Zloději z Drahotuš
Zloději z Drahotuš
Pánové chci Vás upozornit na zloděje z drahotuš u Hranic na Moravě.Dnes jsem si vyzvedl auto po opravě a málem mě trefil šlak!!!!Přetěsnení klikové hřídele u převodovky!!!!Cena 7100
Je to normální???Umití motoru a převodovky jen 1000kč!!!!!!!!!!!!!!!!
Zloději
http://autosnasel.cz/
Je to normální???Umití motoru a převodovky jen 1000kč!!!!!!!!!!!!!!!!
Zloději
http://autosnasel.cz/
- Reklama
Re: Zloději z Drahotuš
Idú vianoce. Treba si prilepšiť...
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
No na tabulce měli cenu za hodinu 330kč.No ale bez DPH.auto neopravoval ani automechanik ale nějaký strojař se zaměřením na nějaké konstrukce a diagnostiku aut.To upozornění na tabulce není.No jsem na infarkt!!!
holt u tohodle je dobré nechat si napsat předběžnou cenu, nechat dát razítko a pak se s nima hádat max o 10%
Born From Jets
-
Mimochodom zrobili ti aj geometriu prednej napravy, nakoľko musela isť von komplet napravnica aj prevodovka tak, si to neviem predstaviť aby to poskladal presne. Určite by som sa na to opytal a požadoval list z vyslednými hodnotami. Na druhej strane ťažko očakavať že ti to niekto zrobi z 3000,-kačanu! Mne osobne demontovali motor z auta dolnou cestou aj napravnicov a nasledne dali len druhu napravnicu bez motora nakoľko to muselo isť na stolicu. Pracovali na tom skoro 2dni a učet bol 100,- ale bez chladičov a inych serepetičiek ktoré som si vymontoval sám. Paradoxne na tom je že naslednu montaž motoru dolnou cestou aj z napravnicov a prevodovkom sme zvladny doma na dvorku za cca 1,5h po naštartovanie motora, samosebou že v tom nebola montaž chladičov!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Práce byla 4800kč.Ůdajně 12 hodin přičemž jen umití motoru a převodovky 1000kč zvlášt
Nevím na co si stěžuješ,když jsi opomenul v dnešní době základní věc-informovat se/domluvit na ceně předem!
Ja si nestezuji. Jen upozornuji. Kdxz jsem tam prijel tak rikali za doba za kterou to udelaji je tak max 10-15 hodin.
Material cca 500. Nejvic me nasralo to cisteni motoru a prevodovky za 1000.
A ktomu jeste cistic za 200.
Material cca 500. Nejvic me nasralo to cisteni motoru a prevodovky za 1000.
A ktomu jeste cistic za 200.
Proč nejezdiš k Petru Černemu z Drahotuš.Já k němu jezdím a jednani ma seriozní a ceny taky kvalitni.Dávám k němu i Astru i Corsu od manželky.Doporučil mi ho uživatel Jocker a sem nad miru spokojen .
http://www.firmy.cz/detail/253463-petr- ... otuse.html
http://www.firmy.cz/detail/253463-petr- ... otuse.html
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
No vidíš Černého znám osobně.Dělal jsem mu kdysi satelit.Vůbec mě nenapadl.Mám na něj i kontakt.Já myslel že ten snášel je seriozní.Když jsem tu cenu porovnával s tady místníma servisema tak všichni se shodly že je to moc!!!Opravdu si nestěžuji.Dříve jsem s béčkovou záfou jezdil i do autorizáku a platil.To co předběžně nacenily tak i skoro přesně vyšlo.Spíše jsem doplácel mín.Nevíš kolik ten Černý bere na hodinu????
Jak na co
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Takže je na výměnu zadního simeringu klikovky dle TIS Opel 8 Nh,takže asi tak za 10 se to dá udělat.
Simering stojí buď 300 do určitého čísla motoru,nebo 800 od určitého čísla motoru,bez DPH.
V těch hodinách není samozřejmě mytí a odmašťování součástek.Běžně účtují 2x odm. spray 400 a mytí wapkou 600.
Běžná hodinová taxa autoriz.servisu je 600 bez DPH.Stačí počítat,jestli jsi to měl levněji nebo ne.
Tato operace se v autorizáku pohybuje zcela běžně okolo 11000 s DPH,aspoň mi to potvrdili tady v Pardubicích.
Možná by bylo dobré nejdřív si nechat práci ocenit v autorizáku a pak dělat závěry.
Simering stojí buď 300 do určitého čísla motoru,nebo 800 od určitého čísla motoru,bez DPH.
V těch hodinách není samozřejmě mytí a odmašťování součástek.Běžně účtují 2x odm. spray 400 a mytí wapkou 600.
Běžná hodinová taxa autoriz.servisu je 600 bez DPH.Stačí počítat,jestli jsi to měl levněji nebo ne.
Tato operace se v autorizáku pohybuje zcela běžně okolo 11000 s DPH,aspoň mi to potvrdili tady v Pardubicích.
Možná by bylo dobré nejdřív si nechat práci ocenit v autorizáku a pak dělat závěry.
-
Ako si na to prišiel? Ked som mál pred mesiacom problém z motorom tak za diagnostiku v oplu si pytali 100,- s tym že auto necham im na opravu, ale ked ho nenecham tak + doplatok 50,- . To v konečnom vysledku nebolo ani tak drahe keby nešlo o eura ale o slovenské korunky! Takže autorizak je good ale moja peňaženka už asi nie!Mirdas píše:ve výsledku autorizák není drahej
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957