PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
-
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
SPECIAL THANKS Veľkemu žirafakov Alzafirovi za vyčerpávajúci 3-dňovy kurz ohľadom diagnostiky na mojej zafke ako aj z dôkladným vysvetlením čo a ako urobiť, zafirka už opäť jazdi ako keby ju chytali čerti! Aleši ešte raz veľký dík za to trápenie zo mnou, pivo už máš jasné len teraz doriešiť na ktorom zraze to spolu oslavime? DAKUJEM, DAKUJEM, DAKUJEM
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Své obrovské poděkování bych chtěl nasměrovat na Mirek(a)G!!! Za super spolupráci a konzultaci.
Další díky patří Gorbo(vi)1 za pár tipů a rad, to samé i ali-mu a také Vojtovi!
Děkuju kluci, moc jste mi pomohlo!!! A také děkuji ostatním, kteří mi jsou nápomocni.
Další díky patří Gorbo(vi)1 za pár tipů a rad, to samé i ali-mu a také Vojtovi!
Děkuju kluci, moc jste mi pomohlo!!! A také děkuji ostatním, kteří mi jsou nápomocni.
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Velké díky M.erikovi za dodávku protiupířích tablet
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Bundelesovi za servis.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Díky Mirkovi.G za dovoz dílů až do domu. Na tom by nebylo nic až tak divného, to u něj není poprvé, ale v neděli a ve svátek....
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Maličkost. Příští rok, dobrou chuť.Alzafir píše:Velké díky M.erikovi za dodávku protiupířích tablet
Děkuju Alzafírovi za ochotu, radu a hlavně že jsi udělal čas. Díky chlape
Moje Astra 1,6 16 V https://www.astra-g.cz/galerie/kamil/
Děkuji bundelesovi za krásnou cenu náhradní masky, díky které jsem mohl dát dohromady tu svojí a děkuji za neuvěřitelnou rychlost odeslání! Super! Díky moc https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 0&start=15
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Také bych chtěl poděkovat Budnelesovi , výborná cena, rychlé dodání a věci fungují jak nové .
Děkuji
Děkuji
Astra G X16XEL (1999)
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Děkuji Vám všem za výborné rady, nápady, vtípky, dobrou atmosféru a dodávky různých dílů na asterku. Přesedlal jsem na jinou "západoněmeckou" značku . Což ale neznamená, že sem občas nekouknu...
Také děkuji bundelesovi za bleskový obchod Radost s Tebou obchodovat Konečně bude Meriva troubit jako auto a ne jako buzauto
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Velke DIK Bundelesovi,ze sa nakoniec nechal ukecat a objednal mi to co som chcel