Odkazy na OPEL inzerci
Re: Odkazy na OPEL inzerci
co na tom je opc line? nic nevidím .. asi nekvalitní fotky
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Reklama
No,... na tom něco bude, ale víš, co ... třeba měl komplet vše OPC jenom se mu to nelíbilo, tak to všechno sundal a vyměnil za normální
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
G-čkova astra sa asi OPC line nerobila.toto ponúkali až H-čkové. Alebo sa mýlim?
xenony v parabole bez ostrekov , exterier bez akychkoľvek OPC doplnkov, + vzadu nejaky super spojler krorý vôbec k celkovemu vzhľadu auta nepasuje.
xenony v parabole bez ostrekov , exterier bez akychkoľvek OPC doplnkov, + vzadu nejaky super spojler krorý vôbec k celkovemu vzhľadu auta nepasuje.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
Áno, toto OPC vskutku asi nebude... nic méně, G astry OPC asi byly :O pokud se nepletu, ... v autokelly myslím na ně mají i jakože náhradní díly ale nevím no... i se liší výkonem... né?
jo to sem taky slyšel že G OPC byly
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
neznabozi.... OPC samozřejmě že bylo a dokonce 2 evoluce a opc line taky... jen se to jmenovalo Sport Design Paket.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No tak se k tomu přidám , podle mne 1 a 2 OPC samozřejmě byli, ale neměli emblém OPC Line, ale jen ten klasickej OPC se žlutým pruhem. A to co píše Karel, Sport, byl ekvivalent OPC 2 a má ho třeba na svým autě Yanek, má jiný mřížky v předním nárazníku a možná ještě další detaily v interiéru, ale znak OPC je stejný jako na OPC 2, takže to není ten známý modrý OPC Line který, jak snad správně píše Dušan, je určeny pro Háčka
Mobil : 602318645
a ještě blbě to sem si nemyslel že po asi 8 letech fora si tu budem vysvětlovat zda bylo a jak vypadalo opc
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ach... a to tu kolega nesteacze sliboval, ze uz sem nic blbeho davat nebude
Mě se to líbí Když Tobě né, tak není nic lehčího, než mlčet a přehlídnout to
to se tu nedělá a bud rád že jsou tu lidi upřímný
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Víš,to se přehlíží těžko,ale mám pro tebe omluvu,že jsi ještě mladej a chceš být zajímavý.
Podle mě důvod, proč existují tyto fora je, aby lidé se stejným zájmem spolu komunikovali, bavili se, obchodovali, sdíleli své myšlenky, nápady nadšení a koukali na novinky jak na trhu, tak na novinky svých kolegů... a né se shazovali jeden před druhým... x lidí, x názorů...
Ale jestli si myslíte něco jiného...
Ale jestli si myslíte něco jiného...
odpověď na Astru OPC caravan
Dobry den
Mám na prodej
Opel Astra Caravan 2.0 z roku 2003 s 40.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,
prosím odpovezte pokud možno v anglictine,
rychle reagovat ,
Dekujeme vám
Born From Jets