Problém s motorem Astra 1,7 DTi
Problém s motorem Astra 1,7 DTi
Zdravím přátelé. Dnes při jízdě auto začalo chvílemi cukat a pak sám od sebe za jízdy zhasl motor. Po vychladnutí opět naskočil, ale po chvíly opět zhasl. Nechal jsem ho odtáhnout do servisu, kde mi ho zítra napíchou na PC. Zkoušeli jsme i použít druhý klíč kdyby to dělal imobilizér, ale tím to také není. Nemohl by mi někdo poradit. Zde jsem pročítal fórum, kde jsem se dozvěděl, že by to mohla být i řídící jednotka. Tak nevím. Předem děkuji za rady.
- Reklama
Re: Problém s motorem Astra 1,7 DTi
Riadiaca jednotka cerpadla studeny spoj elektroniky alebo posodeny SVC ventil
A co se s tím dá dělat ?
A máte někdo s tou firmou "ecude" zkušenosti
Tak už je opravena?dousa píše:Zdravím přátelé. Dnes při jízdě auto začalo chvílemi cukat a pak sám od sebe za jízdy zhasl motor. Po vychladnutí opět naskočil, ale po chvíly opět zhasl. Nechal jsem ho odtáhnout do servisu, kde mi ho zítra napíchou na PC. Zkoušeli jsme i použít druhý klíč kdyby to dělal imobilizér, ale tím to také není. Nemohl by mi někdo poradit. Zde jsem pročítal fórum, kde jsem se dozvěděl, že by to mohla být i řídící jednotka. Tak nevím. Předem děkuji za rady.
taky to mohl být snímač otáček kliky
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER