Spojka 1,7 DTI (55KW)
Spojka 1,7 DTI (55KW)
Zdravím.
Prosím Vás,nevíte zdali na tento motor a origo 5q převodovku pujde dát spojková sada z novějšího modelu třbea z17DTH či tak?. Svoje DTI jsem upravil (turbo,cooler,sání,chip) a teď je origo spojka pro srandu králíkům. když nastoupí max krouťák tak značně klouže.
Prosím Vás,nevíte zdali na tento motor a origo 5q převodovku pujde dát spojková sada z novějšího modelu třbea z17DTH či tak?. Svoje DTI jsem upravil (turbo,cooler,sání,chip) a teď je origo spojka pro srandu králíkům. když nastoupí max krouťák tak značně klouže.
- Reklama
Re: Spojka 1,7 DTI (55KW)
Tak jsem dal novou celou sadu od LUK a bohužel je to ještě mnohem horší než se starou spálenou spojkou.... teĎ vůbec nevím co s tím... složil sjem to a teĎ to klouže úplně furt.... takže jsem vyndal sadu ven donesl do prodejny.. tam mi dali to samé od jiného výrobce a v tu chvíli se to chová asi jako s tou spálenu spojkou.... zavádí mě to, že jsem po úpravě motoru.... asi měsíc jezdil s tou starou bez jakýhokoli klouzání.... a nyní to klouže furt.... neví někdo?
Zvláštní že je to ale origo oboje.. jedno LUK a druhý VALEO... Luk byl uplně jako bych tam měl olej u spojky a valeo je značne lepší ale stejne mezi 2-3 tisícema není přenos 100%.... jsem z toho už dost špatnej.... nakonec na tom je nejlíp strá spojka (sachs) kterou jsem mimochodem zničil když jsem těžkou káru parkoval pozpátku do kopce.... jinak by byla ready... je možný že ty REP sety maj nějak ošizený?.. že to je prostě slabá pružina?? i pocitově mi přijde že pedál spojky jde najednou lehčeji....
to je v materiálu obložení pokud jsi měnil komplet - ložisko, lamela i přítlačák tak by to nemělo dělat brikule
Born From Jets
Komplet a je to pro prdel.... už sjem na tom tak že jsem zkusil dát origo řj bez chipu.... a stejně to jakoby klouzne.....
Komplet a je to pro prdel.... už sjem na tom tak že jsem zkusil dát origo řj bez chipu.... a stejně to jakoby klouzne.....
-
Myslím si že by to chcelo rozhodne silnejší pritlak na pružine, ono vieš dobre že, občas dávajú kvôli cene a výkonu veci takzvane na hrane, to plati všeobecne pre všetko. Koľko máš tam teraz výkon a kruťak?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Co všechno jsi měnil? Ložisko taky? Jak jsi spojku odvzdušňoval?
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Vyměnen byl komplet a spojku jsem odvzdušnil norm za pomocí druhého člověka... V ovládání to nebude protože by nevypínala nebo tak něco.... mám to zase rozebraný.. a zjištění je takový.. že přítlačák VALEO má vcelku dobrou tuhost prožiny ale bohužel značne zkroucenou( z výroby) dosedací plochu tzn sedí jen malou částí.... Z toho vyplývá jak LUK tak VALEO vracím zpět k prodejci aŤ si s tim dělaj co chtěj.... objednávám samotný přítlačák od sachse a lamelu od RENOVAKU s materiálem který odolává vyšším teplotám a většímu krouťáku.... to vše mi jeden pán co tu ladí závodní motory..... upraví tak aby byl maximální možný přítlak... jinak říkal že přítlak který má VALEO by bohatě v tomto průměru měl dostačovat.... tak uvidíme po neděli až mi vše přijde...
JInak odhadem tam je cca 90Kw a nevím kolik Nm...
tak tak, tento výkon na spojce tohoto průměru v jednohmotě by měl být přenesen úplně v pohodě. S renovakem si nešlápl vedle
a proto, z čeho máš turbo?
Jaký max. výkon je schopná spojka přenést? Přemýšlím o chipu a nerad bych dopadl stejně, aby mi prokluzovala spojka Přenese těch klasických cca 70kW a 210Nm co všude uvádějí? Samozřejmě za předpokladu, že je v dobré kondici.
Opel Astra G Caravan 1.7DTi 16V 55kW
rozhodně jo, moc to ani nepocejtí, 210 NM není zase tolik