Dálkové centrální zamykání
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dálkové centrální zamykání
hoj lidi ted od utery se mě stalo to ze mě to přestalo otevírat a zamikat na dalku kdyz chci otevřit dalkačem tak musim přijit uplně ke dveřím mířít směrem na jednotku a několikrat to pomačkat aby se to odemklo nebo zamklo. :/ nevite co stim je.. v dalkači mam baterku od vanoc.. a zkoušel jsem i druhy ovladač a to samé.. :/
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
Zkontroluj a očisti kontakty u baterie v DO.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
tak oprava ten druhej nebyl nasinchronizovanej. tak sem ho nasinchronizoval a je to ok. ale ten muj hlavni mě furt faka jen opravdu kdyz sem u auta kontakty zkonrolovany čisty a připajeny..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Zdravím všechny,
nenašel jsem odpověď na můj problém a nechci zakládat nové vlákno, tak píšu sem.
Opravoval jsem teď stahovačku (zlomené kábly v husím krku u dveří) a po zkompletování nejde zamykat dálkovým ovládáním. Při zmáčknutí klíčku se auto zamkne a ihned zase odemkne. Když zamknu klíčem v zámku, vše vypadá ok. I pokud zamknu zamáčknutím kolíku u dveří řidiče.
Nesetkal se s tím někdo?
Díky za tipy předem!
Z.
Edit: planný poplach, omlouvám se. Asi byla vyšťavená baterie (při kontrole stahování oken skoro zhasínalo osvětlení interiéru). Teď po cca hodině na nabíječče vše funguje jak má.
nenašel jsem odpověď na můj problém a nechci zakládat nové vlákno, tak píšu sem.
Opravoval jsem teď stahovačku (zlomené kábly v husím krku u dveří) a po zkompletování nejde zamykat dálkovým ovládáním. Při zmáčknutí klíčku se auto zamkne a ihned zase odemkne. Když zamknu klíčem v zámku, vše vypadá ok. I pokud zamknu zamáčknutím kolíku u dveří řidiče.
Nesetkal se s tím někdo?
Díky za tipy předem!
Z.
Edit: planný poplach, omlouvám se. Asi byla vyšťavená baterie (při kontrole stahování oken skoro zhasínalo osvětlení interiéru). Teď po cca hodině na nabíječče vše funguje jak má.
Zafira Z18XE '03 saturn blue
Nazdar fšici ...už jsem tu nebyl stovky let, ale nyní bych potřeboval poradit. Dnes mi autoelektrikář sdělil, že mi odešla jednotka centrálního zamykání. Úplně prý něco vyhořelo, A jelikož už od koupě mé Zafiry (1999) mi nefunguje zadní zámek u pátých dveřích, tak jsem zůstal v tom stádiu, že ty dveře nyní nejdou zamknout. Ostatní dveře zacvaknu ručně, ale ty vzadu ne. A proto bych nyní potřeboval, zda někdo nevlastníte funkční jednotku centrálu. Označení tam je GM 90 560 112, pak taky 09 57-13/05/99, Index 00, taky tam je 9 330 065 187 a G129 956H, EK 441 GR YME. Zkusím vložit fotku, ale je to foceno obyč mobilem a nechtěl zaostřit. Kdyby někdo něco takového měl či věděl, tak budu rád.
ahoj, presne nieco take u mna caka na noveho majitela
Cenu skus navrhnut a detaily doriesime cez SS.
Cenu skus navrhnut a detaily doriesime cez SS.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Jen si dovolím reagovat: jedotku musíš koupit i s elektronikou v klíči - pokud ne, musíš naprogramovat přes tech 2 nové (nebo ty tvé stávající) dálkové ovladače.
Jinak k těm tvým 5tým dveřím.
Pokud nejdou otevírat/zavírat podívej se na přechodku drátů v levém horním rohu - budeš tam mít 100% přerušené dráty a skoro bych řekl, že ti ta jednotka vyhořela právě kvůli této "běžné" závadě. (to samé se týká 3 a 4 dveří).
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... va#p413797
Jinak k těm tvým 5tým dveřím.
Pokud nejdou otevírat/zavírat podívej se na přechodku drátů v levém horním rohu - budeš tam mít 100% přerušené dráty a skoro bych řekl, že ti ta jednotka vyhořela právě kvůli této "běžné" závadě. (to samé se týká 3 a 4 dveří).
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... va#p413797
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
dialkove v klucoch aj jednotka sa da priparovat aj cez OP-COM, staci niekoho poprosit v okolí. Samozrejme ze moze priparovat terajsie dialkove, nepotrebuje nove.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Op comem jsme to zkoušel a nešlo mi to... ale asi byla chyba mezi PC a klávesnicí
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
OP-COM = co kus to original na mojom to na 95% pripadov islo ale uz sa stalo u dvoch ze neslo spojit, za pokus to stoji vsak predtym ako clovek vysoli velke prachy za TECH u opla napriklad.
Díky za rady, já jsem v tomhle naprostý laik. Už samotné auta jsou pro mne španělská vesnice. Už jsem měl jednou centrál v pr****, ale tenkrát to právě nějaký mechanik našel v tom "husím" krku na pátých dveřích. Tam bylo něco zlomeného a tak to sletoval a vše šlapalo 2 roky, až do teď. Nyní je ale vyhořelá ta jednotka, viděl jsem to a i to smrdí. Takže mám sehnat tu jednotku.
Troodon: Než se případně domluvíme, tak co mne tedy ještě čeká, až to koupím. Musím to nějak naspárovat s klíčem přes PC? Kdo to dělá? A nebo k tomu máš i klíče? S cenou nevím, koukal jsem na inzeráty a pohybuje se to tak od 700,-Kč do 1500,- Kč, tedy co se mi podařilo najít. Ten autoelektrikář říkal, že do toho jde jednotka i z Astry, ale já našel jen takové, co mají trochu jiná čísla. Tahle Tvoje jednotka je zcela totožná.
Raději se nejdřív zeptám.
Jo a ještě mi odešlo zapínání světlometů, přední světla svítí jen, když ten vypínač "zašprajcnu" sirkou v silně zamáčknuté poloze. Prý si mám sehnat nový vypínač. Nemá někdo něco?
Troodon: Než se případně domluvíme, tak co mne tedy ještě čeká, až to koupím. Musím to nějak naspárovat s klíčem přes PC? Kdo to dělá? A nebo k tomu máš i klíče? S cenou nevím, koukal jsem na inzeráty a pohybuje se to tak od 700,-Kč do 1500,- Kč, tedy co se mi podařilo najít. Ten autoelektrikář říkal, že do toho jde jednotka i z Astry, ale já našel jen takové, co mají trochu jiná čísla. Tahle Tvoje jednotka je zcela totožná.
Raději se nejdřív zeptám.
Jo a ještě mi odešlo zapínání světlometů, přední světla svítí jen, když ten vypínač "zašprajcnu" sirkou v silně zamáčknuté poloze. Prý si mám sehnat nový vypínač. Nemá někdo něco?
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
tady v bazaru se rozprodává tolik aster co jdou do vraku až to hezký není... a díly co ty potřebuješ jsou vesměs na 99% stejný. se tam podívej a napiš prodejcům ne?
To "tady v bazaru" je kde? Já jsem z Karlovarska a tady snad vůbec nic není a to nemyslím jen auta a autodíly.
Aha, to mne nenapadlo. Jsem to ale hňup. Díky, zkusím i to.