Líné stěrače
Líné stěrače
ellou, chtěl jsem se zeptat, jak vám rychle šlapou stěrače, mě jedou dost pomalu i na 2. rychlost a nevím, zda je to normální... Jsem zvyklý na vyšší stírání
popřípadě za kolik bych sehnal nový "použitý" motorek, díky všem
popřípadě za kolik bych sehnal nový "použitý" motorek, díky všem
- Reklama
Re: Líné stěrače
da se to rozebrat a vse promazat a kdyz nepomuze vymenit.Skus napsat uzivateli bundeles je je ma a za dobre ceny
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
taky mi někdy přijdou pomalé, ale zdání může klamat...
Zkontroluj, jestli nedrhnou náby pod matkami stěračů, když jsou ucpané odtoky vody třeba listím nebo bordýlkem, docela to trpí.
Zkontroluj, jestli nedrhnou náby pod matkami stěračů, když jsou ucpané odtoky vody třeba listím nebo bordýlkem, docela to trpí.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
Nepišeš aké auto maš, ale na mojej zafke to bolo podobne na všetkych stupnoch po tom čo auto stalo v nečinnosti vdaka velkej oprave niekolko mesiacov. Ked som odpojil solo motor tak ten makal jak jebnuty, ale jedno ramienko v ložisku bolo KO! Pomohlo opatrne rozobratie vyčistenie a premazanie + nové O-kružky za pár halierov. Teraz makaju ako nové a viem že, mmám pokoj na dalšich 10 let. U astry neviem system uloženia, ale mohlo by to byť podobné!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
nevies ake rozmery O kruzkov na to treba? alebo nemate niekto fotky ako to vyzera rozobrane
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
-
Na Zafirku zistím nemám ich pri sebe, ale niečo okolo 12x0,85 presne to budem vedieť až neskôr!matozippi píše:nevies ake rozmery O kruzkov na to treba? alebo nemate niekto fotky ako to vyzera rozobrane
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
tak jsem dnes sundal ramíko u řidiče, spousta bláta, očistil, nasadil, žádná změna, né-li horší, a začalo pravidelně cvakat v motorku, tak jsem ho radši odpojil, v po na to jukne odborník, rozebere ty čudly a pročistí, tak snad to bude gut
jinak astra g
jinak astra g
Dobře děláš, kontrola je v tomto případě nutná, abys nedopadl takhle:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... De#p433108
A jestli už máš motor venku, promaž všechna uložení mechanického převodu stěračů. V tom topicu je to popsáno.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... De#p433108
A jestli už máš motor venku, promaž všechna uložení mechanického převodu stěračů. V tom topicu je to popsáno.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
Rozobral so ramienko stierača, alebo kompletny mechanizmus jedneho konkretneho stierača? Otazkou je prečo si nerozobral a vyčistil komplet mechanizmus ked je to vzajomne všetko prepojene, jedno chybne drhnuce ložisko-uloženie je chybou celeho kompletu, preto to dopadlo tak ako to dopadlo!gurdik píše:tak jsem dnes sundal ramíko u řidiče, spousta bláta, očistil, nasadil, žádná změna, né-li horší.
tak hliníkové osičiky rozebrané, vyčištěné, promazané vazelínou, ty stěrače lítají jak zamlada
díky za vaše rady a postřehy, motorek je v cajku
-
To som rad že, ti to šlape ako má!gurdik píše:tak hliníkové osičiky rozebrané, vyčištěné, promazané vazelínou, ty stěrače lítají jak zamlada
Co,co,co Gurdíku? Chci se zeptat,tak to jsi u těch stěračů rozebral všechno?
Jde mi o to,že jsem si všimnul,jak jsem vyměnil svou páčku za páčku s cyklovačem stěračů z omegy,tak jdou pomaleji.Vážně.Předtím makali jak měli,stalo se to někomu?
Jde mi o to,že jsem si všimnul,jak jsem vyměnil svou páčku za páčku s cyklovačem stěračů z omegy,tak jdou pomaleji.Vážně.Předtím makali jak měli,stalo se to někomu?
Všechno ne, táhla se jen prostříkaly, kamarád rozebíral jen ty hliníkové osičky, na kterých drží ramínka stěračů, byly zarostlý, tak se nechtěy točit, je to hliník