Diody pod nohy a sedačky
Re: Diody pod nohy a sedačky
nn jako zas neprehanal sem to
- Reklama
čaute kluci..chtěl bych si taky udělat to podsvícení pod nohy a kastlíku..chtěl bych se zeptat je jedno jakej ten pasek bude? našel jsem něco na aukru a není to nějak drahý.Nebo mi radši doporučíte nejakej E-shop s kterým máte zkušenosti díky:)
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE
kubík píše:čaute kluci..chtěl bych si taky udělat to podsvícení pod nohy a kastlíku..chtěl bych se zeptat je jedno jakej ten pasek bude? našel jsem něco na aukru a není to nějak drahý.Nebo mi radši doporučíte nejakej E-shop s kterým máte zkušenosti díky:)
Já kupoval odsaď
http://www.led-diodove-pasky.cz/led-dio ... ene-svetlo
nebo
http://www.gme.cz/led-pasky/led-pasek-f ... -p960-107/
Opel Astra G combi 1.6 16v 77kw, 2001
podívej se na www.aukro.cz , je tam těch pásků asi miliarda, i led diody a různé kok****..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
čau hoši, koupil jsem si ty led pasky a chtěl bych si to udělat jen přes vypínač.když kabely natahnu z baterky do kabiny na vypínač a pak na jednotlive mista mám tam dát pojistku?Popřípadě jak velkou díky..
Nebo máte lepší nápad z kama vzít tech 12V?Kde budou i při vypnutém motoru? díky
Nebo máte lepší nápad z kama vzít tech 12V?Kde budou i při vypnutém motoru? díky
Naposledy upravil(a) kubík dne 06 črc 2013, 17:15, celkem upraveno 1 x.
Hele chlapci s těma ledkama na páscích je to úplně jednoduché,jen je problém na dálku zjistit,jak která svítí,já to kupuji od kámoše,dělá v elektru,takže vybru,které se mi líbí,nebo podle toho jak svítí.Jinak zapojení je + na + a - na -.
Hante,ty máš pásek i na akváriu,zalitý v silikonu? Tak to ti dlouho nebude svítit tak,jak na začátku,jelikož silikon časem žloutne a propouští čím dál méně světla,já jen aby jsi to věděl,jelikož kamarád elektrikář to má doma a ukazoval mi to,tak jsem to zrušil.Tohle ti nikdo v elektro neřekne.
Zdarec.
Hante,ty máš pásek i na akváriu,zalitý v silikonu? Tak to ti dlouho nebude svítit tak,jak na začátku,jelikož silikon časem žloutne a propouští čím dál méně světla,já jen aby jsi to věděl,jelikož kamarád elektrikář to má doma a ukazoval mi to,tak jsem to zrušil.Tohle ti nikdo v elektro neřekne.
Zdarec.
čau jak dáváte ty diody za ty mřížky...chci i to tam taky dat ale jak tam navest elektriku?beztoho abych musel sejmout středový panel?díky:)
ne ne já mám klasickej pásek a nasunul jsem ho do transparentní smršťovací bužírky. Známej s nima má velkoobchod a tak jsem mohl vybrat správnej průměr tý trubičky. Pak se to ohřeje a pěkně to obalí ten pásek. Je to tím pádem vodotěsný a po roce svícení pohoda. Jo a Led pásku mám v záloze pár metrů a ještě mám pár metrů slíbených. Když kolega dodrží slovo. Viď MIRDO 2908 Takže múžu klidně vyměnit za nový kus. Pořád to vyjde levněji (pořizovací cena ) než kupovat novou zářivku, která se po roce taky celkem vysvítí. A cenově vychází dráž. čím kratší zářivka , tím dražšíkleinak píše:Hele chlapci s těma ledkama na páscích je to úplně jednoduché,jen je problém na dálku zjistit,jak která svítí,já to kupuji od kámoše,dělá v elektru,takže vybru,které se mi líbí,nebo podle toho jak svítí.Jinak zapojení je + na + a - na -.
Zdarec.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Pokud máš ty nebo kámoš účet na Ebay, koupíš LED pásky za sranda peníze. Já kupoval tyto: http://www.ebay.co.uk/itm/4x-30cm-15-Bl ... 3f21303809 v zelené barvě. Mám je v zafiře už 2 roky, napojené na stropní světlo a pohoda Baterku nevybíjí, zhasíná to postupně jako stropní světlo a svítí to parádně A cena? 3 libry za 4 pásky )))
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
JoeL....ak tie led pasiky mas napojene na stropne svetlo...zhasnu potom uplne?
co treba primontit,,,nejaky odpor alebo ako?mne tie led pasiky nepohasnu uplne.vzdy jemnulinko svietia.
co treba primontit,,,nejaky odpor alebo ako?mne tie led pasiky nepohasnu uplne.vzdy jemnulinko svietia.
Zafira 2,2 DTI , OPC Line 2003,92 kW, Y22DTR
K těm diodám ve stropním světle další poznatek.
Všiml jsem si,že jak jsme zvyklí,že diody svítí i po zhasnutí,tak někdy mi zhasli úplně. Nevim jak je to možné,nepátrám po tom,ale je to tak.Prostě někdy ty diody po zhasnutí ne žhnou a nesvítí vůbec.
Všiml jsem si to proto,že večer když diody jsou vypnuté,tak stejně svítí a nejde to přehlídnou.
Jen takový poznatek,škoda že to takhle není pořád. ,ale už jsem si na to zvykl
Všiml jsem si,že jak jsme zvyklí,že diody svítí i po zhasnutí,tak někdy mi zhasli úplně. Nevim jak je to možné,nepátrám po tom,ale je to tak.Prostě někdy ty diody po zhasnutí ne žhnou a nesvítí vůbec.
Všiml jsem si to proto,že večer když diody jsou vypnuté,tak stejně svítí a nejde to přehlídnou.
Jen takový poznatek,škoda že to takhle není pořád. ,ale už jsem si na to zvykl
Zhasínají úplně. Pokud prosvítají, je někde chyba (v tom pásku). Někdo navrhoval to dořešit diodou, ale je nesmysl na diody dávat diody že jo
Mám to napojeno na osvětlení při otevření dveří, popřípadě povytáhnout ovladač světel. Vše funguje už několik let v pohodě. Pohasínají jako světlo v interiéru
Mám to napojeno na osvětlení při otevření dveří, popřípadě povytáhnout ovladač světel. Vše funguje už několik let v pohodě. Pohasínají jako světlo v interiéru
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz