Boční airbag spolujezdce
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Boční airbag spolujezdce
Hlavně jestli máš jen dva pytle, budeš potřebovat jednotku na 4 pytle.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Reklama
Mam jednotku na 4 pytle nebojsa. kym nemam vsetko z toho co chcem robit ani nezacinam.
Opel Vectra B 1.8 16V (X18XE)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se konecne k tomu dostal. Rozdelal dvere, zkontroloval kabely a konektor na cidle bocniho narazu. Vse vypadalo OK. Ale pro jistotu jsem nekolikrat pripojil a odpojil cidlo. Kdyby tam byl nejaky spatny kontakt. Tak uvidime. Chyba se "kupodivu" nesmazla odpojenim baterky, protoze jsem samozrejme s cidlem delal bez zapojene baterky. Nejsem sebevrah. Sice by se asi nic nestalo, ale bagy maji silu jako prase. Takze jeste jsem chybu smazal a uvidime za jak dlouho nebo jestli vubec se chyba znovu objevi. Pred tim se vratila nejpozdeji do tydne.
EDIT: jeste jsem doplnil fotky
EDIT: jeste jsem doplnil fotky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kontrolka opet sviti a pokracujeme dale.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na doporuceni RomanaK jsem zkontroloval i kabelaz vedouci do dveri. Vypada OK a po smazani chyby jsem lomcoval s draty pro bocni sensor se chyba neobjevila, takze bud kabel nekde hluboko v aute, ale to se snad ani nedeje. Nebo cidlo ci jednotka. Nemate nekdo navic na pujceni/prodej cidlo viz fotka vyse ?? Roman (Bundeles) uz hleda, ale pro zycher jestli nekdo vice.
Diky
Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to v ri*i. Vymenil jsem cidlo, zkontroloval kabelovy svazek ve dverich. Sice ne na 100% bo vsude jsem nevidel nesmatral. Zkontroloval jsem konektor X1 a stale nic. U vsech kabelovych svazku a konektoru jsem krom vizulani kontroly zkousel s nimi sarpat pri smazane chybe a chyba se nikdy neobjevila (pri tom sarpani). Chyba se objevuje nahodne uz v radu minut. Navic se k ni pridava obcas i chyba 82. Takze co RJ AirBAGu ??
A kdyz RJ, staci sehnat jinou stejnou se stejnou konfiguraci nebo se musi parovat ?? Pripadne jeste nekde bych mel mrknout ??
Diky za rady a tipy. Jinak o vikendu se chci mrknout na jednotku, jestli neco neuvidim a hlavne jakou tam vubec mam.
A kdyz RJ, staci sehnat jinou stejnou se stejnou konfiguraci nebo se musi parovat ?? Pripadne jeste nekde bych mel mrknout ??
Diky za rady a tipy. Jinak o vikendu se chci mrknout na jednotku, jestli neco neuvidim a hlavne jakou tam vubec mam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se konecne k te RJ. Kabely u jednotky vypadaji OK, konektor taky. Takze to vypada na RJ.
Jen prilozim fotky.
Jinak ma nekdo tu jednotku s konfiguraci na 4 Airbagy na prodej/pujceni. (Uz jsem psal RomanoviK a Bundelesovi)
Jen prilozim fotky.
Jinak ma nekdo tu jednotku s konfiguraci na 4 Airbagy na prodej/pujceni. (Uz jsem psal RomanoviK a Bundelesovi)
Zdarec chlopi,
budu dělat podvětlení venkovních klik a samozřejmě se k nim musím dostat zevnitř, tj. oddělat tapec a následně fólii, která plní funkci přetlakové zábrany pro snímač bočního airbagu. Tapec jsem oddělal, ale tím jsem taky raději skončil. Někdo přede mnou ji už někdy částečně odlepoval a sem tam je i protrhlá .
Moje otázky zní:
budu dělat podvětlení venkovních klik a samozřejmě se k nim musím dostat zevnitř, tj. oddělat tapec a následně fólii, která plní funkci přetlakové zábrany pro snímač bočního airbagu. Tapec jsem oddělal, ale tím jsem taky raději skončil. Někdo přede mnou ji už někdy částečně odlepoval a sem tam je i protrhlá .
Moje otázky zní:
- - Dá se někde splašit origoš fólie nebo může být nějaká obyčejná, která bude přilepena oboustranou páskou?
- - Na jakém principu pracuje podtlakové čidlo, jedná se o mechanický nebo elektronický senzor ?
- - Má čidlo v sobě nějaký přetakový senzor, který zůstane při aktivaci stále sepnut? Ptám se proto, jestlit se nemůže stát, když budu zcela odlepovat starou fólii (při vypnuté AKU), že nechtěně aktivuji (např. podtlakem, nechtěným stiskem apod.) a až připojím AKU, takto aktivované čidlo spustí vystřelení airbagu?
Naposledy upravil(a) dave76 dne 04 říj 2013, 23:05, celkem upraveno 1 x.
folie se nedá objednat jako náhradní díl, resp. dá, ale jen v metráži, ne na míru vyříznutá, osobně jsem to řešil oboustranou lepicí páskou a kde byla protrhlá tak zalepit obyč izolepou, jinak ten igelit má spíš funkci aby donitř nepronikala vlhkost, mají ji i astry bez bočních airbagů a taky v ní jsou díry minimálně na táhlo kliky takže 100% těsná není a nemusí být
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze za mne zavada odstranena. Byla to RJ AIRBAGu. Po vymene OK.
K tomu asi jen to, co psal vojta, jinak tady máš něco pro info, jak jsem to dělal já.dave76 píše:Zdarec chlopi,budu dělat podvětlení venkovních klik ...
to Herry, tu jednotku bych pro zajímavost zkouknul pod mikroskopem, ale stejně už bych ji asi pro jistotu nepoužíval, i kdyby na ní bylo něco viditelně špatně.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor