Boční airbag spolujezdce
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
je možno vědět kolik tě to stálo, a který ti měnil?majkl323 píše:Ani nebudu říkat jak se to stalo mě,jestli to ještě nemáte opravený můžu doporučít v Brně pan Roman www.carteam.cz Výměna bagu + smazání závady asi 20 min.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Re: Boční airbag spolujezdce
Jo, dneska se mi stalo to samý. Venku počasí, že by psa nevyhnal, napadlo asi 8 čísel sněhu, pospíchal jsem do práce, najednou auto nechtělo naskočit, jako kdyby byla vyšťavená baterka a po pár protočeních motoru najednou rána jak z děla. Taky jsem se málem podělal... Ta cena u Opla se snad pos..li, ne? Nebo se to za ty 4 roky nějak změnilo?
http://www.barcallery.ic.cz - Barcelona photogallery, hi-tech quality photos
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
nejak jsem presne nenasel to tema tako to pisnu sem. Me sice vak nestrelil, ale zacla mi svitit kontrolka BAGu. Po pripojeni to pise 00081 - Komunikacni obvod snimace bocniho nafukovaciho vaku spolujezdce nefunkcni - Not present. Kdyz to smaznu tak to nekdy po puldni nekdy po 3 dnech naskoci zpet. Kam bych se mel presne zamerit ?? Rozdelat tapec dveri a overit kontakty na cidle (ani nevim kde presne je a jak vypada)? Nebo samotny airbag ?? Nebo cidlo slo do kytek. Pripadne RJ BAGu v haji ??
Zkuste me trochu navest.
PS: Doufam ze vak neni pripraven ke startu na zabouchnuti dveri.
nejak jsem presne nenasel to tema tako to pisnu sem. Me sice vak nestrelil, ale zacla mi svitit kontrolka BAGu. Po pripojeni to pise 00081 - Komunikacni obvod snimace bocniho nafukovaciho vaku spolujezdce nefunkcni - Not present. Kdyz to smaznu tak to nekdy po puldni nekdy po 3 dnech naskoci zpet. Kam bych se mel presne zamerit ?? Rozdelat tapec dveri a overit kontakty na cidle (ani nevim kde presne je a jak vypada)? Nebo samotny airbag ?? Nebo cidlo slo do kytek. Pripadne RJ BAGu v haji ??
Zkuste me trochu navest.
PS: Doufam ze vak neni pripraven ke startu na zabouchnuti dveri.
A to začlo svítit samo od sebe? jestli se třeba pod sedadlem vlivem posunování sedačky nepřerušil kontakt v káblech.. mě svítí už pěkně dlouho, ale měnil jsem sedačky a asi něco špatně zapojil.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj samo od sebe. Zkousel jsem i kontakt na BAGu sedacky, ale tam je nemenny odpor 2,38-2,42ohmu.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Heryy,nejedná se o bag,ale o jeho snímač a ten je ve dveřích.
Tak to tady pročítám a jsem z toho blázen.Mám sice Zafču,ale je to prostě Opel a ta má 10bagů ,zatím má všechny,nebo se tak aspoň PC tváří,ale chtěl jsem říct,co se týká toho igelitu ve dveřích,nemůže to mít žádný vliv na bag,jelikož,když jsem dělal tlumení veří,tak jsem jezdil círka 14dní bez všech tapec a igelutu ve 4dveří a nic nebouchlo.
Takže žádná panika
Ale žádné čidlo bagu jsem ve dveří nenašel ,možná jsem ho jen neviděl ale docela mě to zajímá kde je?
Bag co je v sedačce,má čidlo kde,díky.
Takže žádná panika
Ale žádné čidlo bagu jsem ve dveří nenašel ,možná jsem ho jen neviděl ale docela mě to zajímá kde je?
Bag co je v sedačce,má čidlo kde,díky.
Bag co je v sedačke ma čidlo v prednych dverach.
Chlapy nestrašte že to bucha len tak, ja si budem dorabat bočne bagy ale do vectry b tak nestrašte
Chlapy nestrašte že to bucha len tak, ja si budem dorabat bočne bagy ale do vectry b tak nestrašte
Opel Vectra B 1.8 16V (X18XE)
Lusile,to jsi mi toho řekl,prosím trochu konkrétněji.Kde se nachází čildo begu v sedačce,už vím,že ve dveřích ,ale v které části.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
a kdo si tam nastrká hřebíky, vyhoří a začne od píky... jak se zpívá v jedné Cimrmanově písni...Luisile píše:Bag co je v sedačke ma čidlo v prednych dverach.
Nedělej to... Radím ti dobře...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
- Kontaktovat uživatele:
Denny to uz vim, ale nevim co krom vadneho cidla by to mohlo byt. A hlavne kde presne ve dverich najdu to cidlo a ani nevim jak vypada.denny píše:Heryy,nejedná se o bag,ale o jeho snímač a ten je ve dveřích.
PS: Kolik vubec stoji nove/jine cidlo.
To čidlo je ve dveřích ( hm, to je objev ) když sundáš tapec, zhruba uprostřed a v dolní třetině plochy dveří.
Je to nacvaknuté na výztuze dveří. Najdeš to hned pod fólií.
V konektoru dveří se taky nespleteč ( tentokrát ), na první pohled je jasné, kde je vedení kabelů snímače.
Je to nacvaknuté na výztuze dveří. Najdeš to hned pod fólií.
V konektoru dveří se taky nespleteč ( tentokrát ), na první pohled je jasné, kde je vedení kabelů snímače.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Marťasek píše:a kdo si tam nastrká hřebíky, vyhoří a začne od píky... jak se zpívá v jedné Cimrmanově písni...Luisile píše:Bag co je v sedačke ma čidlo v prednych dverach.
Nedělej to... Radím ti dobře...
A prečo si mysliš že to nemam robit? Dorabal som si do auta originalny opel alarm,kompletny palubak s check controlom, elektronicku klimu, aj vyhrievane sedačky a aibag je oproti alarmu v podstate nič. a polovicu elektriky z aibagu mam v aute , treba mi potiahnut 4 kable pod sedačky a 4 kable do dveri a hotovo. všetko som dorabal z originalnej kablovačky a aj toto bude ja problem nevidim.
Opel Vectra B 1.8 16V (X18XE)