Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC + nove foto
Pega,to je docela jednoduché,taky se na to chystám,dokonce už je to v Zafiře i v jiných Oplech před chystáno,když odděláš vnitřní světýlko,tak za ním jsou dvě dirky v plechu,ty samé jsou v tom kastliku,potom už jen vyřezat otvor v tapeciru a dodělat další dvě dirky na kastl ve předu,ještě jsem se k tomu nedostal,ale myslím si,že to bude docela stačit,na to aby to drželo,jelikož ten plech co funguje jako proti kus k tomu nemám.
Montáž tady máš popsanou od Radoš,stačí dohledat,bude to i v aktivním tématu,přihrádka veckta B.
Hodně zdaru
Montáž tady máš popsanou od Radoš,stačí dohledat,bude to i v aktivním tématu,přihrádka veckta B.
Hodně zdaru
- Reklama
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC + stropna priehradka
Presne tak ako pise Kleinak .Inac v tej prvej zafe som hu mal tiez bez plechu,a drzalo to.Kleinak ak chces plech,tak ti poslem,mal by som mat dva
Naposledy upravil(a) Gorbo1 dne 01 čer 2013, 15:49, celkem upraveno 1 x.
Tak pani,,,precital som si celu temu o tom,,,a fakt to vyzera krasne...
este ju tak zohnat niekde....
este ju tak zohnat niekde....
Zafira 2,2 DTI , OPC Line 2003,92 kW, Y22DTR
Tak uz aj do OPC pribudla niaka ta vychytavka .A na jednu sa este caka
dobre sefe pekne to mas
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Gobro,díky ,teď ale nevím co dřív,už to mám vyřezané a počítám,že se na to v pondělí vrhnu,tak ten plech asi nebudu potřebovat,ale pokud budeš tak hodnej a schováš mi jeden a pokud ho budu potřebovat,tak ti dám do středy vědět a vzal bych si ho,teď řeším problém se zapojením světla s Radošem,máme stejné Hella ale jiný počet pinů,on 9 a já 4,tak uvidím,jak se mi to podaří zapojit,dám vědět.
Pěkně sis s tím vyhrál,hele když se dívám na to tvoje auto,připadá mi jako moje,je to možné říkám jako,nemám OPC
Jinak ve skutečnosti to vážně vypadá lépe,než na fotkách,doporučuji všem
Gobro,čumím,čumím,co to máš u prostřed tapecirunku za tím kastlikem,stropní DVD????? To mě zajímá,můžeš mi to prosím nafotit,zavřené a otevřené,nebo co to je DíK.
Už jsem to našel,na začátku máš foto,ale jen jedno,tak prosííííím a ještě mám tak posranej internet,že me to nedokáže zobrazit,příští týden to budou u mě opravovat,jsem rád,že můžu aspoň psát,i když jak kdy ,posranej Fofr net.
Pěkně sis s tím vyhrál,hele když se dívám na to tvoje auto,připadá mi jako moje,je to možné říkám jako,nemám OPC
Jinak ve skutečnosti to vážně vypadá lépe,než na fotkách,doporučuji všem
Gobro,čumím,čumím,co to máš u prostřed tapecirunku za tím kastlikem,stropní DVD????? To mě zajímá,můžeš mi to prosím nafotit,zavřené a otevřené,nebo co to je DíK.
Už jsem to našel,na začátku máš foto,ale jen jedno,tak prosííííím a ještě mám tak posranej internet,že me to nedokáže zobrazit,příští týden to budou u mě opravovat,jsem rád,že můžu aspoň psát,i když jak kdy ,posranej Fofr net.
Diki moc Mas pravdu.Je to DVD.Lepsie foto ti urobim,ale az zajtra.Inac je to origo opel,takze ziadna dorabka.Este su k tomu bezdratove sluchadka.Takze deti pozeraju na DVD a zvuk ide cez sluchadka a ja s mladou pocuvame co chceme
Perfekt,už se těším na foto,taky jsem o tom přemýšlel,ale zatím jsem to dal do fáze přípravy na někdy jindy,jelikož jezdím většinou sám a na to ve předu DVD už mám,ale uvažuji,že ho prodám a přemýšlím o 2din rádio,bez dvd,to bude v přístrojovce v navigaci.Už to mám vymyšlené,jen musím do práce,nějakou tu korunu vydělat,abych se mohl potom bavit až bude méně práce.
Dám vědět až to bude aktuální.
Dám vědět až to bude aktuální.
Dík,Gobro,jsi pašák,to byla rychlost
Zdá se mě to nějaké široké,takové macaté,ale když jsi to s tím koupil,tak to je v pohodě,hlavně jak se na to děcka můžou dívat
Zdá se mě to nějaké široké,takové macaté,ale když jsi to s tím koupil,tak to je v pohodě,hlavně jak se na to děcka můžou dívat
sic jsou to už staré auta, ale v opc to má stále šmrnc, hlavně tvoje černá mamba a ani už moc nestojí taková rodinná střela tak ať slouží
tiše závidim. mám to na opěrku a za púl roku jsem ho použil dvakrát. Jednou když jsem jel na sraz do Prahy, tak jsem na dálnici po očku sledoval filmeček a jednou si to zapla malá Pat a Mat. Ale na delší trasu na dovču paráda.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC + foto,vzpery kapoty
Dneska mi dosli vzpery kapoty a hned sli na svoje miesto .Zatial som tu tyc tam nechal,ale ked bude viacej casu pojde tam,kam patri,teda do sklepa
Naposledy upravil(a) Gorbo1 dne 05 čer 2013, 20:46, celkem upraveno 1 x.
Já chci taky frajerské plynové vzpěry je tam na to příprava? nebo musím vrtat
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Nazdárek Gobro,jo,jo,pěkně,pěkně ,tak to má být.Taky jsem o tom přemýšlel,teď jsem byl u bratránka,on tam má na rozebrání vectru B a ta to pod kapotou má taky a moooooc se my to líbilo a jak si tak vzpomínám,on tam je jen jeden tlumič a to kapota vectry je podstatně větší,mohla by mě to udržet ,bylo by to méně pracné,to by se mě taky libílo,méně práce.
Můžeš prosim tě dát detail toho uchycení v kapotě?Dík.
Můžeš prosim tě dát detail toho uchycení v kapotě?Dík.