Jaké vhodné svíčky pro 1.6 16V 74kW pořídit ?
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Jaké vhodné svíčky pro 1.6 16V 74kW pořídit ?
čauves klubáci zítra mi přijde nová zap. lišta a sní chci dát i nové svíčky. A chci se zeptat na vaše zkušenosti se svíčky nejraději bych pořídil 4bod. je to mé první auto a tak nemohu posoudit kolika body jsou na to nejlepší. Ale když jsem vlastnil MZ tak jsem tam místo jednobodu měl 4bod z Octavie a s MZ 150 jsem lítal 140km/h !! a s jednobodem to bylo líné. já vím je to úplně něco jiného motorka a auto. Ale zajímá mě vaše zkušenost někdo mi tu radil ,že nejlepší je jednobod. a tomu se mi nechce věřit. nyní tam mám 2bod a ani nevím kdy naposled byli měněni a zda-li je vůbec majitel předemnou měnil. já na nich najezdil 9tis. Nevím jak na tom jsou ostatní Astry 1.6 74kW ,ale zdá se mi ,že je to poslední dobou nějak líný to auto. samozdřejmě vadná lišta na tom dělá své. A tak teď dávám komplet vše do pucu co se týče motoru a prosím o jakékoli vaše zkušenosti se svíčky. Díky moc ať to jezdí.
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
- Reklama
Re: Jaké vhodné svíčky pro 1.6 16V 74kW pořídit ?
Na "4 bodové" jsem ještě chválu neslyšel a proto si je taky koupil,neb vlastní zkušenost je nejlepší. A fungovaly....no úplně stejně jako předchozí 2 bodové Bosch a nynější obyčejné Brisky. Za mě tedy žádná znatelná změna jak na spotřebě,tak výkonu. Jak se říká: dej tam co chceš,protože každá nová svíčka je tuning už jen proto,že je nová.
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Také tam mám 2bod Bosch , jinak Brisk tam nechci dávat ani náhodou jedině Bosch. Dříve jsem dělal do motorek a se svíčkami Brisk jsem byl vždy sklamaný. což u Bosch sem vždy byl potěšen.Vectra11 píše:Na "4 bodové" jsem ještě chválu neslyšel a proto si je taky koupil,neb vlastní zkušenost je nejlepší. A fungovaly....no úplně stejně jako předchozí 2 bodové Bosch a nynější obyčejné Brisky. Za mě tedy žádná znatelná změna jak na spotřebě,tak výkonu. Jak se říká: dej tam co chceš,protože každá nová svíčka je tuning už jen proto,že je nová.
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
Taky potřebuju měnit svíčky, ale netuším co tam dám..nejdřív to rozeberu a zjistím co tam je..myslím, že to budou snad origo svíčky ještě
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Já dávám NGK V-Line 23 (BKR5EK) 84,- kus, a spokojenost.
ASTRA G CARAVAN-zatim origo Z16XE
Používám jen NGK někdy jsou pod NTK
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0