Předsrazík u JoeLa 1.-2.6.2013 - zrušeno
Předsrazík u JoeLa 1.-2.6.2013 - zrušeno
Jelikož bude opět po čtyřech letech celorepublikáč, tak samozřejmě musí být i předsrazík na Dopraváku jinak by to nešlo
Takže jako v roce 2009, je omezený počet míst. Rád bych viděl i tu bandu, co tu byla posledně, ale to už asi dohromady nedáme...škoda.. Ale rádi poznáme nové tváře, takže kdo to nemáte daleko, udělejte si čas a hlavně si rezervujte místo (zde přes SZ).
Zase bude zvěřinový gulášek, hromada piva a nakoupím i zelenou, aby jsme zavzpomínali na staré časy...
Podsvícení se tentokrát měnit nebude, ani žádné jiné úpravy nejsou v plánu, tak bude více času na pokec a pitíčko
Kdo si vezme spacák, má ubytko zadáčo komplet, kdo chce normálně peřinu s povlečením, tak za pade na hlavu
Jinak počítejte max. 300,-/osoba za komplet (spaní, jídlo, bečka )...kdo nevydrží bez tvrdého (alkoholu), tak si dovezte
Takže...kdo dojede?
Zatím přihlášení:
Schumak
kubeSRi
COBEIN (zatím neví jistě )
Jocker
Takže jako v roce 2009, je omezený počet míst. Rád bych viděl i tu bandu, co tu byla posledně, ale to už asi dohromady nedáme...škoda.. Ale rádi poznáme nové tváře, takže kdo to nemáte daleko, udělejte si čas a hlavně si rezervujte místo (zde přes SZ).
Zase bude zvěřinový gulášek, hromada piva a nakoupím i zelenou, aby jsme zavzpomínali na staré časy...
Podsvícení se tentokrát měnit nebude, ani žádné jiné úpravy nejsou v plánu, tak bude více času na pokec a pitíčko
Kdo si vezme spacák, má ubytko zadáčo komplet, kdo chce normálně peřinu s povlečením, tak za pade na hlavu
Jinak počítejte max. 300,-/osoba za komplet (spaní, jídlo, bečka )...kdo nevydrží bez tvrdého (alkoholu), tak si dovezte
Takže...kdo dojede?
Zatím přihlášení:
Schumak
kubeSRi
COBEIN (zatím neví jistě )
Jocker
Naposledy upravil(a) JoeL dne 21 kvě 2013, 20:44, celkem upraveno 3 x.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
- Reklama
Re: Předsrazík u JoeLa 1.-2.6.2013!!
no toto... ) každopádně já jsem pro, bylo tam skvěle.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Takže píšu si Schumak + 1 Ještě musíš ukecat Frydexa..a zapojím vám karaoke
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
projektor už nemám....
Ten už budu mít vlastní Dorazíš?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Ahoj lidi,pokud mi do toho nic nevleze,rád vás uvidím. Ovšem nepřijedu Oplem-Vauxhallem.
ASTRA LA VISTA
Vždyť sám Cobe víš, že už to není jen o autech Docela se těším na tvoje cabrio!
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
já se hlásím
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tak na tohle sem čekal už dlouho, asi aspoň na otočku se přijedu podívat:)
Na noc to zvládneš Toto bude zase taková hurá akce, omezený počet míst, dáme to za nějaké tři kila na hlavu a já za to nakoupím bečku a jídlo
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
No tak jo, aspoň bude nějaká p...l
Nemám OPELa, ale tak to je fuk v čem se přibližuje moje zadnice z bodu A do bodu B né ?:))))
"Když to tam není, tak to tam nedáš" :D
"Když to tam není, tak to tam nedáš" :D
Tak co? Někdo další?
Kdo bude mít zájem, můžeme ještě v sobotu zajet ke kámošovi na lanové centrum (v neděli tam asi nikdo nevyleze ), je to kousek ode mě, cca 4km. Jinak sraz bych viděl klidně hned po obědě nebo i na oběd, záleží, jak se domluvíme hromadně
Kdo bude mít zájem, můžeme ještě v sobotu zajet ke kámošovi na lanové centrum (v neděli tam asi nikdo nevyleze ), je to kousek ode mě, cca 4km. Jinak sraz bych viděl klidně hned po obědě nebo i na oběd, záleží, jak se domluvíme hromadně
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Jirko my by jsme se určitě rádi zůčastnili jako minule, ale časové důvody zatím nedovolují.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Škoda ale třeba to nakonec vyjde
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
že by....
Kubes mě nahlodal...
Kubes mě nahlodal...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."