rožne se mi na Palubvce nějaka chyba a auto mi nejde do otač
rožne se mi na Palubvce nějaka chyba a auto mi nejde do otač
Dobrá den máme Opel Astra G Combi 2.2 dti . Na palubce v otáčkoměru nám svítila kontrolka auto klíč a pak přestala svítit a začal svitit jiny vypadato jako motor v prostřet dole. Auto nemá žádny tah a nejde do otáček. Mohli byste poraditt nebo někdo řekl co stím muže byt nebo co stím dělat
- Reklama
-
Re: rožne se mi na Palubvce nějaka chyba a auto mi nejde do
Auto sa preplo do servisneho -nudzoveho režimu vdaka niejakej chybe, ktorú ti tak na dialku nikto asi neidetifikuje, nutnosť to napojiť na diagnostiku. Takže pohľadaj niekoho v tvojom okolí kto by sa ti na to mohol mrknúť. Kde bývaš?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Napiš odkud si a mrkni na seznam kdo z členu ma diagnostiku a zajed za nim.Až budeš vědět co tam maš za chybu,tak se muže začít radit
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... %A1e+ji+ma
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... %A1e+ji+ma
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
dik už jsem tam byl a jeden mi řekl že je to lambda sonda.
Lambda na dizlu
ZAFIRA 1,8 Elegance 2001 Z18XE
myslíte že to lambda nebude ? :O
Kde jsi jako byl? Vyčetl ti aspoň závady? Pokud ano tak proč ti je neřekl? Pokud řekl,proč je zde nenapíšeš? Pokud věštil tak je......
Bylo mi řečeno že je chyba v lambda sondě .
-
Co maš vlastne za motorizaciu v aute, benzin alebo naftak?faldy píše:Bylo mi řečeno že je chyba v lambda sondě .
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
jerry mouse vždyť to píše v prvním příspěvku
faldy píše:Dobrá den máme Opel Astra G Combi 2.2 dti
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
-
To viem, len si robim srandu ked piše taketo kraviny o Lambde sonde tak, mam pocit, že nevie čo tam ma, a ešte vačši exot ten čo mu to povedal!!!webi píše:jerry mouse vždyť to píše v prvním příspěvkufaldy píše:Dobrá den máme Opel Astra G Combi 2.2 dti
Teda to je zase vlákno
Faldy....Webi to napsal jasně, napiš odkud jsi, dej si do podpisu motorizaci, napiš kódy chyb
Bez toho se fakt nedá nic vymyslet. Leda to pojmout jako ten expert, co ti poradil lambdu a nechat ti zkontrolovat předstih na rozdělovači
No tak trochu vážněji, rozdělovač v autě taky nemáš, ale tito ropáci jsou velice zranitelní na nefungujícím podtlaku, projdi pro začátek komplet podtlakové vedení, od vakuové pumpy, přes solenoidy, ovládání turba...jestli to někde neuchází.
Když nebudeš vědět co s tím, napíšeš odkud jsi, můžeme ti poradit, kdo v okolí tomu rozumí
Faldy....Webi to napsal jasně, napiš odkud jsi, dej si do podpisu motorizaci, napiš kódy chyb
Bez toho se fakt nedá nic vymyslet. Leda to pojmout jako ten expert, co ti poradil lambdu a nechat ti zkontrolovat předstih na rozdělovači
No tak trochu vážněji, rozdělovač v autě taky nemáš, ale tito ropáci jsou velice zranitelní na nefungujícím podtlaku, projdi pro začátek komplet podtlakové vedení, od vakuové pumpy, přes solenoidy, ovládání turba...jestli to někde neuchází.
Když nebudeš vědět co s tím, napíšeš odkud jsi, můžeme ti poradit, kdo v okolí tomu rozumí
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor