Kdo jste byli kde na vojně???
- Luboš X17DTL
Kdo jste byli kde na vojně???
Na jiném foru jsem objevil toto téma a tak to zkusím tady. Doufám, že tu nejsou samí krypli a mlaďoši, co neví, co to je
Tak já jsem rukoval na PS 5343 a po tříměsíčním přijímačí v Suchdole n. Lužnicí skončil v Nové Bystřici
jaro 87-89
Tak já jsem rukoval na PS 5343 a po tříměsíčním přijímačí v Suchdole n. Lužnicí skončil v Nové Bystřici
jaro 87-89
Naposledy upravil(a) Luboš X17DTL dne 20 bře 2013, 11:44, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Kdo jste byli kde na vojně???
Jóó kde jsou ty časy! Rukoval jsem do Vlašimi a po přijímači ke strážákům hlídat krušovický pivovar . Tedy přesně Lužná u Rakovníka, strážní oddíl v lese mezi oběma vesnicemi a do pivovaru jsme si jezdili pro pitnou vodu, protože na rotě voda nebyla (na mytí jezdila cisterna a na sprchy nás vozil autobus do keramičky v Rakovníku jednou týdně). Že si mazáci místo kofoly vozili jiný soudek na pití bylo jasné a proto jsme se těšili, až ten rok uteče a budem taky mazáci. Ty vo.e to už je 30 let!!! (Podzim 82-84).
Jo a byl jsem pomocník kulometčíka tak pozor na mě .
Jo a byl jsem pomocník kulometčíka tak pozor na mě .
Naposledy upravil(a) vasekpetr1 dne 20 bře 2013, 11:54, celkem upraveno 1 x.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
vú 5872 Bučovice u Brna 1978-1980
V Pacove pri Pelhrimove: 1981-1983, vodič UAZ, PV3S, to boli super časy
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
Rukoval jsem 1985 Jaroměř/Josefov na PéeŠku a po 6měsících převelen na bojovák kousek za Jihlavou coby starší operátor na 2P24 u PVOS (prostě rakeťáci) a pak už jen samý cvičení, ale vrchol byli ostrý střelby 86 na poligoně v Rusku (ježiši tam bylo vedro )
Naposledy upravil(a) Defender dne 20 bře 2013, 17:09, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Narodil jsem se v Litomericich a i tam byl na vojne 1997-1998. VU 1031 (tusim) pod Radobylem, jeden nejmenovany clen se zafirou tam byl taky
Jezdil jsem na motorovem clunu, to bylo dobre
Jezdil jsem na motorovem clunu, to bylo dobre
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já byl poslední cykl, co přísahal komančům. Narukoval jsem do Kolína na PŠ a po půl roce do Českého Krumlova na rušičku krátkých vln, radioelektronický boj Ale to je tajné
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Opel Astra G 2.0. DTi, 74 kW, motor ecotec Y20DTH, r.v. 2002, combi comfort, červená
civilkáři se hlásit nemusí, že? - nebojte kluci, já bych vás odtáhl z bojiště za boty... .
Já měl vojnu v lese a při řezání dřeva, 6 kotlů na dřevo, to už spolklo něco polínek, takže nařezat, naštípat, vyrovnat do hromad. svést do kotelny a tak dokola. Rok - pak jsem byl uklizen do knihovny.
Jo a Dačicko - jižní čechy. Krásný to čas!
Já měl vojnu v lese a při řezání dřeva, 6 kotlů na dřevo, to už spolklo něco polínek, takže nařezat, naštípat, vyrovnat do hromad. svést do kotelny a tak dokola. Rok - pak jsem byl uklizen do knihovny.
Jo a Dačicko - jižní čechy. Krásný to čas!
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Uherské Hradiště,rok 2000 od dubna do května, pak modrá
ASTRA G CARAVAN-zatim origo Z16XE
Vojna byla bezva
Já byl u pípáků, měl jsem na dílnách radioreléové techniky opravovat RDMky a SNTéčka a to byl pro člověka se stavební průmyslovkou fakt boj (mimochodem, kvůli RDM s A blokem jsem skoro šel do kriminálu - pirátské vysílání, rušení rádia Prácheň pod vlivem protivínského pivka )
Pak jsem byl na nabíjecí stanici a když důstojnící zjistili, že umím truhlařit, bylo vymalováno... Mimochodem vyráběl jsem docela kvalitní akumulátory, brakoval jsem sady na opravu z NZ a to mě bavilo
Já byl u pípáků, měl jsem na dílnách radioreléové techniky opravovat RDMky a SNTéčka a to byl pro člověka se stavební průmyslovkou fakt boj (mimochodem, kvůli RDM s A blokem jsem skoro šel do kriminálu - pirátské vysílání, rušení rádia Prácheň pod vlivem protivínského pivka )
Pak jsem byl na nabíjecí stanici a když důstojnící zjistili, že umím truhlařit, bylo vymalováno... Mimochodem vyráběl jsem docela kvalitní akumulátory, brakoval jsem sady na opravu z NZ a to mě bavilo
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
všichni říkaj jak je vojna bezva,škoda že já už jí nezažil
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Tak já sem narukoval do Hranic na Moravě a poté převelen na vycvikáč do Mikulova,jako Velitel Roje(pro nezname tohoto pojmu,velitel zadni osadky BVP tj:kulometčík,střelec,střelec operátor a raketometčík) a potom zpět do Hranic na Moravě.Psal se rok 1999-2000 a vyšlo nam cvičeni NATO se Slovákama na Libavé
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
04.1992 - VÚ 4423 Přáslavice - přijímač
05.1992 - VÚ 6177 Písek - PŠ Výkonný praporčík
08.1992 -07.1993 - VÚ 4423 Přáslavice - výkoňák velitelské čety.
05.1992 - VÚ 6177 Písek - PŠ Výkonný praporčík
08.1992 -07.1993 - VÚ 4423 Přáslavice - výkoňák velitelské čety.
Zafira 1,8 Edition 2004, Z18XE
Luboši X17DTL, vítej PéeSáku, já byl na Rancířově, jinak jaro 83-85. - řidič
Jinak jsou zajímavé stránky www.vojensko.cz hlavně pro pohraničníky a hláskaře a bývalé kasárna,co už dnes nejsou
Jinak jsou zajímavé stránky www.vojensko.cz hlavně pro pohraničníky a hláskaře a bývalé kasárna,co už dnes nejsou
Zafira99 1.8 16V Elegance