Co ja dostanu hlad, ale ti co je budu mijet, budou hladovi. Ne fritovat se nebude.pepca píše:musíš lít pouze použitej,hlavně ten po hranolkách,to je pak vůně,mnam,i hlad dostanešLukas G. píše:Ojel bych nikdy nikam nedal, to bych byl jako pojizdny fritak.
Bionafta???
-
- Kontaktovat uživatele:
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Blaženo rikaj ti neco pravidla pro psani prispevku
Je hezky ze nam chces neco sdelit, ale VELKYMI PISMENY NEPISEME pokud to neni nevyhnutelne. Minimalne ten druhy prispevek mohl byt malymi. Jestli to od tebe uvidi admini jeste nekdy jindy, tak te SEŽEROU
Je hezky ze nam chces neco sdelit, ale VELKYMI PISMENY NEPISEME pokud to neni nevyhnutelne. Minimalne ten druhy prispevek mohl byt malymi. Jestli to od tebe uvidi admini jeste nekdy jindy, tak te SEŽEROU
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá
BIO - neeeee
Zdravím,
v létě jsem nalil do 2.0 DTI plnou BIO nafty a po vyjetí jedné nádrže bylo KO čerpadla - nové + práce 32.000 ((((((((( Takže nelít
v létě jsem nalil do 2.0 DTI plnou BIO nafty a po vyjetí jedné nádrže bylo KO čerpadla - nové + práce 32.000 ((((((((( Takže nelít
Allbi
Re: BIO - neeeee
Drahej špás , BIO bych nalil max. do traktoru a to by ještě nesměl bejt můj.Allbi píše:Zdravím,
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nas Renault Express jezdil celou dobu na bionaftu, zacali jsme ji lit pri 120 000 km. Ted ma renault najeto 600 000 a vse je v poho.manli2 píše:ale kdybych to neviděl tak neuvěřim....
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Re: Bionafta???
První nádrž v pohodě
Při natankování nádrže do Astry 2.0 DTI (myslím, že se takto značí, už ji 3 roky nemám) doslova explodovalo čerpadlo - dle rozebrání a info od technika
Autorizovaný servis mi jej tehdy nabídl za 100.000,-
Nakonec jsem jej sehnal přes známého za 35.000,-
Takže PEKLO ! !
Při natankování nádrže do Astry 2.0 DTI (myslím, že se takto značí, už ji 3 roky nemám) doslova explodovalo čerpadlo - dle rozebrání a info od technika
Autorizovaný servis mi jej tehdy nabídl za 100.000,-
Nakonec jsem jej sehnal přes známého za 35.000,-
Takže PEKLO ! !
Allbi