Profese a zaměstnání
Re: Profese a zaměstnání
ať to tu není jen OT
servis zemědělských a stavebních strojů + příležitostný servis osobních aut, opravy klimatizací
dílny: Suchdol nad Odrou
servis zemědělských a stavebních strojů + příležitostný servis osobních aut, opravy klimatizací
dílny: Suchdol nad Odrou
miluju tyhle zkratky OPC, STI, S
- Reklama
Copak copak Bakalar ti nejede?zmrzlina píše:Pity, zařiď mi Svijany i do rakovnickýho Tesca
To uz je zarizeno...od 1.6. je tam ve slozeni Svijansky Maz 11° a Svijanska Knezna 13°tm.spec. mas
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Já bakaláře ještě ani nepila... Točeného ho tady vlastně ani nikde nemají, všude točí Krušovice (ble)...
No, abych taky nebyla offtopic, tak mě platí Seznam.cz
No, abych taky nebyla offtopic, tak mě platí Seznam.cz
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Co to tady čtu za slova....Svijany -hmmmmmmm dobrota-jinak jsem elektrikář pro Eon výstavba,generálky a servis NN a VN linkek.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Luboš X17DTL
Konečně, už mě neba jezdit si pro pití 30 km do velkoskladu.Pitman píše: Tak Lubosi v tom pripade mam pro tebe dobrou zpravu. Delam nove sortiment a od 1.6. si budes moci na vsech velkych HM Tesco v Ostrave a okoli (Frydej-Mistek, Opava, Trinec, Cesky Tesin, Ostrava Trebovice, Ostrava Hrabova, Havirov) koupit Svijanky Maz 11°, Svijanky Knize 13° sv.spec a Svijanka Knezna 13°tm. spec. a navic v HM Tesco v Ostrave, ktere byl kdysi Carefour si budes moci koupit Svijanky Maz 11°, Svijanky Knize 13° sv.spec a Svijanka Knezna 13°tm. spec + Svijanska desitka, Svijansky Rytir 12°, Svijansky Baron 15°a Svijansky vozka nealko....
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
ja jsem prej mechanik elektronik, ale nikdy jsem to nedelal. Jezdim se sanitkou u soukrome zdravotni dopravy.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
taky jsem mechanik elektronik po škole nástup do depa jako elektromechanik na elektrických lokomotivách ,ted to zkouším na fíru
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
já sem kadeřník a ted sem si udělal kurz na pedikůůru a ptevírám si novej salonek
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak Manli kdybys chtel udelat stranky jsem k dispozici, jinak pracuji jako IT v jedne nejmenovane bance
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Volkswagen Bratislava - Údržba: robotik, spskar, mechanik, elektrikár, všetko čo treba (all in one)
Vzdelanie - Mechatronik
Vzdelanie - Mechatronik
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
učňák - automechanik
nástavba- podnikatel
pracuji: Vedoucí prodeje náhradních dílů a příslušenství Ford/Seat/Škoda/Hyundai v autorizovaném servisu
Kdyby někdy něco potřeboval ohledně těchto značek neni problém se ozvat...
Za hodně slušné ceny seženu díly z Kelly,Elit...atd atd...ale tuto možnost už má dnes opravdu kde kdo
nástavba- podnikatel
pracuji: Vedoucí prodeje náhradních dílů a příslušenství Ford/Seat/Škoda/Hyundai v autorizovaném servisu
Kdyby někdy něco potřeboval ohledně těchto značek neni problém se ozvat...
Za hodně slušné ceny seženu díly z Kelly,Elit...atd atd...ale tuto možnost už má dnes opravdu kde kdo
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo tak taky na sebe něco prásknu:
učňák: mechanik zemědělských strojů
Pak se mi to nějak rozleželo v hlavě a ve svých 22 letech jsem šel opět do školy:
Soukromá veřejnoprávní škola v Olomouci obor Veřejné právo - 6 dlooouhých let studia a nakonec matura z práva (pěknej očistec, že já vůl tam lezl ale v pohodě se to zvládo
No a jinak práce všeho druhu od výroby nábytku, rozvoz zboží, balíků do 24h přes ochranku objektů (třeba takový zabazpečení pavilonu G na BVV při IDETu (geniální v noci jsem si mohl naproto vše vyzkoušet nikdo tam nebyl jen já a 5 dalších chlapů - kdyby vystavovatelé věděli, co se tam v noci odehrává za boje ) pak i osob, Přeprava peněz pancéřákem, dispečer kam. dopravy no a ted momentálně kulatá lopata a tedy je můj výrobní prostředek:
učňák: mechanik zemědělských strojů
Pak se mi to nějak rozleželo v hlavě a ve svých 22 letech jsem šel opět do školy:
Soukromá veřejnoprávní škola v Olomouci obor Veřejné právo - 6 dlooouhých let studia a nakonec matura z práva (pěknej očistec, že já vůl tam lezl ale v pohodě se to zvládo
No a jinak práce všeho druhu od výroby nábytku, rozvoz zboží, balíků do 24h přes ochranku objektů (třeba takový zabazpečení pavilonu G na BVV při IDETu (geniální v noci jsem si mohl naproto vše vyzkoušet nikdo tam nebyl jen já a 5 dalších chlapů - kdyby vystavovatelé věděli, co se tam v noci odehrává za boje ) pak i osob, Přeprava peněz pancéřákem, dispečer kam. dopravy no a ted momentálně kulatá lopata a tedy je můj výrobní prostředek:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Vidím tu Svijany to mě těší bydlím ob vesnici vedle Svijan a mohu vám je vřele doporučit u nás se nepije nic jiného ještě Rohozec
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
MŠ - Jako každý
ZŠ - Povinná
SOŠ - Stavební průmyslová ( obor obnova budov )
VŠ - Nemám
Práce - Nejistá
Důchod - V nedohlednu
Ale aby to nebylo úplné OT, tak aktuálně pracuji ve Wüstenrot - stavební spořitelně, kde mám na starost chod pohledávek ( dlužné pojistné na ukončených smlouvách, dluhy na úvěrech a hypotékách )...
Jo a ještě mám známé v pojišťovně Kooperativa, Slavia a Česká Pojišťovna, tak kdyby někdo v tomto směru potřeboval radu, jsem k dispozici
ZŠ - Povinná
SOŠ - Stavební průmyslová ( obor obnova budov )
VŠ - Nemám
Práce - Nejistá
Důchod - V nedohlednu
Ale aby to nebylo úplné OT, tak aktuálně pracuji ve Wüstenrot - stavební spořitelně, kde mám na starost chod pohledávek ( dlužné pojistné na ukončených smlouvách, dluhy na úvěrech a hypotékách )...
Jo a ještě mám známé v pojišťovně Kooperativa, Slavia a Česká Pojišťovna, tak kdyby někdo v tomto směru potřeboval radu, jsem k dispozici
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!