Cira optika
Re: Cira optika
zdarec asi sem uz prisel na to proc angely pořádně nesvíti dnes sem rozdelava svetla angel eyes a v čočce bylo cosi co bránilo do půlky te čočky aby svítila!! mrknite na obrazky je to vyznacený červene to co tam branilo !!!
- Reklama
Neni to spíš nějakej hento abys neoslňoval protijednoucí? já nemam teda tucha jak takový světla fungujou ale že by soudruzi z ndr byli až tak blbí....
Astra Classic II Caravan 1.4 Z14XE, r.v. 2004
nevim proc to tam je ale dam to pryc a kdyz budou svetla dobre serizena osilnovat nic nemuze podle me
a k cemu to tam je jako???akorát to stíní tomu světlu co dává žárovka!!!???
Já ti jako nevim jestli to je dobrý vyndávat, ta clona ti právě dělá to potkávací světlo, já jí tam mám i na origo xenonech
tak nevim teda kdyz budou svetla sklopená dolů tak by to nemelo nejak moc osilnovat ne?
No ta čočka zdá se nemá parabolu která by řídila směr světla, proto tahle hovadina... to zkus postavit se proti zdi co to udělá:) ale kdo by se s tim montoval
Astra Classic II Caravan 1.4 Z14XE, r.v. 2004
neviem presne naco to je , ale proste to tam ma byt , ja by som to nechal tak ako to je , no ale su to tvoje svetla , rob co chces
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
MadCat to napsal přesně, když jí vyndáš, tak by to mělo svítit asi jako dalkový
nojo zas ale kdyz to tam je tak to sviti na hovno
tak si nemáš kupovat blbý světla
kamos ma na honde taky angely a prej v te cocce nic takovýho nema jen zarovku
tak teď ti to bude svíti asi jako když si vemeš baterku a tou namíříš do tmy tahle clonka je dost duležitá aby se světlo rozprostřelo do tvaru kužele kterej je potřeba takže jsi si vyrobil místo bixenonů bidálkové světla
Born From Jets
Měl jsem Angely a taky světla s "denním svícením"... Obojí s čočkama, tak se taky přidám do tématu.
1) Když ten plech odděláš, tak před sebou budeš mít 2 světelné kužely, jako kdyby jsi měl místo světel dvě silné ruční baterky...
Nebudeš tam mít to ohraničení, které od středu žárovky stoupá doprava pod úhlem 15-ti stupňů. Takže ta světla budou vždy oslňovat, neseřídíš je,
neprojdeš technickou a pokud potkáš v noci kamion se světelnou rampou, tak tě pořádně vybliká ...
2) Zkoušel jsem dát žárovky Osram NightBraker, před autem bylo více světla ale pořád to byl jen ořezaný kužel... Jenže sada žárovek je za 250kč
a měnil jsem je 2x za půl roku...
3) Zkoušel jsem v čočkách i 100W žárovky, ale po pár týdnech mě radost přešla, protože mi slezla ta chromová barva z jedné čočky...
4) Nakonec jsem koupil origo Hella Black Magic, a toho světla co mám teď před sebou na potkávačky, jsem dřív neměl ani při dálkových...
A to nikoho neoslňuju a na cestu vidím jako ve dne!
1) Když ten plech odděláš, tak před sebou budeš mít 2 světelné kužely, jako kdyby jsi měl místo světel dvě silné ruční baterky...
Nebudeš tam mít to ohraničení, které od středu žárovky stoupá doprava pod úhlem 15-ti stupňů. Takže ta světla budou vždy oslňovat, neseřídíš je,
neprojdeš technickou a pokud potkáš v noci kamion se světelnou rampou, tak tě pořádně vybliká ...
2) Zkoušel jsem dát žárovky Osram NightBraker, před autem bylo více světla ale pořád to byl jen ořezaný kužel... Jenže sada žárovek je za 250kč
a měnil jsem je 2x za půl roku...
3) Zkoušel jsem v čočkách i 100W žárovky, ale po pár týdnech mě radost přešla, protože mi slezla ta chromová barva z jedné čočky...
4) Nakonec jsem koupil origo Hella Black Magic, a toho světla co mám teď před sebou na potkávačky, jsem dřív neměl ani při dálkových...
A to nikoho neoslňuju a na cestu vidím jako ve dne!