pružinou to nebude.pejee píše:Dobře, zítra zkontroluju pružiny, o nějaké pazvuky fakt zájem nemám..bohužel stav našich silnic autům dává pořádně nažrat, takže pokud je prasknutá ani se nedivím.
Hučení
Re: Hučení
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Prasklá pružina ti hodně hlasitě jakoby brnkne když dáš plný rejd i na místě, to nejde přeslechnout jak ta pružina zavibruje, taky jsem ji měnil
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne nehučí, jen můžeš slyšet klepání při jízdě, mě tak poskakoval někde ten ulomený závit, a ty rány při točení plného rejdu
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)
stálé hučení bývá od ložisek, záleží kdo ti je měnil, možná špatně vymezená vůle, jo desetiny mm jsou fakt poznat.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
tak jsem zvednul tu stranu od které to jde slyšet, ale moudrý z toho nejsem.. našel jsem jen jedno místo, které připomíná prasklinu(viz foto) ale nerozevírá se to, jako kdyby to bylo naprasklé ale ne naskrz. Prachovka tyčky stabilizátoru už je taky K.O., ale to lupnutí vypadá spíš na pružinu, plně vytočím kola a rozjedu se = ozve se zvuk..možná lehce zavibruje s autem, ale to skoro nejde cítit, jen slyšet.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Pružiny vyměněné, je klid.. Taky bylo potřeba vyměnit horní uložení tlumičů. Předtím mi auto táhlo doleva, když jsem třeba na sněhu vzal smykem pravou zatáčku tak zase táhlo doprava. Po výměně uložení je to o 90% lepší, netáhne téměř vůbec a frčí rovně, takže pokud vám auto táhne na stranu, a zkusili jste všechno možné, zkuste i uložení tlumičů.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______