Uz mate prezuto?
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uz mate prezuto?
Proč hloupost? Kolikrát jsou letní lepší než made in tajvan rádoby zimní gumy...
Ono se to kecá když člověk musí vyjet a gumy nejsou.... No pak je ve škarpě času dost - ale jak se říká: Po bitvě je každý generál...
Co Zafirka jak mocje nemocná? Nevypadá to zas tak zle - možná kola podvozek - hlavně přední rameno? a pak geometrie.
Ono se to kecá když člověk musí vyjet a gumy nejsou.... No pak je ve škarpě času dost - ale jak se říká: Po bitvě je každý generál...
Co Zafirka jak mocje nemocná? Nevypadá to zas tak zle - možná kola podvozek - hlavně přední rameno? a pak geometrie.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
dosud letní i s STK ale zimaky jsou už vedle vozu.
čekám zda se neoteplí.
čekám zda se neoteplí.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Marťásku i kdybych měl vezt ženu do porodnice tak radši zavolam taxika než abych vyjel na letních....
rozhodně majiteli jeho situaci vubec nezavidim
letos zima zastihla nepřipravene nejen silničaře, ale i ridiče co nepřezuli
rozhodně majiteli jeho situaci vubec nezavidim
letos zima zastihla nepřipravene nejen silničaře, ale i ridiče co nepřezuli
Born From Jets
já byl teď 14 dní pryč a ještě tenhle týden na houbec tak mě to čeká až v sobotu ale do tý doby nemusim vyjet takže aspoň to
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Nesouhlasím, i ty nejhorší zimní a sjetý třeba na 3mm jsou lepší než jakýkoli dobrý letní při teplotách kolem 0-5 C.Marťasek píše:Proč hloupost? Kolikrát jsou letní lepší než made in tajvan rádoby zimní gumy....
Mobil : 602318645
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No neříkám ani tak ani tak Ale ten kdo s kamionem jezdí ti hned řekne že pokud napadne biť jen 2cm sněhu je šumák jaký máš v zadu gumy stejně se s kamionem ani nehneš a můžeš tam mít i řetěz- ono 1 poháněná náprava z 5ti není zrovna ideál a ty debilní keci kolem kamioňáků že opět nemají přezuto... jezdíle celý rok na zimákách a před zimou vždy nové gumy (akorát to tak vždy vyjde) a stejně jak nasněží = stojíme v prvním kopci...Mirdas píše:jenže Defe kamioňáci jsou zvyklí na rallye letní gumy
Ale to jen okrajově.
Třeba taková barum polaris - vživotě jsem neměl debilnější gumy - okamžitě šli dolů,prodal jsem je a raději jezdil na letních než jsem koupil Ultra grip7.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
to je chyba v tobě měli jsme doma polarisky i na zadokolce a vyjeli i tam kde předohraby skomíraly...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
vím jak to máte hoši tiráci těžký... sníh nesníh, prostě musíte jet.... v sobotu jsem jel do prahy a kvuli jednomu kopci jsem musel objet čtvrt republiky abych se tam dostal jestli jsi někdy jel z Český Lípy na Rumburk tak určitě víš kterej kopec myslímMarťasek píše: No neříkám ani tak ani tak Ale ten kdo s kamionem jezdí ti hned řekne že pokud napadne biť jen 2cm sněhu je šumák jaký máš v zadu gumy stejně se s kamionem ani nehneš a můžeš tam mít i řetěz- ono 1 poháněná náprava z 5ti není
Třeba taková barum polaris - vživotě jsem neměl debilnější gumy - okamžitě šli dolů,prodal jsem je a raději jezdil na letních než jsem koupil Ultra grip7.
a s barumkama s tebou souhlasim to je snad nejhorší zimák na kterým jsem jel
Born From Jets
tak na 120 neni co řešit ta jela i na letních tam kde ostatní stojíkubeSRi píše:to je chyba v tobě měli jsme doma polarisky i na zadokolce a vyjeli i tam kde předohraby skomíraly...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
120 tak to těžko ..... to auto o kterem pišu patřilo ke střední třídě...budeš muset panáčku už jen pár dní
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
120 patřila velikostně do střední třídy a proč byh musel? zákon hovoří jasně... i po 1. listodu můžu na letních...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Karel má pravdu, dle aktuálního platného zákona může jezdit na letních klidně do konce roku, když nebude venku sníh a mráz... To v roce 2010 bylo jinak, škoda zimního obutí, když do prosince bylo téměř léto
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Rabbit_Z22SE
- Kontaktovat uživatele:
Včera přezuto a vyváženo, dnes naházeno na auto. Ale odnesl to můj oblíbený klíč na kola, sou z něho dva malý.