No zajima a to preto, lebo pred dvoma tyzdnami som nechal spravit v servise repas hlavy a teraz jak som isiel domov na SVK, tak sa mi rozsietila kontrolka motora a diagnostika vyhlasila znamu chybu P0130. Problem ale bol v tom, ze niekedy to auto islo normalne a inokedy cukalo a svietila kontrolka. Rozhodol som sa preto najprv skontrolovat sviecky (nepomohlo) potom vymenit lambdu (nepomohlo) tak som bol zufaly a vsimol som si, ze ten plast bol prilozeny molitanom, ktory ju tlacil dolu a hodne sa to hybalo. Skusil som teda to riadenie vstrekov (ked uz viem ako sa to vola

) pritlacit, nastartovat a kontrolka nikde. Najazdil som cca 200km a znova to skakalo. Uz mi bolo jasne kam mam sahnut a na dlhsiu cestu som to tiez prelozil kuskom molitanu (medzi riadenie a privod chladiacej zmesi). Za mnou cca 500km a v pohode.
Takze chcel som vediet ako sa to vola, aby som vedel, co mam v servise reklamovat a co od nich vyzadovat. Bohuzial nie je to prva zla skusenost s tymto servisom, ale naivne som si myslel, ze ked tam chodim opakovane, ze si daju zalezat... no bohuzial