Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
No co...musel jsem to napsat :D
Teď máme Z18xe Mazlík
ale udela neda mu to tady jsou samy kutilove
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
No jasně jako je Kubes, už mi slíbil nový lak na auto a Ten tam budu chtít né sice na celé ale tak menší visual tuning tomu prospěje jak budu mít hotové spojlery !!
Teď máme Z18xe Mazlík
Já si dal dneska - vyčištění EGR ventilu a škrticí klapky, výměnu oleje a filtru, nový svíčky od Bosche a celková kontrola auta včetně kontroly dobíjení. Cena 1800 kačen a výsledek vyčištění egr a klapky??? Famozní. Žirafa jde za plynem a necuká. Odbouralo se takový to cuknutí při sešlápnutí plynu okolo 3tis. otáček. A jede jako kjáva.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
-
- Kontaktovat uživatele:
ráno do práce s mlhovkama, večer z práce s mlhovkama...V hradci celej den mlha
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
tady taky a pěkná. Jel jsem z ryb a modlil se abych někde nevzal srnu. Asi bych jí ani neviděl, ale místama po mlze ani památky a najednou bác a bílá stěna a zapnout stěrače.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
kolegoj co se mnou byl na směně volali rodiče
Jsme v krkonoších, je tu 19 stupnu, vsichni v kratkym triku.
Ale nesralo mě to byl sem celej den v práci
Jsme v krkonoších, je tu 19 stupnu, vsichni v kratkym triku.
Ale nesralo mě to byl sem celej den v práci
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
my měli 15°C pak jsem přijel na českolipsko a ta inverze, hnusná zima.... fuj
Born From Jets
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem v sobotu jel s rodinkou a s tchýní na moravu, ale říkal jsem že se musím do čtyř vrátit, protože budu vyměňovat s kámošem konečně to čerpadlo! A co se nestalo - při cestě zpět auto cuklo, rozsvítila se kontrolka elektroniky a auto už jsem nenadláb!
Tak jsem vyblikal kód 251 - přepadový ventil na čerpadle, proto jsem volal RomanoviK, jestli je to tím čerpadlem, nebo jednotkou, kterou mi před dvěma lety opravoval Petr Komínek v praze - už tenkrát říkal, že je úplně vypálená! A on říkal že s největší pravděpodobností to bude ta jednotka!!!
Tak jsem zavolal kámošovi co mi dělá všechen servis na autě, ať pro mne dojede, že mám v autě rodinku! Za chvíli dorazil s tyčí a odtáhl to do dílny! Pak jsem ještě nastartoval, ale jakmile se to ohřálo, tak to udělalo to samé!
Sundali jsme tedy čerpadlo a byla půlnoc! Ráno jsme nandali nové (zánovní) a jel jsem ještě pro ŘJ čerpadla. Po příjezdu měl kámoš už zadeklováno a nastaveny znova rozvody, které jsem mimochodem dělal asi před třemi týdny! nasadili jsme jinou jednotku..............
A autíčko zase šlapalo, jel jsem to tedy projet a pak jsem to trochu protách až do sepnutí přední sahary a motor běžel jak hodinky!
Ale co se pak nestalo?! Chcípl jsem auto a šel jsem ještě pokecat a už jsem pak nenastartoval, né kvůli čerpadlu, ale kvůli starteru! asi pastorek - už měl divný zvuk při opětovném startování po montáži čerpadla - bylo zavzdušněné!
Tak to celé skončilo tak, že už je na cestě starter a o víkendu už budu zase pojízdný!
Starou jednotku pošlu RomanoviK ať se na ní podívá, taky bych mu chtěl moc poděkovat za ochotu a rady!!! A hlavně mému dvornímu mechanikovi Honzovi Kadlecovi - takových lidí kdyby bylo víc........
Tak zdar vaší práci a ať vám oplíci dlouho slouží - já už budu mít 300 000km!!!!
Tak jsem vyblikal kód 251 - přepadový ventil na čerpadle, proto jsem volal RomanoviK, jestli je to tím čerpadlem, nebo jednotkou, kterou mi před dvěma lety opravoval Petr Komínek v praze - už tenkrát říkal, že je úplně vypálená! A on říkal že s největší pravděpodobností to bude ta jednotka!!!
Tak jsem zavolal kámošovi co mi dělá všechen servis na autě, ať pro mne dojede, že mám v autě rodinku! Za chvíli dorazil s tyčí a odtáhl to do dílny! Pak jsem ještě nastartoval, ale jakmile se to ohřálo, tak to udělalo to samé!
Sundali jsme tedy čerpadlo a byla půlnoc! Ráno jsme nandali nové (zánovní) a jel jsem ještě pro ŘJ čerpadla. Po příjezdu měl kámoš už zadeklováno a nastaveny znova rozvody, které jsem mimochodem dělal asi před třemi týdny! nasadili jsme jinou jednotku..............
A autíčko zase šlapalo, jel jsem to tedy projet a pak jsem to trochu protách až do sepnutí přední sahary a motor běžel jak hodinky!
Ale co se pak nestalo?! Chcípl jsem auto a šel jsem ještě pokecat a už jsem pak nenastartoval, né kvůli čerpadlu, ale kvůli starteru! asi pastorek - už měl divný zvuk při opětovném startování po montáži čerpadla - bylo zavzdušněné!
Tak to celé skončilo tak, že už je na cestě starter a o víkendu už budu zase pojízdný!
Starou jednotku pošlu RomanoviK ať se na ní podívá, taky bych mu chtěl moc poděkovat za ochotu a rady!!! A hlavně mému dvornímu mechanikovi Honzovi Kadlecovi - takových lidí kdyby bylo víc........
Tak zdar vaší práci a ať vám oplíci dlouho slouží - já už budu mít 300 000km!!!!
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem vyměnil starter a astřička zase jezdí jak má!!!
Hoši hoši asi mi odchází baterka ( mám bezúdržbovou ) bohužel po 2 dnech už jsem cítil při točení jako by byla slabá baterie No takže to vidím i tak špatně protože mi nesvítí zeleně to oko, kde zjistím stav baterie.....takže bych otřeboval poradit jakou mám koupit Můžete mi dát radu jaká by měla stačit, mám tam pár neonů v autě a to je vše Special výbavu tam nemám
Teď máme Z18xe Mazlík
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
už jsme ti psal do jiného postu nemusíš to dávat všude.
Jinak já dneska jedu k zubařce a hned jsem si zlomil stěrač
Jinak já dneska jedu k zubařce a hned jsem si zlomil stěrač
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Jo já vím
No ty jsi zlomil stěrač ale já zase koupil new
Na předek ale ....
No ty jsi zlomil stěrač ale já zase koupil new
Na předek ale ....
Teď máme Z18xe Mazlík
Dneska doměřena chlad. kapalina a následně příští týden nová baterka uvidíme jak to všechno dopadne
Teď máme Z18xe Mazlík