kabelový svazek
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
kabelový svazek
Ahoj,
jak jsem tak koukal ,tak mám problém s kabelovým svazkem co vede vedle baterie je možná nějáká oprava nebo je nutní výměna popřípadě jak je složitá viz obrázek (upozornění není vhodný pro slabší povahy) díky za rady...
jak jsem tak koukal ,tak mám problém s kabelovým svazkem co vede vedle baterie je možná nějáká oprava nebo je nutní výměna popřípadě jak je složitá viz obrázek (upozornění není vhodný pro slabší povahy) díky za rady...
- Reklama
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
Re: kabelový svazek
Nikdo neřešil podobný problém?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
co to je???????? to tam byla u tebe taky kuna?
No jestli ti funguje vše tak jak má...tak bych koupil novej husí krk a dal to na to
No jestli ti funguje vše tak jak má...tak bych koupil novej husí krk a dal to na to
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak pise radim pokud nejsou zadne draty viditelne poskozene, tak bych dal jen husi krk. Pokud ne tak sehnat svazek z bouracky a vymenit nebo napajet.
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
No tak ono to jak taž funguje až na to že bliká mlhovka a pravděpodobně je špatný vedení k senzoru abs jinak snad OK.Ja klidně svazek koupím ,ale budou ty kabely stejný nebo budou jinak barevný? Ale stejně napájený místa nebudou 100% a kam všude vede ten svazek všude? A kuna tam nebyla ale dostalo to na tuhle stranu ránu
Asi bych si dal práci s kontrolou kabelů, zaizolováním... celý svazek měnit by asi byla pekelná práce a místo pravděpodobného poškození znáš.
Kamarádovi blblo ABS na passatovi, měnil celý svazek, dva na tom strávili celý víkend a svazek ho stál okolo 9-ti tisíc.
EDIT: Bratránkovi na vectře blbla elektrika, nešla napíchnout diagnostika, servisy si ho přehazovaly jako bramboru. Nakonec v autovars prolezli celé auto, očistili kontakty kde se dalo a najednou jezdil novým autem.
Kamarádovi blblo ABS na passatovi, měnil celý svazek, dva na tom strávili celý víkend a svazek ho stál okolo 9-ti tisíc.
EDIT: Bratránkovi na vectře blbla elektrika, nešla napíchnout diagnostika, servisy si ho přehazovaly jako bramboru. Nakonec v autovars prolezli celé auto, očistili kontakty kde se dalo a najednou jezdil novým autem.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
No pokud by byl někdo tak hodnej a poslal mi z EPC vytažené kudy všude vede ten kabel k pravému přednímu kolu tak bych to zkusil prozkoumat a pokud by to nebylo tak hrozný tak bych se pokusil to opravit jinak opravdu nevim když jsem googlil tak z toho nemám vůbec radost je to odstrojit celé auto
Niekto sa Ti v tom hrabal. Chýba Ti tam taká plastová rozbočka (z jednej strany - od nádžky s vodou ide do nej jeden káblový zväzok a z opačnej straby z nej vychádzajú asi tri zväzky). Nemusíš toho veľa rozoberať. Stačí ak si urobíš miesto odmontovaním baterky a jej držiaka + vodnej nádržky. Očisti tú zmotanicu káblov aby si dobre videl farby a pozri čo tam máš doprepájané.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
To nebyla kuna, to byl drevokocurrychlyradim píše:co to je???????? to tam byla u tebe taky kuna?
Já mám kupodivu tyto svazky v pořádku, ale tomu neodpovídá klidový odběr
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
nebo řekni Trdlovi - machr na pokousane, sežraně, spřehýbané a jinak znetvořené el. vedení
PS: šak on ví...
PS: šak on ví...
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
Tak Trdlovi řeknu ,ale musím něják zamaskovat fotku ,aby neutekl hned
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle jsem našel za pár na netu ,ale potřeboval bych vědět jestli to co mám zničený je kabelový svazek motorový nebo interiový mě příjde ,že to vede kam si do interieru ale je možný že jsou tam nějáký zásuvky před interierem
Mam takovou delikátní otázečku rpo zkušené oplomechaniky. Nevíte prosím vás někdo, jestli jsou motorový svazky na x16xel a x14xel stejný? Jde mi o svazek z horního konektoru řj k egru, čidlu vačky, klapce, atd...
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
Odpovím si sám, ano jsou stejný
Opel Astra g x16xel caravan
JE TU NĚKDO Z OKOLÍ OV kdo má zbytečné koncovky
sháním samce i samice k čídlu teploty nasávaného vzduchu
a to samé k čidlu teploty motoru, popř. kde sehnat konektory