Pánové taky bych rád přispěl svou troškou do mlýna....
Jak už někteří z vás jistě ví, mám zde inzerát na díly a zbytek moc nečtu.. Sem tam zde zabrouzdám a poštu si nějaké ty témata které ma na první pohled zaujmou, víc nic...
Tohle téma opravdu nešlo přehlédnout
Přečetl jsem si tohle téma od samého začátku a chudáka syrecka se mi zželelo, páč si dovedu představit jak ho někdo napálil. Rozhodl jsem se ho z té bryndy vytáhnout a nabídnul jsem mu pomoc. Dne 14. září jsem mu napsal SZ s tím, že bych byl schopen při větším odběru přímo od výrobce zajistit výhodnou cenu na ty sady které vám slíbil, konkrétní znění SZ viz níže. Pánové do dnešního dne mi nepřišla jediná odpověď, což dle mého názoru jasně vypovídá o tom, že jeho přístup je takový jaký je....
btw: ani při poptávce 50 balení u mého dodavatele jsem se nedostal na tak nízké nákupní ceny, jaké vám on zde slíbil prodejní
přepis SZ:
syrecek píše:Ahoj, nebyl by zájem nějáké hromadné objednávky žárovek osram nightbaker? při objednávce nad 10 balení bych měl možnost ceny za 1 balení 310 což mi přijde docela slušná cena tyhle žárovky jsem měl dříve ale kupoval jsem je za 600kč což je už dost.zatím mám 2lidi se mnou 3 kdyby se někdo přidal pište sz.doba dodání by byla do týdne po hromadném zaplacení ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Čau vidím že se trošku topíš v průseru. Dělám v dílech viz. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=22339
Poslal jsem do fabriky poptávku, jakou mi jsou schopni udělat cenu. Napiš mi kolik máš ještě vyčkávajících zájemců, zkusím se dostat na takovou cenu aby to pro tebe bylo rentabilní. Důležitý je opradvu ten počet krabiček. Pro 10 krabiček mi nikdo dobrou nabídku neudělá.