Problém s el .instalací Astra G
- PavelCoupe
Problém s el .instalací Astra G
Ahojte, včera jsem si vyzvedl z lakovny své Coupe, a po cestě se mi rozsvítila kontolka Air bagů, to jsem dnes zjistil, že mi leželo čidlo ve dveřích jen tak na drátech bez plastového držáku. Lakírník měl venku dveře takže je rozebral a nejspíš neodpojil baterku. Tak jsem vše napravil a jel na diagnostiku vymazat závadu, jenže auto se nechce zaboha spojit s diagnostikou. Proč? Navíc jsem zjistil, že mi nesvítí po otevření osvětlení vozu, nepíská to při zapnutých světlech a vytaženym klíčku ze zapalování. Mam tedy podezření na nějakou společnou příčinu těchto problémů. Do lakovny jsem dal auto v pořádku a ted nic nejde. Poradí někdo? Opticky jsem zkouknul pojistky zdají se být OK. víc jsem neztihl. Děkuji za rady a nápady. Chci ještě ject k někomu jinýmu na diagnostiku a nerad bych tam pohořel jako dnes
- Reklama
Re: Problém s el .instalací Astra G
zkontroluj žárovku ve stropním světle má tam byt jedna maličká co signalizuje bag spolujezdce ale kdoví co všecko posrali airbag chyba nepotřebuje diagnostiku,pokud sse praví zmizí sama (tak jsem to měl já)
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Jen že to až od novějších jednotek od určitého roku ale i přes to si myslím že pak bag nebude funkční dokud nebude chyba vymazána přes opcom nebo techkubeSRi píše:airbag chyba nepotřebuje diagnostiku,pokud se praví zmizí sama (tak jsem to měl já)
Pokud rozdělávali el. ve dveřích zkontrolovat jí že... (průchodku)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- vasekpetr1
A ten dveřní koncák ve sloupku u řidiče je v pořádku? Není taky odpojený?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
airbag je funkcny aj ked svieti kontrolka... pri naraze strelia ak su spravne pripojene
- PavelCoupe
Musí se To smazat..na koncak jsem nekoukal.lampička je funkční,,jen ne při otevření dveří.
Ip
Ip
problem budes mit se spinackouz
a pokud sviti kontrolka airbagu, tak airbag nefuguje, sama nezmizí musí se smazat
a pokud sviti kontrolka airbagu, tak airbag nefuguje, sama nezmizí musí se smazat
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no pokud je chyba nějakeho airbagu přitomna tak ten pytel nebude fungovat. ani při narazu. ostatní ano ale ten co hlasí chybu nevystřelíLake292 píše:airbag je funkcny aj ked svieti kontrolka... pri naraze strelia ak su spravne pripojene
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Omlouvám se za odbočení od tématu, ale tohle je pro mne nová a zajímavá informace.
Takže v případě problému se spínačem pod sedadlem - pyropatrona - budou pytle fungovat?
To znamená, že mazání chyby přes diag může chvíli počkat..
Takže v případě problému se spínačem pod sedadlem - pyropatrona - budou pytle fungovat?
To znamená, že mazání chyby přes diag může chvíli počkat..
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- PavelCoupe
tak už vše OK. Jen pro zajímavost, byl odpojenej dveřní spínač a diagnostika v jiné dílně byla úspěšná, vymazána porucha čidla nárazu ve dveřích. Takže astra je už komplet funkční
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504