Podle spritmonitor.de mají majitelé s Z18XE spotřebu zhruba 8,7 ltr a s Z20LET 10,1 ltr. Což není až tak dramatický rozdíl. To já teď řeším jestli nepůjdu na jaře do MB ML 55AMG. Samozřejmě na plyn Ceny těhle aut jsou fakt super a kdo se někdy svezl s 8 válcem, to prostě v člověku zůstane
Rados: Jo to nastupovani je hodne dobre. Hlavne si to pochvaluje muj tata, bo jen presune prdel a sup je tam. Za to ja jak mam nastupovat do jeho Fabie nebo nejakeho jineho "maleho" auta. Tak vzdycky nadavam, ze se do toho leze jak do tanku.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Nechci vám do toho kecat ale v mojem topicu je mi úplně jedno za kolik jezdíte
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dneska jsem si zazávodil do táhlého kopečka z Hlučína na Dolní Benešov s nějakou motorkou. Nalepil se na mně hned za obcí a protože v protisměru furt něco jelo, neměl moc místa na předjetí, tak jsem ho pustil až na konci. Ve 180.
Soused bere furt za 300. Já už to několik let zaokrouhluji na litry a tak poslední rok už jsem si zvykl tankovat do plna. Stejně to je nalej vylej, protože to člověk koupí tak či tak.
Já mám na policajty smůlu. Nikdy je nevidím a když vidím, tak nestavějí.
Tak včera opraven ostřik světla, a umyto. Ostřikovač byl nějaký zlomený, chyběla packa pro uchycení spony pod nárazníkem, místo trysek bylo zlomeno, zalepeno vteřinovým lepidlem, po vytvrsduní zalito zevnitř tavnou pistolí a dodělán z plastu výstupek pro sponu. Teď je na místě, funkční a jen při bližším ohledání je vidět že není nový.
A dnes jsem byl auto konečně přepsat, na STK bylo vidět že auta znají a sešlo se tam 5 lidí (dva tam byli a tři došli z dálky) a všichni byli paf, tak jsem pokecali, oni koukli na všecko a byli uneseni. Ostatně jako já když jsem to kupoval. Na inspektorátu jsem poseděl necelou hodinku, (p§l hodiny vlastní vinou, protože jsem sedl do špatné místnosti a musel pak vzít nové číslo), naštěstí nebylo narváno. A máme SPZ a jezdíme. (Za 10,4 zatím ) Aktuální fotky přidám do prvního příspěvku za chvilku.