Radošova Opice 2.0 OPC Z20LET
Re: Radošova Opice 2.0 OPC Z20LET
Hmm ať tam píšou sebevětší chválu. Tak prostě udělat z OPC sporák? Nevím no já bych do toho nešel pokud bych nejezdil každej den minimálně 20 km do práce. Ale i tak myslím, že je to Radošovo rozhodnutí.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Reklama
No krásnej kousek. Neni co dodat. Jen ať spolehlivě slouží a dělá radost.
Já taky moc uvažoval o origo OPC, ale potřebuju auto na každodenní ježdění a to by mi OPiCe bylo moc líto, to bych asi musel mít dvě auta a to si teď nemůžu dovolit. Takže to co mam byl kompromis mezi srdcem a hlavou a jsem maximálně spokojenej
Já taky moc uvažoval o origo OPC, ale potřebuju auto na každodenní ježdění a to by mi OPiCe bylo moc líto, to bych asi musel mít dvě auta a to si teď nemůžu dovolit. Takže to co mam byl kompromis mezi srdcem a hlavou a jsem maximálně spokojenej
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Manliho Báwo má 170 KwRadoš 92 píše:No myslím že bys provokoval, a pak mi ujel. Kolik ty máš kW, 230?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
do práce na kole! kdyby viděli opc sníží ti plat
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vedoucí dopravy - šéf, už se byl u nás doma podívat, co jsem si to koupil
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
sakra...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tohle auto má jednu chybu - stojí před špatným barákem
Užívej!
Užívej!
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
hele radosu mohl by si si zmenit avatar??kdyz vidim tvou zafu tak mam chud si ji taky koupit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Kontaktovat uživatele:
No co no hrdy majitel. Jako slimtame vsichni.mirda2908 píše:hele radosu mohl by si si zmenit avatar??kdyz vidim tvou zafu tak mam chud si ji taky koupit
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zas to tak neberte. Sice to mam pár dní, ale nepřijde mi to jako něco "více" než ostatní. Má barvu a motor co jiní ne a zbytek je úplně stejný. A třeba dneska do obchodu jsme jeli piánko, tak jsem to ani nehonil. Prostě auto. Ale musím si pochválit, že do zafiry se neskutečně pohodlně nastupuje. My prostorově výraznější to oceníme. Ale zhubnout by se mělo
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No konečně jsi na to přišel... Já furt říkal kup Zafiru Pro rodinu to nejlepší a dostaneš tam 4 autosedačky - jo s kočárem to je pak ale horšíRadoš 92 píše:Ale musím si pochválit, že do zafiry se neskutečně pohodlně nastupuje.
To co jsi koupil jsi naprosto geniálně skloubil Rodinný vůz se supr károu pro kluka co si rád "hraje s autíčky" Jen s přibývajícím věkem rostou i ty "hračky" a investice do nich...
Auto má pouze jednu chybu a tou je ta spotřeba - ta jediná mě osobně odradila od jeho koupě, i když s tím co mám, sem si zase až tak moc nepolepšil
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
To Marťásek: Jakou máš spotřebu? Já si právě myslím, že od OPC to zase nemůže být tak velký rozdíl...
To Manli: Už jsem se v Jihlavě honil s E46 330Ci a ujel mi. Sice to bylo ještě před chipem, ale BMW je BMW. Bylo vidět, že jsem ho dotahoval na spodku - výhoda turba, ale jakmile se BMW dostalo do otáček, tak ujíždělo fest...
To Manli: Už jsem se v Jihlavě honil s E46 330Ci a ujel mi. Sice to bylo ještě před chipem, ale BMW je BMW. Bylo vidět, že jsem ho dotahoval na spodku - výhoda turba, ale jakmile se BMW dostalo do otáček, tak ujíždělo fest...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rado kazdej pise jak by to chtel taky ale az uvidi za kolik s tim jezdis po meste a ze to papa 2x tolik co tvuj nafton tak bude zmena nazoru hned
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh - nesouhlasím, s Radošovo nájezdem nehraje spotřeba zas tak velkou roli. A dneska jsou právě všichni zmagořelí ze spotřeby, takže se tyhle auta (výkonné benzíny) dají koupit za dobré ceny. Pokud to není odhoněná vrána a nebudou problémy s technikou (toho bych se jako jedinýho trochu bál, opicové díly nejsou levně na každém rohu) tak si Radoš vzal asi nej kombinaci zábavy a praktičnosti za přijatelný peníze.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE