možnost objednat osram nightbaker
Re: možnost objednat osram nightbaker
U mě máš čas do pátku pokud neřekneš jinak nebo nedáš vědět.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- Reklama
já dám vědět třeba každej den, to nejde nikam se nechystám, ale spíš mi jde o to aby to dopadlo tak, že mi to přijde, protože jsem už ani nečekal, že by dnes mělo nepřijít
Opel Astra Classic 2 1,4 16w twinport / r.v.2005
Hlavně o mi prosím poraďte jak se takováto situace řeší? o vás nejde peníze kdyžtak vrátím já jelikož jsem to objednával, ale spíš jak to mám řešit za sebe? nikdy jsem tohle neřešil
Kluci zdá se to jenom mě, nebo vám taky? syrecku máš snad kontakt na toho svého dodavatele nebo ne?
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
-
- Kontaktovat uživatele:
Za mě syrečku v klidu. Náhradní žárovky mám. Takže nějak nespěchám.
Poradil bych urgoval urgovat urgovat ho, když bude slibotechna nebo se cukat tak začít přitvrzovat (policie, právník, soudy atp...)
Ono i ústně sjednaná smlouva (dám ti prachy, ty dodáš žárovky) je smlouva... Kdyžtak to řeší TV nova a občanský jouda
Poradil bych urgoval urgovat urgovat ho, když bude slibotechna nebo se cukat tak začít přitvrzovat (policie, právník, soudy atp...)
Ono i ústně sjednaná smlouva (dám ti prachy, ty dodáš žárovky) je smlouva... Kdyžtak to řeší TV nova a občanský jouda
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
no tv novu zrovna volat nechci staci mi kdyz dostanu co mam zaplaceno a kaslu na to. Pokud nekdo chvilku cekat nechce a nebude dejte vedet ja vam ty penize poslu.nechci bejt za zlodeje
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky v klidu, protože to znám, když jsem objednával LED pásky, nebo stěrače, bylo to to samé. Prostě některé věci ovlivnit nejdou. Akorát jsem zvědav co mám teda na poště, protože podle lístku mi to dovezlo auto a nic jiného nečekám, a dneska jsem celý den byl na oné místnosti a bylo mi děsně blbě, takže jsem tam ani nešel.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
a tobe taky radosi slibovali termin kterej nedodrzeli?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky, u LED pásků jo, u stěračů už jsem raději sám dal větší lhůtu dodání, a zase naopak mile překvapili... když to bylo o více jak týden dříve.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
no já doufám, že to žádný podvod není nadruhou stranu kamarád za ty prachy 2balení má doma a čekal pouze týden
syrecek: Za mě níže uvedené
1) Na žárovky nepospíchám, ač bych je měl rád už u sebe
2) Česká pošta má sice jako motto uvedeno "Dnes podáte, zítra dodáme", nicméně toto se mě nikdy nepodařilo, abych obdržel balíček od data odeslání, nebo aby byl mnou zaslaný balíček doručen druhý den i obyčejnou poštou do rukou příjemce. Toto se mě povedlo jen v jedné nejmenované firmě, která měla ale takto uzavřenou smlouvu o spolupráci.
- Budeme tedy počítat s tím, že balíček byl skutečně podán na poštu v pátek k odeslání do Tvých rukou. Balíček může být buď odeslán v ten den, nebo až další den.
- Budeme tedy počítat s tím, že balíček nebyl v pátek odeslán do tvých rukou. V sobotu česká pošta nerozváží balíčky, tudíž byl až do neděle balíček stále na poště odesílatele.
- Dnes byl balíček vyexpedován dodávkou na poštu do města, kde bydlíš. Tam byl přijat a zaevidován.
- Budeme počítat, že dnes balíček nebyl rozvážen českou poštou po městě a bude rozvážen až zítra.
- V případě, že nebude doručen ( bohužel někteří řidiči je nerozvážeji a rovnou je vracejí na poštu s tím, že jsi tam jako nebyl ),
- Budeme tedy počítat, že balíček nebude během zítřejšího dne rozvážen, poštačka Ti tedy donese ve středu lístek s tím, že jsi nebyl v době rozvozu přítomen.
- Takže balíček si budeš moc vyzvednou v nejhorším ve středu/čtvrtek tohoto týdne
3) Ústní dohodu všeobecně za to nikdo moc neřeší, jelikož co není psáno, to není dáno. Jak tady někdo psal, že ústní dohoda je také smlouva, tak má pravdu jen z poloviny. Ústní dohoda je sice také dohoda, nicméně při soudním líčení se jedná o tvrzení proti tvrzení a pokud obžalovaný má právníká ( buď vlastního, nebo může být přidělen soudem ) a žalobce ne, tak 90% podaných žalob končí ve prospěch obžalovaného a žalobce pak ve výsledku stojí celé soudní líčení mnohem, mnohem více . A pokud budeme zmiňovat TV novu apod, kde se tyto ústní dohody řeší, tak ale ty se řeší jen proto, že buď :
- Částka všech poškozených se pohybuje v součtu řádů sta tísíců korun
- Jedná se o poškezené s tělesným postižením, důchodce, sociálně slabé a cizince s povoleným trvalým bydlištěm na území ČR
Ve tvém případě bych postupoval takto...
- Píšeš, že objednávku máš přes známého. Napsal bych mu, ať ti podá informace o dodavateli, od kterého jsou nabízeny zmíněné žárovky.
- Až budeš mít tyto informace, napiš zprostředkovateli, že co vše bylo slíbeno, kdy byla provedena platba atd a že čekáš nadoručení zásilky nad rámec slíbené lhůty, což má za následek velikou nespokojenost cílových zákazníků, kterým se má zboží doručit.
- Zkus požádat o slevu jako omluvu za vzniklou komplikaci z jejich strany a odůvodni to tím, že pokud to nedostaneš do rukou ani nejpozději ve středu / čtvrtek tohoto týdne, tak budeš podávat hromadné trestní oznámení pro podezření spáchaného trestného činu podvodu a obohacení jiného
- To by mělo zabrat, jelikož slibů už bylo dost.
Je zde pak ještě možnost se pomstít dodavateli i v případě, že budou žárovky doručeny, ovšem to je už jiné téma
1) Na žárovky nepospíchám, ač bych je měl rád už u sebe
2) Česká pošta má sice jako motto uvedeno "Dnes podáte, zítra dodáme", nicméně toto se mě nikdy nepodařilo, abych obdržel balíček od data odeslání, nebo aby byl mnou zaslaný balíček doručen druhý den i obyčejnou poštou do rukou příjemce. Toto se mě povedlo jen v jedné nejmenované firmě, která měla ale takto uzavřenou smlouvu o spolupráci.
- Budeme tedy počítat s tím, že balíček byl skutečně podán na poštu v pátek k odeslání do Tvých rukou. Balíček může být buď odeslán v ten den, nebo až další den.
- Budeme tedy počítat s tím, že balíček nebyl v pátek odeslán do tvých rukou. V sobotu česká pošta nerozváží balíčky, tudíž byl až do neděle balíček stále na poště odesílatele.
- Dnes byl balíček vyexpedován dodávkou na poštu do města, kde bydlíš. Tam byl přijat a zaevidován.
- Budeme počítat, že dnes balíček nebyl rozvážen českou poštou po městě a bude rozvážen až zítra.
- V případě, že nebude doručen ( bohužel někteří řidiči je nerozvážeji a rovnou je vracejí na poštu s tím, že jsi tam jako nebyl ),
- Budeme tedy počítat, že balíček nebude během zítřejšího dne rozvážen, poštačka Ti tedy donese ve středu lístek s tím, že jsi nebyl v době rozvozu přítomen.
- Takže balíček si budeš moc vyzvednou v nejhorším ve středu/čtvrtek tohoto týdne
3) Ústní dohodu všeobecně za to nikdo moc neřeší, jelikož co není psáno, to není dáno. Jak tady někdo psal, že ústní dohoda je také smlouva, tak má pravdu jen z poloviny. Ústní dohoda je sice také dohoda, nicméně při soudním líčení se jedná o tvrzení proti tvrzení a pokud obžalovaný má právníká ( buď vlastního, nebo může být přidělen soudem ) a žalobce ne, tak 90% podaných žalob končí ve prospěch obžalovaného a žalobce pak ve výsledku stojí celé soudní líčení mnohem, mnohem více . A pokud budeme zmiňovat TV novu apod, kde se tyto ústní dohody řeší, tak ale ty se řeší jen proto, že buď :
- Částka všech poškozených se pohybuje v součtu řádů sta tísíců korun
- Jedná se o poškezené s tělesným postižením, důchodce, sociálně slabé a cizince s povoleným trvalým bydlištěm na území ČR
Ve tvém případě bych postupoval takto...
- Píšeš, že objednávku máš přes známého. Napsal bych mu, ať ti podá informace o dodavateli, od kterého jsou nabízeny zmíněné žárovky.
- Až budeš mít tyto informace, napiš zprostředkovateli, že co vše bylo slíbeno, kdy byla provedena platba atd a že čekáš nadoručení zásilky nad rámec slíbené lhůty, což má za následek velikou nespokojenost cílových zákazníků, kterým se má zboží doručit.
- Zkus požádat o slevu jako omluvu za vzniklou komplikaci z jejich strany a odůvodni to tím, že pokud to nedostaneš do rukou ani nejpozději ve středu / čtvrtek tohoto týdne, tak budeš podávat hromadné trestní oznámení pro podezření spáchaného trestného činu podvodu a obohacení jiného
- To by mělo zabrat, jelikož slibů už bylo dost.
Je zde pak ještě možnost se pomstít dodavateli i v případě, že budou žárovky doručeny, ovšem to je už jiné téma
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no chtěl bych věřit, že je to s poštou jak říkáš ale třeba u ppl mi řidič vždy kolem 7volá to pošta asi nedělá že? nadruhou stranu je mi divný, že je kamarád má za tu cenu co já a po týdnu přišly a toho kluka znám 10let a nikdy s ničím neměl problém a jestli to prostředkovává někdo z jeho příbuzných tak by toto snad neměl zapotřebí kdyby to byl někdo cizí tak by to bylo jiné ale znám ho mnoho let
Česká pošta ti zavolá jen v případě, že balíček byl odeslán tou novou formou "Balík do ruky"... Musí tam být uvedené tel. číslo na příjemce, jinak česká pošta nezavolá... A hlavně odeslání touto formou se pěkně prodražuje...
Co se týká kamaráda, jak se říká, důvěřuj ale prověřuj a to i po deseti, dvaceti letech... Už jsem se takto párkrát spálil
Co se týká kamaráda, jak se říká, důvěřuj ale prověřuj a to i po deseti, dvaceti letech... Už jsem se takto párkrát spálil
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
já ještě ne a doufám, že ještě dlouho ne ani tentokrát asi by mě to štvalo hodně
No já to vidím takto.
Kamrád prodával nebo prodává něco co nemá, to je běžná věc, pak je zaskočen množstvím které je po něm požadováno.
Teď jsem koukal do katalogu APM tyto žárovky jsou teď v nabídce s DPH za 310kč a maj jich skladem 800ks balení H7.
Jak psal kolega důvěřuj ale prověřuj, já počkám do pátku, pak bych tě požádal o peníze za ty 3 sady, abych si je mohl případně koupit v APMku
Kamrád prodával nebo prodává něco co nemá, to je běžná věc, pak je zaskočen množstvím které je po něm požadováno.
Teď jsem koukal do katalogu APM tyto žárovky jsou teď v nabídce s DPH za 310kč a maj jich skladem 800ks balení H7.
Jak psal kolega důvěřuj ale prověřuj, já počkám do pátku, pak bych tě požádal o peníze za ty 3 sady, abych si je mohl případně koupit v APMku
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x