N: výprodej dílů Astra G
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mít inzerci na Vaší firmu nebo obchod či e-shop, jedinou podmínkou je umístění našeho odkazu na Váš web.
Pokud zde chcete mít inzerci na Vaší firmu nebo obchod či e-shop, jedinou podmínkou je umístění našeho odkazu na Váš web.
Kód: Vybrat vše
<a href="https://www.astra-g.cz" title="Opel Astra G a Zafira A Club">www.astra-g.cz</a>
-
Re: P: výprodej dílů Astra G
Potřebuji TID na astru ale s velkým konektorem já mám v autě radiotelefon je to dovoz z D.a normální tid se nedá spojit poněvadž mám malý konektor a já potřebuji velký asi jako je scart k tv zhruba.Nemáš neco takového.dík.
- Reklama
-
Ještě sháním vývěvu je alťáku mám astru g r.v.2001,1.7 dti Ysuzu motor.
zdravim,
potřeboval bych táhla na stěrače, byly by nějaký a za jakou cenu?
potřeboval bych táhla na stěrače, byly by nějaký a za jakou cenu?
Ahoj,
potreboval by som tesnenie anteny a ovladac topeni s klimou. Mozes a informovat v SZ?
potreboval by som tesnenie anteny a ovladac topeni s klimou. Mozes a informovat v SZ?
Opel Zafira B 1.8 16V, 88kW - 2014 (A18XEL)
Opel Astra G 1.6 16V, 74kW - 1998 (X16XEL)
+ Opel Meriva 1.7 DTi - 2005 +
+ Škoda 105L +
Opel Astra G 1.6 16V, 74kW - 1998 (X16XEL)
+ Opel Meriva 1.7 DTi - 2005 +
+ Škoda 105L +
300
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
sháním na astru g el.servo čerpadlo delphi (dlouhé hrdlo) a vnitřní zpětné zrcátko.
máš a jaká je cena
máš a jaká je cena
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli máš řídící jednotku chlazení pro astru s klimou a kolik by stálo poštovný?
Dík Petr
chtěl bych se zeptat, jestli máš řídící jednotku chlazení pro astru s klimou a kolik by stálo poštovný?
Dík Petr
Astra G Caravan 1.8 16V r.v.98
-
Je to řídící jednotka pro čerpadlo na 1.7 dti Ysuzu motor 55kw,r.v.1998-2002.Ovládá pouze čerpadlo a velice často odchází je to slabina těchto motorů.Je originál nerepasovaná vyzkoušená na mém voze,poskytnu záruku.Poštovné je 120kč.
Zdravím, bylo by k mání toto stropní světlo se čtecími lampičkami, dále bych se chtěl zeptat na hadici sání, sací hadici s rezonátorem a uzávěr plnícího hrdla olejové nádrže. Jaká by byla cena. Díky
SZ
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
čau, prosím tě, jedno z těch ovládání s tlačítkem klimatizace ? v podstatě mi stačí jen ta spodní část s těmi tlačítky, aby tam byly 3, jaká by byla cena ? díky
Čau, chtěl bych se zeptat jestli ještě nemáš popelník? Díky
Ahoj, nemas jeste ridici jednotku cerpadla
-
Mám ale je do soboty rezervovaná,borec zkouší jestli to není čerpadlem a pokud ano .bude volná je to na 1.7dti ysuzu.55kw,r.v.1998-2002.cena je 7000kč a je repasovaná , vyrobena v anglii.plně funkční.můj.tel 737868622.