Tak jsem si astřičku dovezl od mého dvorního mechanika , jak bylo řečeno vyměnil palivový a pylový filtr + přední destičky. A to vše za 2000kč + 500kč za práci jsem spokojen , ovšem vypadá to že budu ještě měnit tlumiče no uvidíme až mě pozjištuje ceny
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Já si konečně přivezl dveře z lakovny. Nandal lišty a těsnění, dodělal karbon polep ( takhle na odstrojenejch se to dělá pérfektně) a zítra nandat a pozapojovat elektriku a donastrojit. A v sobotu na dovolenou. A jelikož tam není wifi tak ode mě budete mít týden svatej pokoj.
hante to máš pravdu bude tu chvíli klidu né dělám si legraci užij si to tam
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Takže vás dva si škrtám chlapci. už se těším jak nahodím do Lužnice hned ze zahrady. U toho gril a ohýnek. škoda že Jirka to nakonec odpískal a nejede. Plánovali jsme to půl roku a neklaplo mu to.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!