Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Re: Gorbo a jeho modra laguna-zafira
tiez som ich kupoval za 500kc a je to parada
- Reklama
Dneska rano si to prihasim domov z prace,vystupim z auta a pocujem sycanie.Najprv,kurna plyn,ale bol to ventilek u zadneho kola.Esteze u u nas v ulice ma jeden pan v garazi maly pneuservis,tak som ho zobudil,sice moc nateseny nebol,ale spravil mi to .Cena 250kc,zevraj je sobota,tak je to drahsie.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Za tu cenu jsme u kamoše kompletně přezul a nasadil 4kola a měl jsem to i s novýma kovovýma ventilkama
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
To vies,iny kraj,iny mrav,teda ceny.V tomto pripade bohuzial
A dneska vdaka hlavne Absinthovi,ktory mi to ukazal som zistil,ze zafa ide zamknut na dva krat,a,ze ked dam kluc do zamku na dveri a mam otvorene okna,tak idu zavriet i klucom.Mozno je to normalne,ale ja som na to cumel ako jojo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Pomaly,ale isto sa zafa chysta na dovcu,tak dneska dostala na hagusy priecniky,na ktore pride stresny box a drziaky na kola .A dneska prisli i origo koberce do zafy,tak su uz na svojom mieste .Len by sa este zislo vyluxovat a umyt,ale to az na SR
Dneska dorazil MID i packa,som zvedavy kedy sa to bude montovat .Asi az po dovolenke
Re: Gorbo a jeho modra laguna-zafira-repas
Tak dneska sme sa vratili z pracovnej dovolenky ,brusilo sa,gitovalo,ved to poznate a na koniec odstranena nalepka CZ a nalepana niaka folia v interieru
Nojo plastový lemy, největší zlo.. Karbon vypadá pěkně
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Dik za pochvalu .Inac ja som to robil hlavne koli blatnikom,tam dole pri zasterkach to celkom hrdzavelo a ked som dal dole listy toto vykuklo .Ale uz je to .A tyzden dovolenky je v trapu,ale co uz