Kontrolka motoru Zafira 2,2 DTI
Re: Kontrolka motoru Zafira 2,2 DTI
Na IMO bych to neviděl, protože to by ti autíčko s klíčem začalo blikat. A nenastartoval by jsi vůbec. Držím palec, ale osobně si myslím, že by to mohlo bejt to čidlo kliky.
Obrať se na Alzafira, je to profík Alespoň mě jeho rady ušetřili kvanta času a peněz po servisech.
Obrať se na Alzafira, je to profík Alespoň mě jeho rady ušetřili kvanta času a peněz po servisech.
Zafira 2,2 DTI 16V, 2003 Selection, Y22DTR Alzafirovo EGR emulátor
Astra G 1,8 16V, 1998 Elegance
Diagnostika OP COM 1.33 CZ
Astra G 1,8 16V, 1998 Elegance
Diagnostika OP COM 1.33 CZ
- Reklama
profík teda rozhodně nejsem
už jem psal SZ, ale optimista v tomto případě nejsem
Nicméně velmi rád bych se mýlil
už jem psal SZ, ale optimista v tomto případě nejsem
Nicméně velmi rád bych se mýlil
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
Zase to normálně startuje a jezdí - zatím. V ůterý jde do dílny. Když se to stalo poprvé za jízdy tak kontrolka svítila a auto netáhlo, takže nouzový režim, tak snad opravdu jen ta klika - že to zlobí jen někdy. Uvidíme. Vyměníme, projdeme kabely a štekry a pokud dá pokoj tak budu
Jinak moc díky za rady a podporu.
Jinak moc díky za rady a podporu.
Cheb, Zafira 2.2 DTi 16V, rok 2002, Y22DTR - už skoro 250.000km
-
Zdravím, tak zatím po výměně čidla kliky ujeto 300km bez ztráty kytičky
Tak snad to bude už OK. Díky všem.
Tak snad to bude už OK. Díky všem.
-
Zdravím všechny, Tak jen info, že po výměně čídla kliky jsem ujel už cca 4500 km a vše v pohodě.
Zdravím a žádám o pomoc.
Valím po dálnici 120 a najednou něco cvaklo, rozsvítila se oranžová kontrolka auta s klíčem, klesl výkon, rychlost maximálně 100, víc to nejede. Zastavím, vypnu, zamknu, odemknu a vše zase funguje normálně - kontrolka nesvítí a táhne to, cca při rychlosti 120 opět cvak a vše znova. Zastavím, zamknu, odemknu, přepnu na benzín, vyrazím vše v pohodě, při 120 opět cvak. Imobilizer to asi nebude, na základě fora skontroluji olej, dolil jsem a vše funguje jak má.
Otázka zní, je možné že se toto může stát když klesne hladina oleje - olejová kontrolka nesvítila a vím že funguje - rozsvěcí se při startu?
Díky za rady
Valím po dálnici 120 a najednou něco cvaklo, rozsvítila se oranžová kontrolka auta s klíčem, klesl výkon, rychlost maximálně 100, víc to nejede. Zastavím, vypnu, zamknu, odemknu a vše zase funguje normálně - kontrolka nesvítí a táhne to, cca při rychlosti 120 opět cvak a vše znova. Zastavím, zamknu, odemknu, přepnu na benzín, vyrazím vše v pohodě, při 120 opět cvak. Imobilizer to asi nebude, na základě fora skontroluji olej, dolil jsem a vše funguje jak má.
Otázka zní, je možné že se toto může stát když klesne hladina oleje - olejová kontrolka nesvítila a vím že funguje - rozsvěcí se při startu?
Díky za rady
Zafira A 2004, 1,6 74kw LPG průměr 11 l
- denny
- Kontaktovat uživatele:
DIAGNOSTIKA napoví víc-padá ti to do náhradního režimu.