Absinthovic koutek - PUMA str. 6
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absinthovic Mrs. Vauxhall - Blikáme jako "Háčkař"
Geoška je hnutá, ale tam jsem stejně objednanej protože jsem dával jiný kola a ještě předtím se vrtalo v podvozku.
Takže na Geo půjde ale jinak je v pohodě i při vyšších rychlostech.
Jsem sakra rád že jsem vyvázl jen se škrábnutým lakem...
Jsem sakra rád že jsem vyvázl jen se škrábnutým lakem...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Reklama
Mentál.... Dáme do předu místo nárazníku stovku Íčko... Pro jistotu
Absinth píše:
zas si zahráváš?
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
kubeš ... on miluje svojí ženu na 4 kolech né sebe tak mu to dopřej
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
a co ty? žádné úpravy? opravy? radlice na nárazníku?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
No štěstí že to odnesl jen lak. tak příště opatrně
Háčkový blikny luxus.
Háčkový blikny luxus.
Covece, vcera mi volal kamarad, ze narychlo nejakej jeho znamej prodava origo disky na Astru, presne stejny jako mas ty, jen s 5x110. Tak uz se mi valej doma a premyslim, jestli je nahodit nebo je nabidnout nekomu na klubu. Docela se mi libej, ale to se mi libej i ty, ktery mam tedko. Porad (A ne ze mi reknes, ze se po tobe opicim, to se ti jen zda )
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
Koupil si špatný zvířátko!! Měl to bejt tygr a ne puma ty si to spletl.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absinthovic koutek
Tož začněme znovu čistý list.
Brzy tomu bude rok co jsem vyměnil Astrolet za Pumolet.
A rozhodl jsem se že jsem dám svůj povoz ať máte na co nadávat
Ford Puma
Motor: 1,7 VCT , benzín s časovačem ventilů. Díky tomu že motor dělali s YAMAHOU motor má výkon 92kw což když porovnám s astroletama je silnější 1,8 . Auto díky časovači umí táhnout hezky odspoda a při překročení 3000ot (jako u každýho benzínu ) to začne být živé, mezi 4000 - 4500ot to výrazně mění Zvuk a tah (Auto chytne tzv. druhý dech u V6 fordů to dělá IMRC modul tady VCT) a taky to začne dosahovat maxima krouťáku 157 Newtonů (tu si drží mezi 4000-5500ot) pak krouťák klesá . Nejvyší 92 KW výkon je v 6300ot.
Výbava:
- 2x pytel (pro spolujezdce je velkej jak zeppelin)
- ABS + BTCS (systém protiprokluzu kol , funkční jen do 30km/h , je to spíš systém na pomoc při rozjezdu když to přepalíte na rozjezd nebo v zimě)
- EBD (systém elektronický distribuce brzdné síly - Vpředu kotouč, vzádu buben)
- systém Variable Cam Timming ("Variabilní časovač vačkové hřídele sacích ventilů")
- dálkovej centrál, kufr otevíratelnej dálkou, elektrický okna a zrcátka, manuální klima, rádio s CD
- + příprava na další vymoženosti (hodiny s teploměrem, ovl.rádia pod volant, výhřevný el. sedadla, modul na USB a SD kartu pro rádio )
spotřeba nejde pod 7/100 , když člověk jede po dálnici....radši nepočítat.
Puma je také jedním z mála aut jehož koncept a kastli navrhnul za tři týdny počítač (za to Ford dostal i ocenění, já bych ho za to spíš nakopal do CPU)...prostě lidi s tím nemaj moc společnýho. A taky to je znát že některý věci na kastli nejsou vychytaný.
Servo je hydraulický jinak to trpí klasickejma Fordíma nemocema. (Vadný vložky zámků, celkově divnej systém centrálu, přístup ke všemu v motoru , typ žárovek, výměna žárovek, umístění tlačítek , přistup a umístění rezervy atp.)
Dal jsem to celý do černa a tím chtěl vytvořit sériovou ale něčím zajímavou PUMU , myslím že se mi to celkem povedlo.
Když porovnám s Astroletem puma převažuje (v přípravě je článek PUMA VS ASTRA) , Je to prostě "sociální sporťák " ale pro mě vyhovující více než Astrolet. Ačkoliv Bertone by bylo žůžo
____
A s tímhle jezdím v práci (ČESKÁ POŠTA)
Fiat Dobló Cargo Combi
1,3 JTD 66kw
Líný užitkový, pokud člověk chce aby jelo musí dát plyn na podlahu.
Výhodou je že je nový , má věci jako ESP a Asistent rozjedu do kopce, což je změna ve vozovým parku ČP. Jinak je to auto "na vyhaslou sopku v Peruánských Andách."
Brzy tomu bude rok co jsem vyměnil Astrolet za Pumolet.
A rozhodl jsem se že jsem dám svůj povoz ať máte na co nadávat
Ford Puma
Motor: 1,7 VCT , benzín s časovačem ventilů. Díky tomu že motor dělali s YAMAHOU motor má výkon 92kw což když porovnám s astroletama je silnější 1,8 . Auto díky časovači umí táhnout hezky odspoda a při překročení 3000ot (jako u každýho benzínu ) to začne být živé, mezi 4000 - 4500ot to výrazně mění Zvuk a tah (Auto chytne tzv. druhý dech u V6 fordů to dělá IMRC modul tady VCT) a taky to začne dosahovat maxima krouťáku 157 Newtonů (tu si drží mezi 4000-5500ot) pak krouťák klesá . Nejvyší 92 KW výkon je v 6300ot.
Výbava:
- 2x pytel (pro spolujezdce je velkej jak zeppelin)
- ABS + BTCS (systém protiprokluzu kol , funkční jen do 30km/h , je to spíš systém na pomoc při rozjezdu když to přepalíte na rozjezd nebo v zimě)
- EBD (systém elektronický distribuce brzdné síly - Vpředu kotouč, vzádu buben)
- systém Variable Cam Timming ("Variabilní časovač vačkové hřídele sacích ventilů")
- dálkovej centrál, kufr otevíratelnej dálkou, elektrický okna a zrcátka, manuální klima, rádio s CD
- + příprava na další vymoženosti (hodiny s teploměrem, ovl.rádia pod volant, výhřevný el. sedadla, modul na USB a SD kartu pro rádio )
spotřeba nejde pod 7/100 , když člověk jede po dálnici....radši nepočítat.
Puma je také jedním z mála aut jehož koncept a kastli navrhnul za tři týdny počítač (za to Ford dostal i ocenění, já bych ho za to spíš nakopal do CPU)...prostě lidi s tím nemaj moc společnýho. A taky to je znát že některý věci na kastli nejsou vychytaný.
Servo je hydraulický jinak to trpí klasickejma Fordíma nemocema. (Vadný vložky zámků, celkově divnej systém centrálu, přístup ke všemu v motoru , typ žárovek, výměna žárovek, umístění tlačítek , přistup a umístění rezervy atp.)
Dal jsem to celý do černa a tím chtěl vytvořit sériovou ale něčím zajímavou PUMU , myslím že se mi to celkem povedlo.
Když porovnám s Astroletem puma převažuje (v přípravě je článek PUMA VS ASTRA) , Je to prostě "sociální sporťák " ale pro mě vyhovující více než Astrolet. Ačkoliv Bertone by bylo žůžo
____
A s tímhle jezdím v práci (ČESKÁ POŠTA)
Fiat Dobló Cargo Combi
1,3 JTD 66kw
Líný užitkový, pokud člověk chce aby jelo musí dát plyn na podlahu.
Výhodou je že je nový , má věci jako ESP a Asistent rozjedu do kopce, což je změna ve vozovým parku ČP. Jinak je to auto "na vyhaslou sopku v Peruánských Andách."
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absinthovic koutek - PUMA str. 6
pejee: viď holka v dieselovým doblu je prostě rajda
Re: Absinthovic koutek - PUMA str. 6
Jee pumolet medzi nami .Inac na tych ciernych kolesach to vyzera super .Ale tie si nemal,ked si bol u mna,ze?