Chcípání motoru při zpomalení - prosím o pomoc
Re: Chcípání motoru při zpomalení - prosím o pomoc
Nechat dirku pro pist ... se mrkni jak vypada origo ... . Ale ja jsem nezaslepoval a koupil si polskou repliku za 1500 ... a mam 15K Km zatim pokoj (klepy klep).
Opel Astra Z16XE - r.v. 2001,
- Reklama
oni su 2 druhy zaslepok... podla motoru... jedna ma dierku druha nema
udělám asi tlustou záslepku at si jehla jezdí v prázdnu,pro jistotu
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jerryxlol píše:Nechat dirku pro pist ... se mrkni jak vypada origo ... . Ale ja jsem nezaslepoval a koupil si polskou repliku za 1500 ... a mam 15K Km zatim pokoj (klepy klep).
tak to nechápu to vyřeší chcípání???..já jsem egr vydělal,odkarbonoval zdá se ok ale nechal ho vedle a zaslepil Z14XE zatím jsem nechal jen na volnoběh,start byl parádní,kontrolka nesvítí,uvidíme co jízda,ještě to musím vychytat a vyčistit škrtící klapku ...jinak motor asi minutku po startu točí skoro 1500 a pak to sedne samo na 900 ,otáčky bez egr neklesají tak pomalu ale uvidíme co to udělá až pojedu přes 100km/h .. i tak od te doby co mě měnili rozvody,svíčky,silentblok motoru(žeprej byl bouchlý) tak je auto hlučnější,jde o to že dřív když jsem zastavil na křižovatce ani jsem nevěděl že běží motor,ted' už rok se to třepe hnus!!!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...