Absinthovic koutek - PUMA str. 6
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absinthovic Mrs. Vauxhall
tak už jsem taky doma.. nakonec jsme se trochu sekli v čajce, potkali jsme tam čajmena od nás z f-m..
No a jinak dvojka ze začátku ani moc nechtěla jechat, ale po ostřejší jízdě se pak rozjela a už to trochu připomíná že by to mělo mít těch 100kw /188 nm ....
jinak děkuji za fajnový pokec a doufám, že pizza chutnala i chippovi.. škoda, že to nevyšlo a nedali jsme velký sraz...
No a jinak dvojka ze začátku ani moc nechtěla jechat, ale po ostřejší jízdě se pak rozjela a už to trochu připomíná že by to mělo mít těch 100kw /188 nm ....
jinak děkuji za fajnový pokec a doufám, že pizza chutnala i chippovi.. škoda, že to nevyšlo a nedali jsme velký sraz...
- Reklama
jeee, mechovackej sraz
funzoo - díky, taky jsem ochutnal příště se slezem osobně
-
- Kontaktovat uživatele:
Tááák dvě novinky
ad1) Koupání
ad2) Voskování
ad3) Bystřejší si již všimly ano nová kola
Standardní originální obyčejný 15tky.
předchozí 15tky co jsou teď na prodej
Myslím že ty "Nové" jsou prostě hezčí
ad1) Koupání
ad2) Voskování
ad3) Bystřejší si již všimly ano nová kola
Standardní originální obyčejný 15tky.
předchozí 15tky co jsou teď na prodej
Myslím že ty "Nové" jsou prostě hezčí
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Re: Absinthovic Mrs. Vauxhall - Koupání a nová kola !
tiez mam tieto kolesa a podla mna sa k seriovej astre hodia najviac
potom sa mi uz pacia len taketo ale tie som nemohol zohnat za rozumny peniaz
potom sa mi uz pacia len taketo ale tie som nemohol zohnat za rozumny peniaz
Koukám, že ses těch herek hnusnejch taky zbavil chvilku po mně... Tyhle jsou lepší
Já měl dneska auto zaparkovaný u šéfa před barákem a kroutil hlavou, jak je možný, že ta Astra najednou vypadá úplně jinak
Já měl dneska auto zaparkovaný u šéfa před barákem a kroutil hlavou, jak je možný, že ta Astra najednou vypadá úplně jinak
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
-
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkné.. taky se mi líbí tyhle kola, hned po těch co poslal lake v 16"...
a co se stalo, žes to tež jednou umyl?..
a co se stalo, žes to tež jednou umyl?..
-
- Kontaktovat uživatele:
Lake: Ano ano viděl jsem aj tadycty kola v bazarech ale nad moje finanční možnosti
Sanour: Nepřijdou mi úplně jako Herky ale furt je to oldschool model a pořád je pravdou že kola dělaj auto !
Funzoo: Chystal jsem se k tomu už dlouho a včera byl čas,autošampon,vysavač,wapka,vosk čili nebylo co řešit
Sanour: Nepřijdou mi úplně jako Herky ale furt je to oldschool model a pořád je pravdou že kola dělaj auto !
Funzoo: Chystal jsem se k tomu už dlouho a včera byl čas,autošampon,vysavač,wapka,vosk čili nebylo co řešit
Já za to nemůžu, mně se prostě nelíběj.. a proto je budu mít na autě v zimě, aby si užily sůl a nebudu je mejt a tak
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
blbost! 16'' co ukazuje lake jsou na netu i za 4000 stačí hledat jinak mě se nelíbí a mají jen 6 palců a et 49 takže utopené....ty 15'' co máš ted' mám taky(ted' už jen na zimu ) a jsou to parádní kola a nesmrtelné,pokud nemá člověk nějaký body packet tak neurazí,ale chce to podložky
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
kubes.. já je mám na karavanu a vzadu mám na každé straně 3cm podložky.. takže souhlas, že je to chce i podložky... jak to s nima vypadá může popsat absinth, nebo ten, kdo byl v práglu na sraze a všiml si obyčejného zel. kombajnu s "téčkovou" značkou...
absinth - a já myslel že se na to přítelkyně už nemohla koukat a dokopala tě konečně k tomu to umýt...
jinak s dvojkou mám další pokrok.. už funguje dálka na cetrálu.. takže ještě to chce opravit držák stahovačky okna, abs a tlumiče a auto by mohlo snad být v pohodě... no a jinak jezdím stále s jedničkou, bo dvojku jsem ještě furt nebyl schopný přihlásit.. takže dvojka stojí hned vedle dědy kadetta a když je čas, tak se snažím na ní opravit nedostatky..
absinth - a já myslel že se na to přítelkyně už nemohla koukat a dokopala tě konečně k tomu to umýt...
jinak s dvojkou mám další pokrok.. už funguje dálka na cetrálu.. takže ještě to chce opravit držák stahovačky okna, abs a tlumiče a auto by mohlo snad být v pohodě... no a jinak jezdím stále s jedničkou, bo dvojku jsem ještě furt nebyl schopný přihlásit.. takže dvojka stojí hned vedle dědy kadetta a když je čas, tak se snažím na ní opravit nedostatky..
-
- Kontaktovat uživatele:
fuznzoooooooooooooooooooo: : Já se těm podložkám nějak nefandím, vypadám sice jako tramvaják ale nechci žádný ochomýtačky s policíí.
Dálka? baterka ?? Zas je škoda že ti 2ka stojí koukej ji taky občas prohnat ventily Jo jak si vyřešil ten blinkr?
Dálka? baterka ?? Zas je škoda že ti 2ka stojí koukej ji taky občas prohnat ventily Jo jak si vyřešil ten blinkr?
-
- Kontaktovat uživatele:
absinth.. jj baterka.. hned jsem si vyměnil i u jedničky a konečně můžu odemykat auto odedveří baráku ... s dvojkou sice nemůžu na cesty ale občas to nechám prohřát a pojezdím aspoň kolem baráku.. příští týden už bude přihlášená.. ten co mi dělá pojistky na auta byl na dovči, vrátil se v úterý večer, ale ve středu mu v noťasu nešel net, tak mi to nemohl pojistit. v třinci na dopravce jsou ordinační hodiny jen od pondělí do středy, takže jsem to nestihl.. no s těma blinkrama.. jsem odělal plasty v kufru a vypadla na mě hromada kabelů (od tažného) které popíralo jakékoliv logické zapojení.. tak jsem na to celkem dlouho zíral a zjišťoval jak je to zapojené, pak jsem se nas.. a úplně celé jsem to předělal tak jak by to mělo být.. blinkry fungují už jak mají i bez těch relátek co tam někdo nesmyslně dal...
no a s podložkama jsem zatím nikdy žádný problém neměl a ani s tím , že mám xenon v čočce bez ostřiku... asi jsem zatím narazil vždycky na Pány policisty...
no a s podložkama jsem zatím nikdy žádný problém neměl a ani s tím , že mám xenon v čočce bez ostřiku... asi jsem zatím narazil vždycky na Pány policisty...
podložky ani neuvidí....je fakt že utopené kola moc jízdním vlastnostem nepřidají a podložky i když to vypadá líp tak pravda nemají tam být měl jsem 2cm ale upustil jsem od toho a koupil kola s menším ET
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže teď mi auto pár dní stálo na parkingu a krvácelo (chladící kapalina)
Dúvodem bylo že chladič od Adama Opela už odešel a je v něm díra.
Klima chladič už má taky na mále takže ten jde taky pryč a brzy přijde nový
auto teď vypadá takto
Smutné
Jináč pokud pojedete kdokoliv do Hradce Královýho či Pardubic a budete chtít pokecat, napište SZtku a dáme si "rande"
Dúvodem bylo že chladič od Adama Opela už odešel a je v něm díra.
Klima chladič už má taky na mále takže ten jde taky pryč a brzy přijde nový
auto teď vypadá takto
Smutné
Jináč pokud pojedete kdokoliv do Hradce Královýho či Pardubic a budete chtít pokecat, napište SZtku a dáme si "rande"