Petras píše:Tak ty si zanama jel spešl.. Ty jo to vědět tak sem na chvíli zastavil i když sme už docela spěchali dom..
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Petras píše:Tak ty si zanama jel spešl.. Ty jo to vědět tak sem na chvíli zastavil i když sme už docela spěchali dom..
Zralok píše:V pondělí cca 16:15 jsem v Opavě Jaktaři u trolejbusové točny zahlédl tmavěmodré petidvířko SPZ 5T2 dál nevím, jelo tuším směrem na Zlatníky a myslím si že nálepku klubu měl a kdopak dnes také s pětidvířkem ale stříbrným a klubovou nálepkou a taky nálepkou býka SPZ 7T8 9..6 parkoval cca 30 m od mého auta na Bieblově v Ostravě na levé straně a vedle na pravé na stejné úrovni parkovala podobná s polskou SPZ? Já byl na druhé straně přes Poděbradovu také na Bieblově. I když si teď uvědomuji u obou jsem psal pětidvířko ale teoreticky to mohly být i třidvířka, to si jistý nejsem.
maccek píše:Bylo to těsný,ja odjížděl, maska vauxhall a ve zpětném zrcátku jsem videl ty modre nálepky
Jinak bych si nevsiml..
alpin.. píše:Zralok píše:V pondělí cca 16:15 jsem v Opavě Jaktaři u trolejbusové točny zahlédl tmavěmodré petidvířko SPZ 5T2 dál nevím, jelo tuším směrem na Zlatníky a myslím si že nálepku klubu měl a kdopak dnes také s pětidvířkem ale stříbrným a klubovou nálepkou a taky nálepkou býka SPZ 7T8 9..6 parkoval cca 30 m od mého auta na Bieblově v Ostravě na levé straně a vedle na pravé na stejné úrovni parkovala podobná s polskou SPZ? Já byl na druhé straně přes Poděbradovu také na Bieblově. I když si teď uvědomuji u obou jsem psal pětidvířko ale teoreticky to mohly být i třidvířka, to si jistý nejsem.
Jsem byl jaaa
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |