Happy Astra Caravan - X16SZR
Happy Astra Caravan - X16SZR
1.6, 55 kw , r.v. 10/99 - model 2000, kombi, červená (zatím origo zašlá), klima, 4 x airbag, ABS, 4 x el. okna, el. vyhřívaná zrcátka, centrál s d.o., servo, stav tachometru: 138 000 km, orig. alu... Dovoz SRN, vše funkční, cena dobrá.
Na fotkách původní stav bez lesku, bez vyluxování a dalšího aranžování.
V plánu jen fólie na okna a sloupky, běžná údržba a na léto lepší alu - auto musí sloužit mně, né já jemu.
20.12.2006 - přidávám foto z podvečerního párty
Změny: nové rozvody, oleje, filtry, fólie 3M Panther, kódy na oknech, parkovací asistent, new žárovky, gumové koberce (Zubří), plastová vana v kufru.
Brzy přijde stříška - foto doplním.
Zimní fotokolekce na straně 5.
Jinak všechny zdravím a díky za tohle geniální fórum!
Na fotkách původní stav bez lesku, bez vyluxování a dalšího aranžování.
V plánu jen fólie na okna a sloupky, běžná údržba a na léto lepší alu - auto musí sloužit mně, né já jemu.
20.12.2006 - přidávám foto z podvečerního párty
Změny: nové rozvody, oleje, filtry, fólie 3M Panther, kódy na oknech, parkovací asistent, new žárovky, gumové koberce (Zubří), plastová vana v kufru.
Brzy přijde stříška - foto doplním.
Zimní fotokolekce na straně 5.
Jinak všechny zdravím a díky za tohle geniální fórum!
Naposledy upravil(a) Happy dne 27 črc 2009, 21:57, celkem upraveno 5 x.
- Reklama
vítej do rodiny,vypadá dobře,trocha času,šikovných rukou a bude ještě krásnější,jinak tyhle alu mám i já,jsou i tak hezký,jenže je mám od nějakého Helmuta odřené o obrubníky,a na té jedné fotce je vidět jak to asi udělal,ty děláš již skoro to samé levým zadním kolem,ještě kousek a litáček bude chudáček plakat,jako nic proti je to každého věc,ber mně s rezervou jo,jen když vidím jak lidi parkují,mačkají pneu,stojí jen kouskem pneumatiky na cestě a kouskem stojí na obrubníku,nebo když je alu kolo narvaný v obrubníku tak je mně to nějak líto,no,ale neber to jako výčitku,jen jsem si vzpomněl na mé alu kola tyhle jak mám i já z boku odřené,jinak bych je nedával na zimáky.
O.K.... to je v pohodě - nejsem žádná fiflena.
Auto bylo původně dovezený pro ženskou, ten parking viz. foto je její práce. I když neříkám, že parkuju líp, když není místo, frknu to sem tam i na chodník - co naplat.
jj, až bude chvilka času, něco málo s ní provedu - nejdřív musí člověk chvilku jezdit, aby vychytal a odstranil co je třeba a pak až přijdou na řadu nějaký vyfikundace.
Na fólie už jsem se objednal, mají na ně u nás zrovinka nějakou akci, takže proč nevyužít dobrou cenu. Kola ohlodaný nejsou, jen je nějakej šikula vyvažoval stylem závaží natlučený navrch - místo nalepený uvnitř.
Jiný jsem stejně neměl, tak jsem je použil rovnou na zimáky (kroutící se plech nemám rád) a do léta to nějak dopadne.
Auto bylo původně dovezený pro ženskou, ten parking viz. foto je její práce. I když neříkám, že parkuju líp, když není místo, frknu to sem tam i na chodník - co naplat.
jj, až bude chvilka času, něco málo s ní provedu - nejdřív musí člověk chvilku jezdit, aby vychytal a odstranil co je třeba a pak až přijdou na řadu nějaký vyfikundace.
Na fólie už jsem se objednal, mají na ně u nás zrovinka nějakou akci, takže proč nevyužít dobrou cenu. Kola ohlodaný nejsou, jen je nějakej šikula vyvažoval stylem závaží natlučený navrch - místo nalepený uvnitř.
Jiný jsem stejně neměl, tak jsem je použil rovnou na zimáky (kroutící se plech nemám rád) a do léta to nějak dopadne.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
no já je taky mám na zimákách,vím že je jich škoda,ale plechy vypadají vážně divně,nějakou tu zimu tyhle alu musí vydržet a pak se uvidí co se kde naskytne,já je nemám okousaný,to né ale jsou prostě občas z boku škrtnutý o obrubník,šmouhy,menší rýhy,možná by se to dalo nechat povrchově upravit,ale jaká by byla cena to nevím,to je lepší již přidat a koupit něco novýho,já mám na léto starší opravený BBS,tak to neřeším.
15 let jsem lítal s japoncema, převážně Honda - Accord, CRX, Civic, Prelude, takže svoje "závodnický" léta mám už snad za sebou (vlastně v 19ti jsem měl Kadeta), takže jsem už nějaký to kolo okrouhal - oprava (tuším se to posílalo někam na moravu) byla vždycky záležitostí pár stokorun a to tam kolikrát i kus kola chybělo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pochvalu.xpolstarekx píše:musim taky pochvalit pekna pekna, akorat poradne umejt a super
Jóóó, kdyby umejt - červenou už znám, to je pěknej prevít. Bude se muset minimálně strhnout vrchní vyšusovaná vrstva barvy a pak to navoskovat - snad to do sněhu ještě stihnu.
Uvidíme, na fólie jsem se vecpal až na 12.12, takže ještě dost času na to okolo, pak sem zkusím hodit čerstvý foto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tempo je skvělej postkomunistickej pohrobek. Něco rukou jsem se na něm už nechal, želbohu je to dobrý tak na prodej nebo focení, páč to oživení laku moc dlouho nevydrží.pepca píše: klasické tempo dělá ze zašlých vyšusovaných laků krásky.
O něco líp na tom jsou některý další výrobky, alespoň se s nima líp pracuje - mluvíme-li tedy o ruční práci.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
auto musí sloužit mně, né já jemu. - Kamo, to je presny, my si budem rozumet
Folie a lepsi alu planuju taky, uvidime co driv
Folie a lepsi alu planuju taky, uvidime co driv
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no to mi rekni kde? ja nasel nejlevnejsi za 4400kc samo ze bez bocnich prednichHappy píše:Tak to jsem rád, radši jsem si to šoupnul do podpisu, abys mi to nevyfouk.
Tak neplánuj a objednej se, dělaj teď fólie na Caravan (komplet) za trojku, tuším 3M Panther - myslím dostačující.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Už děda říkal: můžeš bejt blbej, ale musíš si umět poradit.
Doufám, že to není jen nějaká pirátská akce libe střediska, ale zkus to v Ústí - jsou tam taky:
http://www.origo-autosklo.cz/
... samo, že s predníma bočníma - i když to není povolený.
Doufám, že to není jen nějaká pirátská akce libe střediska, ale zkus to v Ústí - jsou tam taky:
http://www.origo-autosklo.cz/
... samo, že s predníma bočníma - i když to není povolený.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja nakou reklamu slysel v radiu, nebyl jsem si jistej ze to je vono, zkusim uvidime, folie se ale prej nedelaj v zime, teda kdyz je zima, jde oto jak ted bude a kdy maj cas, za ty prachy
A ty predni okna, no nevim radsi bych chlupaty neprovokoval, jezdim autem pro zamestnavatele a bylo by trapny to pred fikama nekde sundavat
A ty predni okna, no nevim radsi bych chlupaty neprovokoval, jezdim autem pro zamestnavatele a bylo by trapny to pred fikama nekde sundavat