Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° mám STK !!! JUPÍÍÍÍÍ
no Fanousi a právě tahle kratochvíle již zkončila a bude se kontrolovat a budou důslední. U nás to bylo stejné.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Reklama
..tak tak samozřejmě dám nesouhlasím s tím kdybyb byla na autě vada na brzdách nebo byly nárazníky radlice atd..různé extrémy souhlasím aby to neprošlo...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
souhlasim aby neprišly mrdky v podobě vartburk, staré skodovky atd. za čim nejde ani jet jakej je to zkurvenej smrad... Radsi radlice nez tohle ...
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
to je pravda to radsi radlice,,,protože to je na poblití to už nemá na silnicívh co dělat a přesto takové vraky jezdí jakto?
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
protože jsou z bakelitu a nereznou.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
Pánové sabelte a kubeši,myslím,že by jste měli zklidnit hormony,vždyť vy jste tak rozčileni na starší vozy,že ani nejste schopni psát bez pravopisných chyb.
To si vážně myslíte,že vaše Astry jsou zázraky techniky a vrchol luxusu.Myslím,že pohled řidiče nového luxusního vozu je na Astru stejný jako váš na 105,tak se zkuste zamyslet,než zase napíšete nějaký emotivní proslov.
To si vážně myslíte,že vaše Astry jsou zázraky techniky a vrchol luxusu.Myslím,že pohled řidiče nového luxusního vozu je na Astru stejný jako váš na 105,tak se zkuste zamyslet,než zase napíšete nějaký emotivní proslov.
Astra 1,4 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
Skodovka (100-120) v dobrem stavu se jeste stale vyskytuje sice ne tak casto jako Astra G ve spatnem, ale vyskytuje.
netýče se samozřejmě opečovávaných vozů ale to jsou většinou víkendovky...hej hej když sem ve výhni pravopis neřeším,jinak spisovně umím psát i mluvit velmi dobře jelikož už od dětství čtu knihy,to je panečku škola! ale dyš neni pořeba tak je to jak su zvykly...
co ti dragi, kdi dáme?
nevim ted makam vubec neni čas,navíc mam zimaky a ty mosi přežit toto leto a ještě zimu...počky až to dorobím
tak zas jsem zapracoval..velký dík karlovi co dostal nápad a já jsem ho zrealizoval a až budou na oknech černe folie podtrhne to jako celek,,,difuzor to sice není ale lepší než když ty díry bylo vidět..jinak předek už je tež v laku,ještě prodělá pár úprav atd....
auto je zasrané ale pracuju na tom tak nema cenu umývat...
auto je zasrané ale pracuju na tom tak nema cenu umývat...
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° FOTO str.74.''difuzor''
bylo by to pěkné kdyby to nebylo tak hrozně křivé
na tich dverach mas HOVNO???
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ty pico! libovej difuzor! to musi tlacit k zemi jako magor!
křivé protože ten díj je kapku křivě přikytovaný
ne brousil jsem kufr dveře pod vodou a stěkalo to
doporucuju hej byl sem tim na stanici ze lepsi proudeni vzduchu jak lambo
ne brousil jsem kufr dveře pod vodou a stěkalo to
doporucuju hej byl sem tim na stanici ze lepsi proudeni vzduchu jak lambo