Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° Jaké kola? foto str 69,70
6,5x17 et 46 střed 56,5 takže podložky co mám bych využil..jo máš pravdu ted sem se díval a u fiatů většinou je 4x98 tak ted nevím jestli mu věřit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
fiat má jenom 4x98 tak bacha na to..ale pomocí plovoucích šroubů bys to tam dostaneš
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
ty tak mě napada, budu asi prodavat to moje auto tak jeztli z toho nechceš ty moje kola. Jedine co bys potřeboval tak středící kroužek. Jsou to azev A 7,5x16. Rozteč 4x100
jo mě se líbí ale chtělo by to orientačně vyzkoušet na astře,ale nejdřív za měsíc,dva..kroužky by se sehnaly
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
tak ještě není hotovo,je tam pár chyb budu tmelit detaily,znova lakovat at je to co nejlepší a to lízo z cupry bude
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° zas sem v tom,předek foto
no, začíná to vypadat dobře, až to dotáhneš do konce, tak to bude nepesní
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
no snad jo ..teda až na to lakýrnictví ale co se dá dělat,je to dan' za to že všecko dělám vlastnoručně..
z dálky to asi bude vypadat pěkně, ale když koukám na tu fotku, tak to má hodně co k dolazování, od dodělání bočních hran nárazníku po posunutí celé příčky pod levým světlem ... no, nezávidím ti to pane ... ale snaha se cení respekt
uz kdyz si se do toho tak poustel tak si mohl zadelat tu diru kde je ted spz a dat ji niz,mezi denni sviceni,to misto je velke a prazdne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
No vidíš, aspoň z dialky už to vyzerá k svetu.
Ešte domrvíš tak jedno - dve auta a bude to dobré.
Ešte domrvíš tak jedno - dve auta a bude to dobré.
mexxo : neblbni kde na to vemu prachy moje dalsi auto uz nebude tak upravene...ale uz vim jak si na neho vydelam: namastim xicht kremem na boty,zmenim si meno na dzakub a pujdu pro davky .. nebo nekoho prepadnu a nepotrestají me znáš to jak to ted funguje......
mirdo to nene to radsi nejakou pricku,chcu aby slo max vzdchu k chladici
mirdo to nene to radsi nejakou pricku,chcu aby slo max vzdchu k chladici
-
- Kontaktovat uživatele:
No jooo. to dělo, potřebuje chladit...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak jako ja jezdim v otackach a to se zahriva,zitra nas ceka par stovek km tak jí dám zabrat
tak se Kubo podívej, jaký je origo prostor co vede vzduch k chladiči a jak velký máš ty, i kdyby jsi tam dal tu SPZ tak ten vzduch okolo nijak nezpomalíš to zaprvé a za druhé při nejhorším se ti sepne větrák, kdyby tam šlo málo vzduchu, takže úvaha nad tím zda-li dát SPZ do tahokovu by měla být z jiného důvodu než to, že by tam šlo málo vzduchu
Zdar a sílu
Zdar a sílu