Napájecí kabel zesilovače
Re: Napájecí kabel zesilovače
kolik kabelu myslis asi metry co ? nevim kolik toho presne bylo, ale neco kolem 5 metru a prurez je 16-ctka
mam je uz dlouho ukradl jsem je tatovi, kdyz to vyndal z auta
edit: a nejaky vetsi hluk od motoru jsem jeste neslysel, ale asi to bude tim, ze od ty doby co tam mam muziku jsem nejel s vypnutym radiem ale zitra hned zkusim.
mam je uz dlouho ukradl jsem je tatovi, kdyz to vyndal z auta
edit: a nejaky vetsi hluk od motoru jsem jeste neslysel, ale asi to bude tim, ze od ty doby co tam mam muziku jsem nejel s vypnutym radiem ale zitra hned zkusim.
Astra G 1.7 DTI + chip 2000
- Reklama
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
no myslel jsem průřezy takže 16mm oki
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- vasekpetr1
Hoši, vy v tom autě budete svařovat ? šestnáctka lano - to už něco utáhne...
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
bude? co tam máš teďkom ?:) já už musím konečně vyměnit přední repra nevíte kolik to může dát práce?:) stihnu to za odpoledne ?:D:) rozdělat tapec atd nevím jak to je složite:D
Za minuly vikend jsem stihl jen natahat kabely a dat tam aktivni subac, tenhle vikend snad dam repraky do zadniho plata + zesik a kapacitor. To plato jeste nevim jak udelam, mam na to dva rokace a dva magnaty. Nevim jestli by se tam vesly vsechny 4 ale to spis ne, tam se daji dva rokace. Magnaty by se mozna vesly do prednich dveri, ale to jsem jeste nezkousel
A tapec na dverich jsem jeste nikdy nesundaval, ale kdyz jsem delal napajeci kabely od baterky skrz prahy to bylo fakt sileny.
A tapec na dverich jsem jeste nikdy nesundaval, ale kdyz jsem delal napajeci kabely od baterky skrz prahy to bylo fakt sileny.
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
do plata bych dal jedine ovaly takze pokud jedno z toho mas ovaly dej to tam ostatni dej do prednich nebo zadnich dveří plato už mám přichystane i s reprákama ale nemám zatím to kam připojit:D zesík mám odpálený nevím zda by se vyplatilo jej opravit je hodně starý. ale chci napojit je misto zadních repro tak az bude cas:)...ted potřebuju vymenit ty přední repro aby to bylo o něco lepší i když to hraje docela solidne....jo tahat kabely prahama to je vražda to vím já bych tyhle napájecí kabely tahal asi středovým tunelem aby ti nerušily signálové kabely a kabely od reproduktoru ) bys pak mohl chrčet pěkně
Jojo ovaly jsou ty rokace ty tam dam jen jeste.nevim jestli to plato co tam.je vystuzit deskou a nebo udelat cely.nove. Ja jsem tahal napajeni pravym prahem a signal levym.prahem takze jsem.si to uzil dvakrat ale ten signal sel uz lip protoze jsem uz vedel kde co drzi a kde to vycvakbout
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
jestli se ti chce s tím si hrát tak tam hod novou desku potáhni si ji látkou a budes to mit pevne ale zase těžké na vzpěry:) já to mám v původním plátu zatím a v pohodě ..tak to ses pěkně natahal:D já chtěl prostrčit jen malý kabel a byly problémy příště vyndávám sedačky na tohlecto :)
- vasekpetr1
Sundání tapecu ve dveřích je práce na pět minut, když se dloubu v nose .
1) tři šrouby s křížovou hlavou na spodku dveří
2) vydloubnu plochým šroubovákem ovladač zrcátek a odpojím z kabeláže
3) vydloubnu plochým šroubovákem ovladač stahování oken a odpojím z kabeláže
4) plochým šroubovákem vydloubnu vnitřní kryt madla dveří (v lemu) - je na zobáčcích.
5) vyšroubuji 3 šrouby ukryté v madle a za ovladači
6) vytrhnu trojúhelník výškového repra
6a) tapec oddloubnu od plechu dveří - drží na podobných trnech, jako trojúhelník výškového repra
7) celý tapec chytnu a od zámku tlačím směrem nahoru, aby vyskočil z hrany okna i s horní lištou - jde to ztuha, pomáhám si zevnitř šroubovákem
8 ) po vyskočení tapecu odpojím lanovod otvírání dveří - je nasunut v drážce.
A tapec je dole
1) tři šrouby s křížovou hlavou na spodku dveří
2) vydloubnu plochým šroubovákem ovladač zrcátek a odpojím z kabeláže
3) vydloubnu plochým šroubovákem ovladač stahování oken a odpojím z kabeláže
4) plochým šroubovákem vydloubnu vnitřní kryt madla dveří (v lemu) - je na zobáčcích.
5) vyšroubuji 3 šrouby ukryté v madle a za ovladači
6) vytrhnu trojúhelník výškového repra
6a) tapec oddloubnu od plechu dveří - drží na podobných trnech, jako trojúhelník výškového repra
7) celý tapec chytnu a od zámku tlačím směrem nahoru, aby vyskočil z hrany okna i s horní lištou - jde to ztuha, pomáhám si zevnitř šroubovákem
8 ) po vyskočení tapecu odpojím lanovod otvírání dveří - je nasunut v drážce.
A tapec je dole
Naposledy upravil(a) vasekpetr1 dne 22 bře 2012, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
tohle jsem potřeboval děkuji:) jen ten bod č. 6 je zajimavý opravdu je tam jen nacvaknutý a má se vytrhnout ?:D pojedu podle tvého návodu a uvidíme jak to dopadne:D
- vasekpetr1
Ten trojúhelník je nacvaklý na třech umělohmotných trnech, které drží v plechu dveří.
Do návodu jsem doplnl bod 6a)
Držím palce a pokud nebudeš zbrklý a budeš postupovat v klidu, dobereš se úspěšného konce .
Do návodu jsem doplnl bod 6a)
Držím palce a pokud nebudeš zbrklý a budeš postupovat v klidu, dobereš se úspěšného konce .
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
to já nejsem moc:D jedině kdybych to dělal po 20x tak už bych zbrklý byl snad to o víkendu zvládnu a následná montáž je v opačném postupu ok jako snad to bude v pohode jen malinko mám strach z toho tahla abych něco nepodělal ale snad ne ..a je tam pod tapcem místo na uložení vyhýbky ?:) mám u repra takovou malou vyhýbku asi 6x4x2 cm
- vasekpetr1
Za tapecem je igelit, který je dobré přilepit zpátky kvůli správné funkci snímače nárazu pro boční bagy. Práci dělej samozřejmě při vypnutém zapalování! Když vyloupneš snímač (opět zobáčky) a odšroubuješ repro, tak uvidíš, že je tam plno místa.
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
no já boční airbagy mám stenje jakoby vypnute :D takže to je jedno teoreticky igelit tam ted dám na z5 ale při tlumení dveří půjde stejne do pryč ..jen takový dotaz okno mám nechat vytažené nebo stažené abych tam neměl nějak kabely pak a nedělo se s tím něco:D