Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Re: Gorbo a jeho zafca,zmena interieru
hante vojak sa stara vojak ma
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
Mas masku z Krumlova?Tak dufam,ze pan je spolahlivy,nie ako ved vies .7.4.to vsetko budem mat domahant píše:že ty spolupracuješ s tim pánem co od něj mam masku. Nebo si sehnal něco jinýho od někoho spolehlivýho?
a preco menis interier? repsketive preco si nesiel do niakych anatomickych sedaciek?
Ne já mám masku právě od toho nespolehlivce - vdyť víš. Takže intoš bude z Krumlova. No jo jižní čechy. Tam je krásně
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Interier menim preto,lebo chcem vyhrievane sedacky.A ten moj vzor som nezohnal.Zohnal som iba modre,tak to vymenim cele.A cena bola super .Keby som si kupoval iba tie decky a daval pod sedadla a kupoval ovaldace,tak by som bol uplne na inej cene,ako som teraz.Asi som trosku staromodny,ale anatomicke nechcem.Som spokojny s obycajnymi
ja som tiez menil teraz sedacky za vyhrievane a mozem len odporucit
je to parada najma ked mam kozene sedacky ktore v zime teda chladia... este len vyjdem z parkoviska a uz to pekne hreje
je to parada najma ked mam kozene sedacky ktore v zime teda chladia... este len vyjdem z parkoviska a uz to pekne hreje
Aha.Ja som zabudol .Ja mam od neho svetla,loketku.A este jednu sedacku v pivnici.Takze radsej Krumlovhant píše:Ne já mám masku právě od toho nespolehlivce - vdyť víš. Takže intoš bude z Krumlova. No jo jižní čechy. Tam je krásně
Nebude ta koza palit v lete?Inac ja som mal vyhrievane sedacky v predchadzajucom aute a super vec .Preto do toho idem.Esteze v zafe je pripava,inac by som vahal.Ty si mal tiez pripravu?Lake292 píše:ja som tiez menil teraz sedacky za vyhrievane a mozem len odporucit
jasne priprava bola, zapojil som to bez mensich problemov...
a stym palenim koze ja ti neviem... nikdy som stym problem nemal, ja som sa naucil tak, ze staci zaparkovat tak aby ti neprazilo cez predne sklo... proste otocis auto naopak a pohoda... nahaty v aute nechodim takze sa nato nelepim a vyzera to luxusne...
mam aj jedno foto ako to vyzeralo ked som to tam nahodil este bez ovladacov vyhrievania... este ma caka vymenit zadne sedacky a tapec... cakam kym bude vonku pekne lebo som skoro zamrzol uz pri prednych a bol som rad ze som to nejako dorobil bol to docela porod vymenit boli tam same bezpecnostne sroby alebo ako sa to vola (zavit bol natrety takou divnou farbou a ta tam potom zaschne a nejde snim pohnut) a isli velmi z tuha
a stym palenim koze ja ti neviem... nikdy som stym problem nemal, ja som sa naucil tak, ze staci zaparkovat tak aby ti neprazilo cez predne sklo... proste otocis auto naopak a pohoda... nahaty v aute nechodim takze sa nato nelepim a vyzera to luxusne...
mam aj jedno foto ako to vyzeralo ked som to tam nahodil este bez ovladacov vyhrievania... este ma caka vymenit zadne sedacky a tapec... cakam kym bude vonku pekne lebo som skoro zamrzol uz pri prednych a bol som rad ze som to nejako dorobil bol to docela porod vymenit boli tam same bezpecnostne sroby alebo ako sa to vola (zavit bol natrety takou divnou farbou a ta tam potom zaschne a nejde snim pohnut) a isli velmi z tuha
Vyzera to luxusne .O tych sroboch viem svoje .Uz som to skusal,ale na fabii.Musel som si z prace priniest specialny torx.A ta farba tam bola tiez.My na octavkach takto znacime zivotne dolezit spoje,ktore utahujem na krv .Ale v kratasoch by som sa k tebe v lete bal sadnut.
Ved uvidime, ak to bude v lete take hrozne tak prehodim na klasiku a na jesen naspat (ked uz su sroby povolene tak to je robota na pol hodinu)
ale z mojich skusenosti stym nieje problem
ale z mojich skusenosti stym nieje problem
Dufam,ze budes spokojny i v lete .Kamos mal na omege tiez kozu a i v lete pohoda,ale druhy mal felicii a ten nadaval.
Tak dneska umyto,prezuto,vymena altiku i remena na altik.
Az v stredu.Mam teraz niake problemy z lpg a v utorok mi budu menit celne sklo.Korunky na ucte?