Kdo znáte Pardubice -Poraď te
Kdo znáte Pardubice -Poraď te
Čau chlapi v květnu jedem do Pardubic do ČEZ arény na koncert a potřeboval bych poradit kde v jejím okolí bezplatně dobře zaparkovat ,třeba i sídliště s parkovištěm.....Díky
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo znáte Pardubice -Poraď te
napiš Apikovi, to je perníkář
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, počkej!! Není perník jako "perník"!!
Jinak si myslím, že v době internetu, satelitních map (google) dneska není problém snad s ničím...
Jinak si myslím, že v době internetu, satelitních map (google) dneska není problém snad s ničím...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
- Kontaktovat uživatele:
z boku Cez areny jsou velky parkoviste, kdyz jsem tam byl na Landovi tak jsem nasel mista kousek od areny kde se plati jen do 18:00 cili kdyz jedes na koncert tak no stress.
je to stojis li pred vjezdem na placene parkoviste cez areny je to hned u vchodu do male cez areny tak smerem doprava jakoby pryc z pernikovic kdyz se mi v Sz pripomenes vecer hodim ti link na maps google prijel sem hodku pred starrltem a mist bylo dost. jsou tam i parkingy hned vedle vlezu do velky cez areny ale ty sou narvany.
jinak APIK to je pernik:-) ten bude znat
je to stojis li pred vjezdem na placene parkoviste cez areny je to hned u vchodu do male cez areny tak smerem doprava jakoby pryc z pernikovic kdyz se mi v Sz pripomenes vecer hodim ti link na maps google prijel sem hodku pred starrltem a mist bylo dost. jsou tam i parkingy hned vedle vlezu do velky cez areny ale ty sou narvany.
jinak APIK to je pernik:-) ten bude znat
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
nebo kousek od čezu je lidl nebo koleje a tam se dá zaparkovat vždycky
Astra G 1.7 DTI tmavě modrá
Astra G 2.0 DTI tmavě modrá
Astra G 2.0 DTI tmavě modrá
Díky všem za rady,Apikovi napíšu,Absinth-ozvu se , a internet jsem použil právě abych zjistil informace ale není nad zkušenosti těch co to znají... Díky
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
hlavně né pod tou věží nebo vysílačem nebo co to tam je 500,- za parkování na veřejné zeleni - koncer Kabátů ... už tam stálo asi 10 aut jednou stranou na takovém malém patníčku. Před nima místo na jedno auto tak akorát před žlutou čárou...tak jsem si řikal jak jsem to pěkně vychytal ...
kdyz objedes cez arenu dokola tak na parkovaci mista narazis... bezplatne to je snad jenom v afi a to na 2 hodky a pak v pozdejsich hodinach se neplati uz nikde... k tomu lidlu bych nejezdil, je to daleko, to uz lepsi "C" kdyz nebude nikde kolem misto http://www.mapy.cz/#t=s&x=15.773060&y=5 ... 0Pardubice
Od 1.3.2012 plati v podzemním parkovišti AFI Paláce nové ceny za parkování! Zdarma je jen první hodina, každá další 30,- Kč. Navíc se na noc zavírá (je tam napsané od kdy...).
Parkování na placených parkovištích na nábřeží a v ulici u Stadionu PO - PÁ + So dopoledne. Parkovací automaty.
Parkování na soukromém parkovišti za ČEZ arénou - placené vždy - závorový systém.
Parkování na sídlišti "Závodu Míru" pouze pro předplatitele, nebo po zaplacení poplatku. Parkovací automaty.
Místní vychytávky tzv. zadarmo bývají při podobných akcích brzo obsazeny.
Zmíněné parkování "pod věží" nedoporučuji. Dost se to tam hlídá a "žlutá čára" tam prostě je a kamera to tam prostě sleduje
Nejbližší parkování "zadarmo" a legálně je OMV + Lidl - Polabiny 5 (procházka 5 min pěšky).
Parkování na placených parkovištích na nábřeží a v ulici u Stadionu PO - PÁ + So dopoledne. Parkovací automaty.
Parkování na soukromém parkovišti za ČEZ arénou - placené vždy - závorový systém.
Parkování na sídlišti "Závodu Míru" pouze pro předplatitele, nebo po zaplacení poplatku. Parkovací automaty.
Místní vychytávky tzv. zadarmo bývají při podobných akcích brzo obsazeny.
Zmíněné parkování "pod věží" nedoporučuji. Dost se to tam hlídá a "žlutá čára" tam prostě je a kamera to tam prostě sleduje
Nejbližší parkování "zadarmo" a legálně je OMV + Lidl - Polabiny 5 (procházka 5 min pěšky).
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka