Funzoo snad není buzíček z Prahy ne ?kubesmaurer píše:funzoo:vlastni zkusenost??? ...taky kdyz to schvalne taji a pak pred nema delas veci co bys neudelal kdybys o tom vedel...
Fólie na oknech , dostal už někdo pokutu ?
Re: Fólie na oknech , dostal už někdo pokutu ?
- Reklama
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jiná, to chápu, ale pro holku aspoň někdo, kdo je naprosto neškodný a dá se s ním kecat o všem, aniž by v tom viděl něco vícfunzoo píše:majky .. sou fajn, to jo, dokud si nevemou do hlavy že se jim libíš...
BMW 530xD E60
-
- Kontaktovat uživatele:
nene.. buzíček si myslím že nejsem.. teda aspoň doufám.. ještě jsem to nijak nezjišťoval...
kubo.. jj vlastní zkušenost.. chodil jsem s jednou slečnou a její nej kamarád byl bi.. no a tak nějak jsem se mu líbil.. dokonce zašel tak daleko že chtěl do trojky
kubo.. jj vlastní zkušenost.. chodil jsem s jednou slečnou a její nej kamarád byl bi.. no a tak nějak jsem se mu líbil.. dokonce zašel tak daleko že chtěl do trojky
-
- Kontaktovat uživatele:
majky.. najdou se i kluci hetero co se baví s ženštinou aniž by v tom vidět nějaké nemravní zakončení...
tak to sem zažil něco podobného akorad sem byl v roli kamarada , taky naštěsti k ničemu nedošlo
navic chlap by mel byt chlap..ty szenstile typy to je hnus...rikam chce se to zeptat mimozemstanu co stvorili lidstvo jestli ty ruzne odchylky byly zamerne nebo jestli doslo k chybam...
v tom mas naprostou pravdufunzoo píše:majky.. najdou se i kluci hetero co se baví s ženštinou aniž by v tom vidět nějaké nemravní zakončení...
navic chlap by mel byt chlap..ty szenstile typy to je hnus...rikam chce se to zeptat mimozemstanu co stvorili lidstvo jestli ty ruzne odchylky byly zamerne nebo jestli doslo k chybam...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
byly zhuleny
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Luboš X17DTL
No nic, zpět k foliím
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase ot jako vzdy Chapu kdyz ma nekdo folie viz majky kde je stejna tma vzadu i vepredu, ale pokud jsou na prednich bocnich folie slaby pak by to nemel byt problem ne? Chystam se k nam na STK na zmereni tak uvidime jak se vec ma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, to mě zajímá. Hoď sem výsledek měření. A taky to tu trošku promaž
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
rad bych to tam i nafotil aby bylo videt jak mam "pruhledny" okno proti tomu kdyz nemas folie, pokud z toho stk teda odjedu bez problemu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Převzato z policie.cz:
Pokud je propustnost světla nižší než 70%, hrozí řidiči bloková pokuta do 5 tisíc korun. Řidič je upozorněn na to, že folie z oken musí odstranit. Pokud je propustnost pod 20% policie přestupek postoupí správnímu orgánu a řidiči je zakázána další jízda. Pokuta je v tomto případě od 5 do 10 tisíc korun nebo 6 měsíců až rok zákaz řízení...... Dodatečné úpravy provedené v souladu se schválením ministerstva musí pak být označeny na jednotlivých sklech nálepkou, kde vedle informací o výrobku je i schvalovací značka ATEST. Tato říká, že ztemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo ztemnění předního bočního skla na propustnost nižší než 70 % je hodnoceno jako závada. Takové to vozidlo ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích a vozidlo nesmí být, s výjimkou nouzového dojetí užito v provozu na pozemních komunikacích. U některých vozidel se objevují zrcadlové folie. Tyto fólie nesmí být také použity na čelním a na předních bočních sklech vozidel. V ostatních oknech mohou být použity pouze zrcadlové fólie schváleného typu, které mají v obou směrech částečnou propustnost, a jejich odrazová schopnost není zaměnitelná se světelnými zařízeními vozidel.
Pokud je propustnost světla nižší než 70%, hrozí řidiči bloková pokuta do 5 tisíc korun. Řidič je upozorněn na to, že folie z oken musí odstranit. Pokud je propustnost pod 20% policie přestupek postoupí správnímu orgánu a řidiči je zakázána další jízda. Pokuta je v tomto případě od 5 do 10 tisíc korun nebo 6 měsíců až rok zákaz řízení...... Dodatečné úpravy provedené v souladu se schválením ministerstva musí pak být označeny na jednotlivých sklech nálepkou, kde vedle informací o výrobku je i schvalovací značka ATEST. Tato říká, že ztemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo ztemnění předního bočního skla na propustnost nižší než 70 % je hodnoceno jako závada. Takové to vozidlo ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích a vozidlo nesmí být, s výjimkou nouzového dojetí užito v provozu na pozemních komunikacích. U některých vozidel se objevují zrcadlové folie. Tyto fólie nesmí být také použity na čelním a na předních bočních sklech vozidel. V ostatních oknech mohou být použity pouze zrcadlové fólie schváleného typu, které mají v obou směrech částečnou propustnost, a jejich odrazová schopnost není zaměnitelná se světelnými zařízeními vozidel.
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
No tak jak tak čtu, měla jsem ještě štěstí, že jsem dostala jen dvakrát pokutu za tisíc, když mi naměřili 19%
BMW 530xD E60
To by mě zajímalo kolik můžu mít já ....
Majky můžeš sem prosím hodit fotku z boku auta jak tmavá je ta fólie ? děkuji
Majky můžeš sem prosím hodit fotku z boku auta jak tmavá je ta fólie ? děkuji
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
No popravdě, to nebylo zas tak tmavý, na fotkách to vypadá hodně tmavě a z každého úhlu jinak...
BMW 530xD E60
mě by zajímalo jak bych dopadl já. předek propustnost 50% a zadek propustnost 20%. Viditelnost z auta naprosto v pohodě ve dne i v noci
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní