tak moc gratuluju! Vím jak ti je. Ať je hlavně zdravý a maminka taky. A koukám že je to pěkný macek! Skoro 5 kilo, po kom to má, když ne po tobě?
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 15 úno 2012, 16:19, celkem upraveno 2 x.
Důvod:Sloučeno více témat
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Taky moc gratuluji a Ať Vám dělá jen radost a přeji hlavně zdravíčko a potvrzuji info od Herryho, Frydexovi jsem dnes přál osobně ale opět i touto cestou přeji vše nejlepší a posílám gratulaci ještě jednou. A konečně jsem osobně viděl jeho už čtyři měsíce novou černou krásku ve které jsem se kousek i svezl .
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
JO JO... už jsem taky fotr, umíte si mě představit ? Šimon, váhová kategorie: 3,6kg, 50 cáků na délku, nebo výšku.. nevím.. Řvát umí hezky a je taky hezký...
Žralok: dík za pochvalu Černé Mamby... jsem nadmíru spokojen.
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jinak miminko Jakub Trojan je od mého nejlepšího kamaráda. narodil se o pár dnů dříve, než Frydexovi Šimonek.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
no jestli budeš při výrobě děcka experimentovat jako s autem tak potěš nás všecky. Hlavně nepoužívej odpadkovej koš a podobný tobě známý pomůcky a dobře to dopadne. A po narození mu vypiluj NICK