Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Že se nestydí
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Ahoj,
dneska rano (cca 4:20) na Mostě barikádníků - On: Modré coupe Turbo Já: Černé coupe turbo ... nalepil jsem se abych zjistil jestli je to turbína, a pak jsem na pozdrav párkrát zatroubil.. jeli sme směrem z Prahy, a odbočoval do Holešoviček... pokračoval jsem dál
kdopak to byl ? byl to velice pěkný kousek ))
dneska rano (cca 4:20) na Mostě barikádníků - On: Modré coupe Turbo Já: Černé coupe turbo ... nalepil jsem se abych zjistil jestli je to turbína, a pak jsem na pozdrav párkrát zatroubil.. jeli sme směrem z Prahy, a odbočoval do Holešoviček... pokračoval jsem dál
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- Pavel beranek
nevšiml jsem si těsabelt píše:Ahoj,
Škoda Rapid 130 5speed
-
- Kontaktovat uživatele:
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že špatně zapojujete. Takhle může dostat ránu a KO. Mínusový kabel by měl být na autě ze kterého se bere proud na baterce a na autě které se startuje nesmí být na baterce, ale co nejdál od baterky, připojený na kostru vozidla. Tzn., někde chytnutý na karosérii v motorovém prostoru, na opačně straně, než je baterka.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn v Praze zaclo snezit a mrznout.
Máš pravdu, ale kdy naposledy jsi to takhle viděl. Dělá se to kvůli možnému jiskření, ale nijak extra bych to nedramatizoval.Radoš 92 píše:Koukám že špatně zapojujete. Takhle může dostat ránu a KO. Mínusový kabel by měl být na autě ze kterého se bere proud na baterce a na autě které se startuje nesmí být na baterce, ale co nejdál od baterky, připojený na kostru vozidla. Tzn., někde chytnutý na karosérii v motorovém prostoru, na opačně straně, než je baterka.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No jasně s tím zapojením bych to vůbec neřešil, nemůžeš Radoši zase všemu věřit , prostě to takhle dělávám když někoho, nebo sebe nahazuju a v poho hlavně že Mirek mohl odjet domů
Naposledy upravil(a) Defender dne 09 úno 2012, 16:06, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Ach ti ROPÁCI
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem zjistil jakou vyhodu je mit v zime ropak. Studeny motor oklepe auto od snehu sam.
- vasekpetr1
A myslíš Radošu, že to vadný auto nakopneš, pokud bude mít v háji dracoun mezi kostrou a baterkou?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Je pravdou,že se to říká,ale ať mě někdo vysvětlí proč .Podle mě je mínus na baterce a jakákoli kostra z hlediska el. vodivosti prakticky totožný bod,samozřejmě při dobrých kontaktech.
Jestli to náhodou neříkali motorističtí odborníci v autosalonu na primě,to pak jo....?
Radoši neboj,on si ten proud najde cestu
Jestli to náhodou neříkali motorističtí odborníci v autosalonu na primě,to pak jo....?
Radoši neboj,on si ten proud najde cestu
Astra 1,4 16V
Jak říká kolega..." oheň ukáže cestu"prma píše:Radoši neboj,on si ten proud najde cestu
Taky bych to píchnul na baterku . Ale návod říká něco jiného
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Na jedných kábloch je to v návode tak, na druhých tak, takže to vlastne asi bude jedno. Funguje to tak i tak a o zhoretom aute zo štartovacích káblov som ešte nepočul. Asi by som v tomto súhlasil s APiKom..
APiK píše:Dělá se to kvůli možnému jiskření, ale nijak extra bych to nedramatizoval.
-
- Kontaktovat uživatele:
HerryCZ píše:Njn v Praze zaclo snezit a mrznout.
spis k nam dodavaj spatny baterie
[b]ASTRA G sedan[/b]