Howkyho Opel Astra G Cupé Bertone,,Beruška,,
Re: Howkyho Opel Astra G Cupé Bertone
No ještě uvidím.
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
- Reklama
krásný kousek nic na tom není znehodnocené akorát ten potah mi taky nesedí ale to je každého věc,máš to krásné idealní základ za mě větší kola a snížit ale jak jsi řekl necháš to tak jak to je,každý jede podle sebe
Opel kadett gsi 2.0 16v
Opel astra g coupe 2.2 16v linea blu
Lukin66 : snižovat ji určo nebudu, to bych na chatě dřel o cestu a kola mě se libí tyhle nizké takže zůstanou.Na zimu má ted beruška jiná kola no.
Přerov
Přerov
to je fajn že se ti to líbí tak jak to máš taky bych byl rád kdybych do toho nevrtal když mě to nedá
Opel kadett gsi 2.0 16v
Pánové měl bych dotaz nezažil jste někdo ráno při -13 že nastartujete a jak vyjedete rozsvítí se kontrolka Výfukové emise a TC ? a auto táhně jako by bylo přibržděné?
Přerov
Přerov
to teda nene jen to divně zní kovový zvuk a kontrolka oleje sviti par sekund jinak nic...je to asi kus od kusu
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
čau Howky prosimte me se to stalo taky s tema emisema uz dvakrat poprvi mi klesli otacky a auto nechtelo ject jinak v pohode jen sem ubral plyn a pockal asi minutu a pak uz zase vse slo v pohode ale dneska se mi to stalo zas rozblikali sevyfukovi emise tak sem zas ubral pockal sem a furt to nechtelo ject kontrolka uz mi nesvitila kdyz sem stal tak mi hazel sebou motor a z vejfuku to hrozne blafalo a nechtelo to prestat tak sem vip motor a po chvilce uz to zas fungovalo uplne v pohode nezjistil si tedy cim to je a jak se tomu vyhnout nebo nekdo jiny jestli to nahodou nevi budu rad za kazdou radu diky venca
dnes u nás -13 a zafira chytla v pohodě, ale asi po pěti minutách se rozsvítila diagnostika . Motor běžel pořád stejně a za minutu kontrolka sama zhasla. Za jízdy žádná změna na výkonu a otáčkách. Myslím že tyhle potíže budou spojený s teplotama a třeba zmatením EGR. Nebo jiný součástky. Tyhle potíže nastanou vždy když je nějaký extrem. A myslím že i samy vymizí. Asi neexistuje spolehlivý návod jak tomu zabránit a předejít. Je to jen můj názor a nikomu nepodsouvám. Ale asi nemáme auta žádný mladíky a už nejsou jako nová.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
No mě to nedalo a nechal sem auto připojit na počítač, 5 chyb , smázlo se to , nastartovalo a pohoda.Takže ráno pokud případ jako u mě -14 tak nastartovat a 2 až 3 minutky počkat a pak pomalu se rozjet ,ale nehonit auto ! snad v poho , už se mě to od té doby zatím nestalo
Přerov
Přerov
Přerov
Přerov
Ahojky,taky tě tu vítám a Astrulka je nádherná Já mám taky Astřičku z Itálie a je fakt že tam odtud jsou ve výborným stavu
Jinak kdybys pak měnil to rádio,tak se hlásím jako zájemce.Já mám Sony a nějak mi odešla CD mechanika takže hraje jen rádio.Neměl by doma někdo nějaký nepotřebný rádio s CD?
Jinak kdybys pak měnil to rádio,tak se hlásím jako zájemce.Já mám Sony a nějak mi odešla CD mechanika takže hraje jen rádio.Neměl by doma někdo nějaký nepotřebný rádio s CD?
Opel Astra G 1.4 16V Sportive,3.dv.,r.v.1998
OpelKadett E,1.6i GT,3.dv.,r.v.1989(mé první vozítkoOpel)
OpelKadett E,1.6i GT,3.dv.,r.v.1989(mé první vozítkoOpel)
No o novém rádiu uvažuji, ale chci ho s ovládáním na volant. Jinak jsem nedávno natankoval 40l a ujel jsem na to 455 Km.
Přerov
Přerov
cau tak uz mam reseni na ty vyfukovy emise me pomohlo vymenit svicky a koupit Zapalovací listu stoji kolem 4000-5000kč jo a to ze to auto jede jako posrany je tim ze vam jede jen na 2 nebo 3 valce vymente svicky a tu Zapalovací listu a bude vse v poho
- kabrioletak
Ahoj,pěkný a hlavně zachovalý coupátko.Zachovalost je rozhodujicí věc na které se dá stavět Také se mě moc nelíbí ten návlek na volantu,ale musím se přiznat na předešlém autu(kadet cabrio) jsem ho měl také a v duhové barvě Ale nakonec jsem ho sundal z důvodu "ježíš co to tu máš" v kadetu to bylo dobré v té věci,že origoš věnec volantu byl tenký a tím se aspon zvětšil pruměr a lépe se to drželo.Aktualní astra,už má věnec dostatečný,aspon pro mě.
Jinak na těch 40 litru ujedu pruměrně o sto kilometru více
Jinak na těch 40 litru ujedu pruměrně o sto kilometru více
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Dobrá volba,a moc pěkný kousek. Bud rád že vypadá takhle pěkně když je z IT. Skoro totožné jako sem měl já.Akorát já sem měl x-kový motor a světlý kožený interier.Měl sem jí 2 a půl roku a najel sem na ni cca 50tis.km sloužila velmi dobře,na 85kw jela dost slušně a hlavně měla super spotřebu Ani se mě jí nechtělo prodávat,ale chtěl sem něco novějšího a sportovnějšího vzhledem ke spokojenosti se značkou sem chtěl zůstat u astry novější generace.Ale nějak sem si prostě nemohl vybrat z motorizací..Pak sem nakonec narazil na velmi pěknýho citroena c4 VTS coupé a bylo rozhodnuto hned Musím zaklepat ale zatím jsem taky spokojen.
Takže tobě at taky slouží,minimálně stejně dobře jako mě!
Takže tobě at taky slouží,minimálně stejně dobře jako mě!
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/