Zažloutlé přední skla světel
Re: Zažloutlé přední skla světel
kupil som pripravok PlastX od vyrobcu Meguiars a skusil na mojich svetlach... a vysledok, i ked to moc nevidiet, ma prijemne prekvapil
toto na fotke je praca asi na 7min
planujem to este prebrusit a nasledne prelestit
ako dlho to na svetlach vydrzi, netusim, ale podla vyrobcu a diskusi to nechava na plaste nejaky ochranny povlak (pekne po tom steka voda) a ten chrani plast...
uvidime casom, pripadne venovat prelesteniu 10min nie je problem
toto na fotke je praca asi na 7min
planujem to este prebrusit a nasledne prelestit
ako dlho to na svetlach vydrzi, netusim, ale podla vyrobcu a diskusi to nechava na plaste nejaky ochranny povlak (pekne po tom steka voda) a ten chrani plast...
uvidime casom, pripadne venovat prelesteniu 10min nie je problem
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
- Reklama
vyskedok dnesneho snazenia... uvidime ako bude v noci
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Ja, gut, je to nebe a dudy...
Zafira 1,8 16V Elegance, modrá, 2000 ex
VW Golf IV 1,4 16V - slabota - ex
Ford Focus 1,6 16V Zetec, ocean blue ex
Opel Zafira 1,8 16V stříbrná, 1999
VW Golf IV 1,4 16V - slabota - ex
Ford Focus 1,6 16V Zetec, ocean blue ex
Opel Zafira 1,8 16V stříbrná, 1999
tady si to jeden kluk udelal liphttp://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... highlight=
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ale kdeze.... nemylit si Xerapol (co je brusna pasta) a PlastX co je lestenka ktora obsahuje nejake polymery ktore nasledne chrania plast...
inak smrdi to vyzera to ako lestenka na lak (TurtleWax) - ale je na tom vyrazne napisane pouzivat len na plast, nie na lakovane povrchy
hladal som rozne pripravky a sady, jak unas tak v zahranici:
toto je jedine presne urcene na renovaciu cirich plastov (svetla, CD-cka, helmy atd.)
potom su sady na svetla ktore obsahuju brusne papiere, nejaku lestiacu pastu a ochranny lak - ale cena je niekde inde...
na opelfore alebo bmw pisal chlapik ktory robi pre hella - a predaval ten special lak ktory sa nanasa vo vyrobe na svetla (v cene tej lestenky co som kupil - objem neporovnatelny)
som zvedavy ako to bude vyzerat na konci leta
original popis: Special highly water resistant polymers provide long lasting durable protection to keep your clear plastics clear and beautiful longer.
inak smrdi to vyzera to ako lestenka na lak (TurtleWax) - ale je na tom vyrazne napisane pouzivat len na plast, nie na lakovane povrchy
hladal som rozne pripravky a sady, jak unas tak v zahranici:
toto je jedine presne urcene na renovaciu cirich plastov (svetla, CD-cka, helmy atd.)
potom su sady na svetla ktore obsahuju brusne papiere, nejaku lestiacu pastu a ochranny lak - ale cena je niekde inde...
na opelfore alebo bmw pisal chlapik ktory robi pre hella - a predaval ten special lak ktory sa nanasa vo vyrobe na svetla (v cene tej lestenky co som kupil - objem neporovnatelny)
som zvedavy ako to bude vyzerat na konci leta
original popis: Special highly water resistant polymers provide long lasting durable protection to keep your clear plastics clear and beautiful longer.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja pouzil brusnou pastu vrtacku s vysokyma otackama a lestici kotouc. brousil brousil pak sem dal horu Tempa a lestil a lestil a vysledek taky luxusni.neco jako ten klucina s tim smirkem.
pouze vyměnit pánové.
všechny plastové skla jsou chráněny UV nebo termo lakem proti povětrnostním vlivům, chemikaliim..atd. pokud se ale naruší začne se lak strhavat a tím dojde k zažloutnutí světlometu.zkuste si sehnat měřák na tloušťku laku a změřte.
nebudete tam mit nic.
nepomuže ani leštění je to jen na chvili.
nesmi se světlomety v zimě škrábat ani jinak mechanicky "ošetřovat".
všechny plastové skla jsou chráněny UV nebo termo lakem proti povětrnostním vlivům, chemikaliim..atd. pokud se ale naruší začne se lak strhavat a tím dojde k zažloutnutí světlometu.zkuste si sehnat měřák na tloušťku laku a změřte.
nebudete tam mit nic.
nepomuže ani leštění je to jen na chvili.
nesmi se světlomety v zimě škrábat ani jinak mechanicky "ošetřovat".
-
- Kontaktovat uživatele:
porad to ale vyjde levnej to obcas prelestit jak kupovat nove . a kdyz uz tam ten lak neni tak neni co pos*at. . a hlavne ta chemikalie se na to svetlo naleptala a zazloutla takova skareda mapa.a kdyz se to prelesti tak to vypada lip.
myslíte si že by to tou pastou na plast šel "vyleštit" i palubovka a tak? asi blbost co? jen takovej malej dotaz
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
-
Zajeď k nám do cityservisu u M-paláce v Brně. stojí to 1000 kč- profesionální renovace světlometů technologií 3M, výsledky jsou fascinující. Jsem tam každý lichý týden, ptej se po mně a řekni že jsi z fora, třeba tam udělám i malou slevu...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A copak máš s palubkou? Co se týče Tempa, tak na palubku určitě ne.
A kdo chce z Prahy rozleštit světla, stavte se za mnou . Udělám to za vlídné slovo . Tempo je mocné .
A kdo chce z Prahy rozleštit světla, stavte se za mnou . Udělám to za vlídné slovo . Tempo je mocné .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
no tak je jasný že není nejnovější zdá se mi "zašedlá" není to tak hrozný..ale víc čsté by to bylo hezčí ..jen se ptám
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na to jsou přímo přípravky. Docela dobrý je přípravek od Lidlu (W5, tj. jejich autokosmetika). Oživí a ani se to neklouže a neleskne.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ok díky..zkusím
-
V praze dělám přední světla technikou 3M (pneu brusky atd..) pro foráky (astra G, Zafira, Vectra B+C) 1000kč za obě
po dohodě i večer
po dohodě i večer