Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° Modelování zádě foto str.8
aji toto je zajímavé video http://tv.sme.sk/v/22576/autosmelive-ci ... enoch.html
Born From Jets
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na to jsem kouknul celé a hodně zajímavé čéče.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
už je to pohoda jen to přebrousím a na jaro plnič a lak, mám skvělý pocit že si to vyrobím sám a pořádně chcu aby nebyl poznad přechod aby nárazník byl jako celek tak broousím a bousím..ani to není o penězích když spočítám co ten kit 3 velké pixle,plnič lak atd oj za to bych měl OPC kopii ale to už není originalita mě to hold baví...dělat si svoje a nekopírovat improvizovat,vynalézat abych to oživil až bude výfuk udělám dirku a dám koncovku at je ten zadek něčím oživený dám kulatou tak 6 cm průměr mřížky zůstanou černé ,je to snížené jen o 5 cm takže se nemusím bát že to urazím a nezvětší se moc aerodynamický odpor ,bok je níž,prostě prodloužení zadního nárazníku
dneska sem poslední kit dal fota dám nějak to blbne tak zatím jen videjko dneska nic moc kvalita ale
dneska sem poslední kit dal fota dám nějak to blbne tak zatím jen videjko dneska nic moc kvalita ale
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 06 bře 2012, 17:22, celkem upraveno 2 x.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° videjko+spoilery foto,kit str
TRVCMN
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tuninguji Rad Vsechno Co Me Napadne -kubyho nova firma
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Komp vypadá dost dobře.. Mě by teda asi trochu vadilo, že to tak bliká, ale na efekt
Nárazníky, no já myslím, že až to dobrousíš a nastříkáš, že to nebude vůbec špatný.. Aspoň zatím to tak vypadá. Jak tu někdo psal kdyby si ukázal až konečnou fázi tak by to bylo asi i bez těch připomínek.. Uvidíme jak až to dotáhneš do konce.
Nárazníky, no já myslím, že až to dobrousíš a nastříkáš, že to nebude vůbec špatný.. Aspoň zatím to tak vypadá. Jak tu někdo psal kdyby si ukázal až konečnou fázi tak by to bylo asi i bez těch připomínek.. Uvidíme jak až to dotáhneš do konce.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
zatím jen AUTO,PC a KOLO ...sak uvidime po laku ,hej prave nejaci tipci ze slovenska psali at jim pomuzu s pc tuningem...tak tu firmu asi fakt udelam
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
to blikání ukazuje činnost hdd ale neboj já to mám mimo zorné pole ani v noci to nevadíPetras píše:Komp vypadá dost dobře.. Mě by teda asi trochu vadilo, že to tak bliká, ale na efekt
děkuju mám to ale tmavé nejde vidět detail pasivních chladičů na gk,cpu,zdroji a hdd box..
s stěma nárazníkama doufám no..ještě to ale dá moc práce at to stojí za to dělám každý den trochu,musím dělat venku tak je to komplikovanější ,,,,jen at' mají poznámky pak jim spadne huba
hlavně prosím tě nevyřezávej žadnou díru pro koncovku takhle to vypadá relativně jednolitě a je škoda to rozbíjet
Born From Jets
No to už vypadá že někdo bude lítat přes retardéry asi tak 10 km za hod.
Vypadá to na končící práce a jako celek to bude dost cool.
Jen tak dál
Vypadá to na končící práce a jako celek to bude dost cool.
Jen tak dál
Mirdas: uvidí se jaký bude výfuk ale moc se mě do toho steně nechce předtím sem myslel navařit trubku a dat doprostřed koncovku plochou 5x20cm neco jak lambo ..uvidi se co bude jak to bude vypadat po laku podle toho se rozhodnu
vrty02:: díky snažím se zlepšovat snad budou někdy peníze i na kola 15'' se k tomu asi nebodou moc hodit chci 16'' alessio F1....jo ještě pobrousit fíknout a konec... předek není tak nízko to je tím jak stojím navíc mám vyfouklou gumu od té bouračky furt uchází asi je blbý ventil nebo dírka tam,přední gumy dám asi nějaké jiné,jeté a budu šetřit na 16''kola pak i s gumama ale kola až nakonec
vrty02:: díky snažím se zlepšovat snad budou někdy peníze i na kola 15'' se k tomu asi nebodou moc hodit chci 16'' alessio F1....jo ještě pobrousit fíknout a konec... předek není tak nízko to je tím jak stojím navíc mám vyfouklou gumu od té bouračky furt uchází asi je blbý ventil nebo dírka tam,přední gumy dám asi nějaké jiné,jeté a budu šetřit na 16''kola pak i s gumama ale kola až nakonec
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° videjka+postup práce str.11,1
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 06 bře 2012, 17:25, celkem upraveno 1 x.
A strana 12 je kde mame si ji domyslet
ja myslel ze tam naskoci kdyz pridam fotky,upravim to
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
klííd bude
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000