airbag
- Reklama
Re: airbag
palubka je stejná rozdíl je pouze v nápisu, kabel by připravenej bejt měl, každopádně bude potřeba přehrát software jednotky airbagů
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
takze prehrat jednotku a melo by to jit udelat,premyslim nad tim,bezpectnosti neni nikdy dost diky za odpoved
Ahojte nebudem zakladat novu temu, pridam sa sem s mojou otazkou.
Momentalne mam len jeden airbag vo volante a tiez by som chcel dodatocne namontovat druhy. Ak kupim airbag spolujazdca a RJ na 2 bagy tak budem schopny to bez problemov sprovoznit? Kable atd tam budu pripravene?
Pripadne je mozne nejakym sposobom upravit stavajucu RJ airbagu na 2 bagy? Mam doma OP Com neviem ci ten nieco stym dokaze... asi sa pojdem pozriet do auta ci nieco nevycita.
Momentalne mam len jeden airbag vo volante a tiez by som chcel dodatocne namontovat druhy. Ak kupim airbag spolujazdca a RJ na 2 bagy tak budem schopny to bez problemov sprovoznit? Kable atd tam budu pripravene?
Pripadne je mozne nejakym sposobom upravit stavajucu RJ airbagu na 2 bagy? Mam doma OP Com neviem ci ten nieco stym dokaze... asi sa pojdem pozriet do auta ci nieco nevycita.
tak odpoviem si sam, treba novu rj pre airbag, stara sa neda preprogramovat minimalne nie cez opcom
programovat je mozne len novu, na ktorej nieje software este nahraty
programovat je mozne len novu, na ktorej nieje software este nahraty
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no da se programovat jen jednou pak se zablokuje. a ohledně toho airbagu.. nevim jestli je stejna palubka aby byla zeslabena v místě airbagu. aby se protrhla při střetu a vystřelení airbagu...
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
palubka je rovnaka, mam tam zoslabene miesta a zospodu je taky papierovy airbag aby sa vyplnilo to miesto tak snad to dam dokopy
Inak pri skumani kabelaze som zistil, ze kable vedu aj do sedacky spolujazdca a opcom indikoval spolujazdcov prepinak vpohode, takze to nebudem musiet riesit.
Vymenim RJ airbagu, doplnim airbag a otazka uz je len co sa zapaja do airbagu?
Za priehradkou spolujazdca som nasiel tieto dva konektory, bude to jeden z nich?
Vymenim RJ airbagu, doplnim airbag a otazka uz je len co sa zapaja do airbagu?
Za priehradkou spolujazdca som nasiel tieto dva konektory, bude to jeden z nich?
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ani jeden znich to neni
heh no budem musiet pohladat dalsie, nemas nahodou niekde obrazok, popripade co a kde mam hladat? a tie dva su k comu?
Zdar, předělával jsem si astru ze 2 báglů na 4 a jednotka se dvěma mi zbyla - je to z astry Classic 9/2007. Pokud bys měl zájem tak SZ, cena symbolická, protože co já jinak s tím
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
Ahoj uz mam jednu dohodnutu ale ak by to nevyslo tak sa ozvem.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
https://www.astra-g.cz/vymena-airbagu-ve-volantu-navod/
mrkni na 6 a 7 obrazek tak nějake podobnej konektor ti tam musí někde vyset pokud maš připravenou el. instalaci.
mrkni na 6 a 7 obrazek tak nějake podobnej konektor ti tam musí někde vyset pokud maš připravenou el. instalaci.
tak hladal som ale ziadny dalsi rozpojeny konektor som nenasiel
Odkial kam ten kabel ma ist? Da sa nejako dodatocne domontovat? Zeby som na vrakaci niekde zohnal ten kabel...
Predpokladam, ze to pojde od RJ airbagu do bagu ale zas tak sa vtom nevyznam. Nikto si tu nedorabal druhy airbag?
Odkial kam ten kabel ma ist? Da sa nejako dodatocne domontovat? Zeby som na vrakaci niekde zohnal ten kabel...
Predpokladam, ze to pojde od RJ airbagu do bagu ale zas tak sa vtom nevyznam. Nikto si tu nedorabal druhy airbag?