Autobaterie
Re: Autobaterie
gelovka potřebuje specialní dobíjení, to Oply nemají
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Reklama
Tohle mi dělala baterka před smrtí ( to jsem ještě netušil, co ji čekáfrenkiecz píše:Jen pro upřesnění-při startování mi spadnou ručičky otáček a rychloměru pod nulu.Znamená to,že mi umírá baterie?

Ale možná by stačilo jen ji dobít.
Každopádně jestli se tohle děje, tak je slabá.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Dobíjená byla ve čtvrtek,pokud jezdím denně,je to v pohodě,ale jak na chvíli zaparkuju....
Pánbůh dal,pánbůh vzal.

Pánbůh dal,pánbůh vzal.

Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Změř si celkový klidový odběr při zamčeném autě.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Rada dobrá,ale jak?Měřák sice maám,ale nevím co na něm nastavit.A jaká hodnota by tam měla(neměla) být?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Nastavíš proud a mělo by tam být max 25mA.
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Měří se v Ampérech, měřák nastavíš na ACA, sundáš + pól z baterie, mezi + pól a vodič zapojíš měřák a při zamknutém autě koukneš, kolik Ti ukazuje v klidovém stavu mA. Mělo by to být tak 20-50mA. Pozor, většina měřáků je vybavena pojistkou cca 2 A, takže zapojíš tak, že před zamknutím auta držíš na + pólu baterie vodič k ní i oba kabely od měřáku a po zamknutí oddálíš kabel od baterky spolu s jedním kabelem od měřáku.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Být to dřevěný,tak se neptám,ale tomuhle moc nehoví.
Díky za radu,až přestane z nebe padat chumelí,tak to změřím.
Díky za radu,až přestane z nebe padat chumelí,tak to změřím.
Spíš bych řekl pojistkou 0,2Apankid píše: Pozor, většina měřáků je vybavena pojistkou cca 2 A,
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
DCApankid píše:Měří se v Ampérech, měřák nastavíš na ACA, sundáš + pól z baterie, mezi + pól a vodič zapojíš měřák a při zamknutém autě koukneš, kolik Ti ukazuje v klidovém stavu mA. Mělo by to být tak 20-50mA. Pozor, většina měřáků je vybavena pojistkou cca 2 A, takže zapojíš tak, že před zamknutím auta držíš na + pólu baterie vodič k ní i oba kabely od měřáku a po zamknutí oddálíš kabel od baterky spolu s jedním kabelem od měřáku.
Chce to odpojovat pól a mít zároveň již na pólu i svorce sondy ampérmetru. Proudový náraz při připojení totiž většinou přetaví pojistku v ampérmetru.
S 25mA souhlasím. Současná pseudo HiFi/MP3/DVD/kdovícoještě rádia ale mívají klidový odběr klidně i přes 50 mA. Takové rádio buď rozdupat, nebo upravit.denny píše:Nastavíš proud a mělo by tam být max 25mA.

Zralok píše:Spíš bych řekl pojistkou 0,2Apankid píše: Pozor, většina měřáků je vybavena pojistkou cca 2 A,

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
No a právě normal rozsah je u většiny levných měřičů chráněn pojistkou 0,2A. Ta zdířka na 10A je bez pojistky ale taky vždy v návodu píšou že je možno měřit jen pár sekund. Normal rozsah stačí ale musí se opravdu měřit dle zde uvedeného návodu tj. mít měřící hroty už před rozpojením na baterce a na svorce. Jinak to ty pojistky pálí jak na běžícím páse - vlastní zkušenost.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
Pora'dte, mám astra g caravan 2.0 DI 1998 rok. Včera jsem vytáhnul baterku, nabil ji. Dnes zapojil. Auto jede, ale jak zapnu světla, tak mě nesvítí palubovka, jak je vypnu, tak svítí. Čím to je? Dík.